Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
811
113
Naterajo nej te palestince in turke in ostale nazaj v njihove drzave izvora ker mi jih ne rabimo. Imamo dovolj Evropejcev ki imajo vsaj osnovno solo koncano in so pismeni. Pridejo polpismeni sem in iscejo delo, sole nima, izkusenj tud ne, ja kaj pa lahko delajo?!?! Uni NVOji pa nam prodajajo da so doktorji pa inzenirji. Defund NVO in s tem denarjem financirat masovne deportacije. Zdej pa placujemo te nepismene pa se NVOje. Jao Evropejci ste vi ene opice!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Ti nisi Evropejec in kam bi steral une Palestince?

Če dobro razmislim... tja, iz kamor so prišli. K nam skoraj goitovo niso prišli iz Palestine, se pravi verjetno Hrvaška... če jih tudi oni nočejo, naslednja država, stroške si delimo... vračajo se toliko časa, dokjler nekdo ne reče, ok, tu lahko ostanejo. Zadnja destinacija je Palestina. Konec.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
811
113
Vedno manj oz. niti ne bi hotu več bit. Mogoče se bom opredelil kot cigan in bo moja nacinalna identiteta svetovljan. Potuješ brez papirjev pa še pravic maš več kot vsi državljani EU.

Ti nisi Evropejec in kam bi steral une Palestince?

Tja kamor sodijo - Palestino. Pa nej si ustanovijo šole namesto mojšej pa naj začnejo gradit državo, ne pa da so odvisni od Židov za vsako malenkost. Jokajo, ker jim židi ne dajo vode, ne dajo hraner, ne daje elektrike,.. kdo pa so, da jih mora cel svet podpirat. Poglejte kaj so nardil Židi iz Izraela., oni pa od vsega razen razplojevnja nimajo kaj pokazat. Pa ni mi o zatiranju, ker če bi bili vsaj mal bolj pametni in ne bo tok molil bogu, bi lahko kaj ustvarili, tko pa jih vera slepi. Poglej Evropo ko se je rešila tega katoliškega ektremizma in omejenosti, kako je napredovala. Uni pa še vedno v neke pravljice o Alahu verjamejo. :bruh:

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.655
-1.371
63
Ko jih pa pošilja nazaj v Palestino. Aja tam jih pa židje preganjajo, aja pa v Egiptu jih tudi nočejo. Kam se naj vrnejo?

B81

22. jul 2007
36.913
10.487
113
Saj ni mislil zdaj, potem, po koncu vojn3.

Bo treba spucat pa nanovo mesto postavit, kaj se bo kar samo zgradilo?

• Haha
Reactions: aljoman

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.474
10.705
113
Če jih bo več, jih žedje ne bodo upali preganjat. Lahko pa še malo počakamo, da židje zgradijo še nekaj naselij, in jih namestimo tja :evil:
placa koker ceš
1697541060515.png

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.827
2.081
113
Savdska Arabija do raznih parazitov še zdaleč ni gostoljubna, pripadnost isti veri ne igra vloge. Sranja, kot ga v Evropi vidimo s strani praktično ekstremistov, tam ni, saj je represija učinkovita (kar je 'krivo' tudi za to, da je to ena varnejših držav, čeprav zaradi relativne zaprtosti statistika ni ravno neposredno primeljiva). Ni pa to sistem, v katerem bi si kdorkoli od nas želel živeti, čeprav tam ni woke scene, razdora levi-desni ipd. neoliberalnih budalaštin.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.731
5.888
113
Če vidiš da je človek 2x pečen po ral lestvici tam od številke 8000 do 8022, ne rabiš biti strokovnjak, da ni naše gore list. Če kot očividicec še nisi gluh, ne vem no... pač oceniš to kaj vidiš + slišiš = not/slovenc.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.552
113
Notranjska
Mislim da se boš moral pa za te odgovore drugam obrnit. Sicer si pa ti rekel, da za narodnost napadalcev ni važno, kar je sicer res, ne vem pa zakaj mora nora 24 zaključke vlečt.

Dotični podhod pa poznam, grem tam skozi vsak dan dvakrat in vem tudi da je tam zanimivo ponoči z migranti ali brez že leta. Vem pa da se teb ne sanja kje je to in tam še nisi vonjal frišnega dreka z amoniakom, al pa gledal zjutraj snažilke SŽ kako skor bruha, ko puca lift poln dreka za golaznijo. Gratis javni WC je manj kot 50m stran, go figure, svojat gre srat v lift. Ta ista klientela ima pol vsako dopoldne žurko pred Kralji ulice na Miklošičevi, se dogaja vsesorte in so policaji redno tam.
Tko da če policija ne zna tega rešit, kako bo reševala težave z migranti. Zanimiv pa, da nekak "opice z juga" ne razgrajajo cele dneve in ne serjejo po liftu kot avtohtona gamad. So pa in bojo v bodoče velik problem, če nečesa ne spremenimo.
Moje mnenje je da nek narkič ali pa pijanc, govorimo o brezdomcih, komaj pokonci stoji on sam, kaj šele kur*ac. Tipi se ga zadevajo že celo življenje in tak naj bi s kur*cem opletal okoli? Malo morgen!

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in B81

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.731
5.888
113

Itak laž, bil je slovenc...

Leftards mode off.