Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.760
6.161
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj ko bi si ti potegnil glavo ven iz riti in se nehal obnašat kot retard. Mater zdej pa dost teh bedarij nonstop.
Res ne vem kje živiš ampak tukaj imaš dokaz da se niso asimilirali. Ti si še vedno v rožicah pozabljaš da to niso Bosanci,ki se zadnja leta tudi množično spreobračajo in niso več taki kot so bili včasih. Saj so bili vsi lepo tiho marsikdo se je hotel asimilirati samo sedaj jih je v Evropi že toliko da poti ni več nazaj. Postali so taki kot naši cigoti,živijo na sociali,razmnožujejo se nenormalno,hočejo šerijat, ampak ti si kar zatiskaj oči. Z pogovori se več pravic še ne bo rešilo .
Pa posilstev,nadlegovanja bo vseskozi več. Ampak če že potem se naj take stvari dogajajo vsem ljubiteljem multikulti.

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
Ja in? Misliš da pomagaš s temi tvojimi nebulozami? Misliš da bo pomagal če bo nora24 vsak kriminal v LJ pripela migrantom? Misliš da nebuloze okol levodesnih pomagajo? Misliš da ves drek ki ga z X pripne 8888 pomaga? Tko da ja, moj problem je v tvojem rasizmu in vlečenju zaključkov iz riti z nevem kakšno agendo.
Misliš da pa jest skačem od veselja, ko vidim polno mladcev, ki lutajo po Ljubljani brez dokumetov in kontrole? Ni pa to edina težava v Lj. Sam ti Mariborčan te pa ja veš ka se te v LJ dogaja.
Samo tak pacient kot si ti in ta ki je s tabo sotačkal moj post lohk iz vsega kar sem tu napisal potegneta kakršnokoli zagovarjanje nezakonitih migracij in vsakič ko vama paše opletata z left.ardi. Ti sam si rekel da je manjši zločin če ti hčerko poslili njen nasilen mož, kot pa če jo Afričan. Upam da nikol ne boš rabil preizkusit, te tvoje rasistične nebuloze.
Zdej pa le glavo ven iz luknje in začni gledat na problem, ki je velik in nevaren, realno. Kje si bil, ko je bla Šiška polna migrantov že pred mnogo leti? Aja takrat še nisi redno spremljal nore24.
Zdaj samo še napiši, da ti pa na volitve ne hodiš in dobiš medaljo.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in Kamele0N

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.227
2.832
113
Lublana
Obišči stran
Točno vem kaj je rekel. In ja nima pojma o ženskah ti pa tud očitno ne. Če žensko posili mož, ki mu je nekoč zaupala je mnogo huje, kot pa če jo en rendom tujec... po njegovo je itak vseen, vcer ji je pasal dons pa ne...
Kaj je huje nima tu veze. Za neko žensko je lahko huje eno ali drugo. Odvisno verjetno od situacije in osebe...

Kar je razlika, je to, da je mož ali bivši mož ali partner, nevaren samo tej "svoji" ženski. Medtem, ko je lahko žrtev tropa posiljevalcev ali posameznika, katerakoli ženska, tudi mladoletna, morda vaša hči, žena, sestra... In to sredi mesta, ko gre iz šole ali v službo ali pa samo na sprehod. In teli iz azilnega so kar aktivni po Ljubljani glede tega. Na srečo jim večinoma ne uspe do konca izpeljati namero posilstva. Prej se to v našem mestu ni tako zelo pogosto dogajalo. Je zdaj kaj bolj jasno ali imate še vedno glave v riti?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
Res ne vem kje živiš ampak tukaj imaš dokaz da se niso asimilirali. Ti si še vedno v rožicah pozabljaš da to niso Bosanci,ki se zadnja leta tudi množično spreobračajo in niso več taki kot so bili včasih. Saj so bili vsi lepo tiho marsikdo se je hotel asimilirati samo sedaj jih je v Evropi že toliko da poti ni več nazaj. Postali so taki kot naši cigoti,živijo na sociali,razmnožujejo se nenormalno,hočejo šerijat, ampak ti si kar zatiskaj oči. Z pogovori se več pravic še ne bo rešilo .
Pa posilstev,nadlegovanja bo vseskozi več. Ampak če že potem se naj take stvari dogajajo vsem ljubiteljem multikulti.

Zakaj imaš občutek, da vsega tega ne vem?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.472
10.708
113
jaz se strinjam z jabe, da je to izdaja, sploh če je kao mož tipi topi 10 let potem pa se mu enkrat spipa od metanola, pa naskoči, to ni druge kot game over...

ampak v stilu da ženska ve da ima idiota doma, že X let, pa da jo metanolsko naskoči enkrat na teden na silo...je pa tole že navada, al kako se to definira?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.731
5.888
113
jaz se strinjam z jabe, da je to izdaja, sploh če je kao mož tipi topi 10 let potem pa se mu enkrat spipa od metanola, pa naskoči, to ni druge kot game over...

ampak v stilu da ženska ve da ima idiota doma, že X let, pa da jo metanolsko naskoči enkrat na teden na silo...je pa tole že navada, al kako se to definira?
Ne govori tega, te bodo prbil na križ...