Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113

Itak laž, bil je slovenc...

Leftards mode off.
Kaj ko bi si ti potegnil glavo ven iz riti in se nehal obnašat kot retard. Mater zdej pa dost teh bedarij nonstop.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
Ne vem kje je tcojj peoblem, ampak stari, nahajaš se v temi o migrantih v Sloveniji.
Ja in? Misliš da pomagaš s temi tvojimi nebulozami? Misliš da bo pomagal če bo nora24 vsak kriminal v LJ pripela migrantom? Misliš da nebuloze okol levodesnih pomagajo? Misliš da ves drek ki ga z X pripne 8888 pomaga? Tko da ja, moj problem je v tvojem rasizmu in vlečenju zaključkov iz riti z nevem kakšno agendo.
Misliš da pa jest skačem od veselja, ko vidim polno mladcev, ki lutajo po Ljubljani brez dokumetov in kontrole? Ni pa to edina težava v Lj. Sam ti Mariborčan te pa ja veš ka se te v LJ dogaja.
Samo tak pacient kot si ti in ta ki je s tabo sotačkal moj post lohk iz vsega kar sem tu napisal potegneta kakršnokoli zagovarjanje nezakonitih migracij in vsakič ko vama paše opletata z left.ardi. Ti sam si rekel da je manjši zločin če ti hčerko poslili njen nasilen mož, kot pa če jo Afričan. Upam da nikol ne boš rabil preizkusit, te tvoje rasistične nebuloze.
Zdej pa le glavo ven iz luknje in začni gledat na problem, ki je velik in nevaren, realno. Kje si bil, ko je bla Šiška polna migrantov že pred mnogo leti? Aja takrat še nisi redno spremljal nore24.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.731
5.888
113
Ja in? Misliš da pomagaš s temi tvojimi nebulozami? Misliš da bo pomagal če bo nora24 vsak kriminal v LJ pripela migrantom? Misliš da nebuloze okol levodesnih pomagajo? Misliš da ves drek ki ga z X pripne 8888 pomaga? Tko da ja, moj problem je v tvojem rasizmu in vlečenju zaključkov iz riti z nevem kakšno agendo.
Misliš da pa jest skačem od veselja, ko vidim polno mladcev, ki lutajo po Ljubljani brez dokumetov in kontrole? Ni pa to edina težava v Lj. Sam ti Mariborčan te pa ja veš ka se te v LJ dogaja.
Samo tak pacient kot si ti in ta ki je s tabo sotačkal moj post lohk iz vsega kar sem tu napisal potegneta kakršnokoli zagovarjanje nezakonitih migracij in vsakič ko vama paše opletata z left.ardi. Ti sam si rekel da je manjši zločin če ti hčerko poslili njen nasilen mož, kot pa če jo Afričan. Upam da nikol ne boš rabil preizkusit, te tvoje rasistične nebuloze.
Zdej pa le glavo ven iz luknje in začni gledat na problem, ki je velik in nevaren, realno. Kje si bil, ko je bla Šiška polna migrantov že pred mnogo leti? Aja takrat še nisi redno spremljal nore24.
Torej nič od naštetega ne pomaga. Kaj pa sploh pomaga?
Še enkrat, tema je o migrantih. Če ti ni všeč, lahko ustvariš temo o sajenju vrtnic naprimer.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Ti sam si rekel da je manjši zločin če ti hčerko poslili njen nasilen mož, kot pa če jo Afričan. Upam da nikol ne boš rabil preizkusit, te tvoje rasistične nebuloze.
Hm hm... V kolikor sem ga prav razumel, je želel predstaviti svoje mnenje, da je za žensko lažje preživet dogodek, če jo posili njen mož (en poznan kuhac) kot pa štirje Afričani (s štirimi nepoznanimi, po možnosti še s kakšno boleznijo okuženimi curaklji), oboje pa je kot posilstvo/zločin izenačil ter obsodil.

