Ok, vdam se... Pijani lokalec je bil...In kaj naj s tem podatkom po tvoji ral lestvici?
Ok, vdam se... Pijani lokalec je bil...In kaj naj s tem podatkom po tvoji ral lestvici?
Res ne vem kje živiš ampak tukaj imaš dokaz da se niso asimilirali. Ti si še vedno v rožicah pozabljaš da to niso Bosanci,ki se zadnja leta tudi množično spreobračajo in niso več taki kot so bili včasih. Saj so bili vsi lepo tiho marsikdo se je hotel asimilirati samo sedaj jih je v Evropi že toliko da poti ni več nazaj. Postali so taki kot naši cigoti,živijo na sociali,razmnožujejo se nenormalno,hočejo šerijat, ampak ti si kar zatiskaj oči. Z pogovori se več pravic še ne bo rešilo .Kaj ko bi si ti potegnil glavo ven iz riti in se nehal obnašat kot retard. Mater zdej pa dost teh bedarij nonstop.
Zdaj samo še napiši, da ti pa na volitve ne hodiš in dobiš medaljo.Ja in? Misliš da pomagaš s temi tvojimi nebulozami? Misliš da bo pomagal če bo nora24 vsak kriminal v LJ pripela migrantom? Misliš da nebuloze okol levodesnih pomagajo? Misliš da ves drek ki ga z X pripne 8888 pomaga? Tko da ja, moj problem je v tvojem rasizmu in vlečenju zaključkov iz riti z nevem kakšno agendo.
Misliš da pa jest skačem od veselja, ko vidim polno mladcev, ki lutajo po Ljubljani brez dokumetov in kontrole? Ni pa to edina težava v Lj. Sam ti Mariborčan te pa ja veš ka se te v LJ dogaja.
Samo tak pacient kot si ti in ta ki je s tabo sotačkal moj post lohk iz vsega kar sem tu napisal potegneta kakršnokoli zagovarjanje nezakonitih migracij in vsakič ko vama paše opletata z left.ardi. Ti sam si rekel da je manjši zločin če ti hčerko poslili njen nasilen mož, kot pa če jo Afričan. Upam da nikol ne boš rabil preizkusit, te tvoje rasistične nebuloze.
Zdej pa le glavo ven iz luknje in začni gledat na problem, ki je velik in nevaren, realno. Kje si bil, ko je bla Šiška polna migrantov že pred mnogo leti? Aja takrat še nisi redno spremljal nore24.
Naj se borijo za svojo domovino. Naj potolčejo žide.Ko jih pa pošilja nazaj v Palestino. Aja tam jih pa židje preganjajo, aja pa v Egiptu jih tudi nočejo. Kam se naj vrnejo?
Mislim, da je povsem jasno kateri imate glave v riti.Kaj ko bi si ti potegnil glavo ven iz riti in se nehal obnašat kot retard. Mater zdej pa dost teh bedarij nonstop.
Kaj je huje nima tu veze. Za neko žensko je lahko huje eno ali drugo. Odvisno verjetno od situacije in osebe...Točno vem kaj je rekel. In ja nima pojma o ženskah ti pa tud očitno ne. Če žensko posili mož, ki mu je nekoč zaupala je mnogo huje, kot pa če jo en rendom tujec... po njegovo je itak vseen, vcer ji je pasal dons pa ne...
Kaj ko bi ti dal glavo ven iz rožic? Svojo domovinoNaj se borijo za svojo domovino. Naj potolčejo žide.
Kar je razlika, je to, da je mož ali bivši mož ali partner, nevaren samo tej "svoji" ženski. Medtem, ko je lahko žrtev tropa posiljevalcev ali posameznika, katerakoli ženska,
Seveda mi smo fuknjeni. Posiljevalci so pa ful kul in fajn in fejst in edini normalni.Pa vi ste fuknjeni da imate sploh take debate, kdorkoli je že začel.
Preberi si debato od začetka, da boš ugotovil, kdo je zdaj tu fukjen. Mogoče se celo najdeš.Seveda mi smo fuknjeni. Posiljevalci so pa ful kul in fajn in fejst in edini normalni.
Ko bi ti vedel kakšen paradoks je tvoj post z obema tačkama spodaj.Moža si je ženska sama izbrala da jo popedena, Afričana pač ne.
In je pred poroko točno vedala, kakšen je, saj se ne poročiš z neznancem.
Zakaj imaš občutek, da vsega tega ne vem?Res ne vem kje živiš ampak tukaj imaš dokaz da se niso asimilirali. Ti si še vedno v rožicah pozabljaš da to niso Bosanci,ki se zadnja leta tudi množično spreobračajo in niso več taki kot so bili včasih. Saj so bili vsi lepo tiho marsikdo se je hotel asimilirati samo sedaj jih je v Evropi že toliko da poti ni več nazaj. Postali so taki kot naši cigoti,živijo na sociali,razmnožujejo se nenormalno,hočejo šerijat, ampak ti si kar zatiskaj oči. Z pogovori se več pravic še ne bo rešilo .
Pa posilstev,nadlegovanja bo vseskozi več. Ampak če že potem se naj take stvari dogajajo vsem ljubiteljem multikulti.
Kaj tole že blo, ne sledim tolk
Ne govori tega, te bodo prbil na križ...jaz se strinjam z jabe, da je to izdaja, sploh če je kao mož tipi topi 10 let potem pa se mu enkrat spipa od metanola, pa naskoči, to ni druge kot game over...
ampak v stilu da ženska ve da ima idiota doma, že X let, pa da jo metanolsko naskoči enkrat na teden na silo...je pa tole že navada, al kako se to definira?
Vsak ima svoje mnenje.No, ni enako. Ce te moz, je veliko huje. ...
Če te posili nekdo, ki mu zaupaš je verjetno huje kot neznanec?Vsak ima svoje mnenje.
Čeprav mislim, da je tale je močna, močna!