My 50c no, ker sem dobil občutek, da se vas glede te zadeve več uporabnikov tu gor ne razume.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Hm hm... V kolikor sem ga prav razumel, je želel predstaviti svoje mnenje, da je za žensko lažje preživet dogodek, če jo posili njen mož kot pa štirje Afričani, oboje pa je kot posilstvo/zločin izenačil ter obsodil.

My 50c no, ker sem dobil občutek, da se vas glede te zadeve več uporabnikov tu gor ne razume.
V bistvu ni.
Rekel je, da je oboje enako po zakonu(posilstvo). Po njegovo pa ni enako.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Pa tole. Res si lahko vsak malo po svoje interpetira ampak meni deluje, kot da se tip zaveda, da je oboje posilstvo ter kot tako kaznivo.
Včeraj jo je lahko porival, danes, ko je prišel domov pijan ko strela, ji je za uho pritisnil šamarc, jo nagnil čez mizo, in jo čisto enako nasmodil kot včeraj. Včeraj je pasalo, danes je to posilstvo, v resnici pa ni neke razlike.
Ali druga (izmišljena) situacija, Micka nabira kostanje, migrant skoči izza drevesa in jo res posili. Micka celo zanosi z črnim otrokom.

Dve po zakoniku tretirani posilstvi
Se zdaj umikam iz tega saj sem podal svojo opazko, ping ponga na temo (ne)sprejemljivega posilstva se mi pa ne da it.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Pa tole. Res si lahko vsak malo po svoje interpetira ampak meni deluje, kot da se tip zaveda, da je oboje posilstvo ter kot tako kaznivo.

Se zdaj umikam iz tega saj sem podal svojo opazko, ping ponga na temo (ne)sprejemljivega posilstva se mi pa ne da it.
Sej če bi samo zadni stavek nalimal v celoti...

Dve po zakoniku tretirani posilstvi, eno dejansko ni, drugo pa ne rabim pisat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
Ja pa sej o tem govorim, model po zakonu oboje priznava kot posilstvo, kot dogajanje v praksi pa konkretno razlikuje spolni odnos brez privolitve ženske z možem ter s štirimi neznanci.

No zdaj pa res, O&O :)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.860
6.520
113
No, ni enako. Ce te moz, je veliko huje. To naj bi bil clovek, ki naj bi ti bil v podporo, pomoč, zaščito. Ustvarita življenje in druzino skupaj in vsak dan se vracas k njemu. Oziroma tak je bil najbrz nekoc nekdaj namen. Potem pa tole in otroci gledajo in se ucijo in bognedaj naučijo, da je to normalen odnos moza do zene. Nasilje... bistveno, bistveno huje in težje prenesti kot nakljucje biti na nepravem mestu ob nepravem času brez osebne povezanosti zrtve s storilcem.

To iz ženskega stališča, seveda zdaj sledi kako narobe jaz to vem...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
Hm hm... V kolikor sem ga prav razumel, je želel predstaviti svoje mnenje, da je za žensko lažje preživet dogodek, če jo posili njen mož (en poznan kuhac) kot pa štirje Afričani (s štirimi nepoznanimi, po možnosti še s kakšno boleznijo okuženimi curaklji), oboje pa je kot posilstvo/zločin izenačil ter obsodil.

Točno vem kaj je rekel. In ja nima pojma o ženskah ti pa tud očitno ne. Če žensko posili mož, ki mu je nekoč zaupala je mnogo huje, kot pa če jo en rendom tujec... po njegovo je itak vseen, vcer ji je pasal dons pa ne...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.700
113
Kaj, da za spremembo ti moški dosežejo konsenz in se ti dve skupini kooperativno odločijo za akt? Tako ne bo rabila razmišljat s katerim ji je težje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.333
-2.694
113
Moža si je ženska sama izbrala da jo popedena, Afričana pač ne.
In je pred poroko točno vedala, kakšen je, saj se ne poročiš z neznancem.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.725
15.773
113
1bqre6.jpg

• Všeč mi je
Reactions: map