Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.655
-1.371
63
Ok bom povedal tako, da boš kot ded razumel: če si kdaj hodil "po veselicah", je bolje dobit dve okoli kepe, kot pa bit na tleh in trije okoli tebe. Bo zdaj šlo?

Ja, pravim, da so eni delikti hujši, kot drugi, ti pa se sprašuješ, če je to res?
Očitno nimaš vsega pospravljeno. Posilstvo je posilstvo, kdorkoli ga zagreši ali je to mož, prijatelj ali neznanec.
Tebi bi bilo bolj prijetno, če bi ga fasal od prijatelja ali neznanca? Sem povedal tako, da boš lažje razumel.

B81

22. jul 2007
36.919
10.488
113
tele prispodobe danes ti pa ne gredo ,resno
Lahko obračaš kakorkoli hočeš.

No še ti dam en primer, če ne razumeš, pijanec se zaleti vame s 50 kmh, verjetno bom v enem tednu že iz ukcja, če se zaleti vame z 90, pa mogoče po mesecu ali več.
Oboje je kaznivo, ampak zame je blo huje pri avtu z 90 kmh. Kaj nisi ti zdravnik?

• Haha
Reactions: bizi

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.655
-1.371
63

No še ti dam en primer, če ne razumeš, pijanec se zaleti vame s 50 kmh, verjetno bom v enem tednu že iz ukcja, če se zaleti vame z 90, pa mogoče po mesecu ali več.
Oboje je kaznivo, ampak zame je blo huje pri avtu z 90 kmh. Kaj nisi ti zdravnik?
:valjamse: res primerjava.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
Zato pa se na tebe obracamo, da nam pojasnis, zakaj je treba prikrivat, selektivno porocat itd.
Mislim da se boš moral pa za te odgovore drugam obrnit. Sicer si pa ti rekel, da za narodnost napadalcev ni važno, kar je sicer res, ne vem pa zakaj mora nora 24 zaključke vlečt.

Dotični podhod pa poznam, grem tam skozi vsak dan dvakrat in vem tudi da je tam zanimivo ponoči z migranti ali brez že leta. Vem pa da se teb ne sanja kje je to in tam še nisi vonjal frišnega dreka z amoniakom, al pa gledal zjutraj snažilke SŽ kako skor bruha, ko puca lift poln dreka za golaznijo. Gratis javni WC je manj kot 50m stran, go figure, svojat gre srat v lift. Ta ista klientela ima pol vsako dopoldne žurko pred Kralji ulice na Miklošičevi, se dogaja vsesorte in so policaji redno tam.
Tko da če policija ne zna tega rešit, kako bo reševala težave z migranti. Zanimiv pa, da nekak "opice z juga" ne razgrajajo cele dneve in ne serjejo po liftu kot avtohtona gamad. So pa in bojo v bodoče velik problem, če nečesa ne spremenimo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
sej pravim, ne gredo ti prispodobe, bi napisal še bolje po domače ampak ne morem, ne obračam ti pišeš , mi pa samo povzemamo kar pišeš

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113

Se prav raj fašeš v zadnjico od belca kot afričana....

B81

22. jul 2007
36.919
10.488
113
Očitno nimaš vsega pospravljeno. Posilstvo je posilstvo, kdorkoli ga zagreši ali je to mož, prijatelj ali neznanec.
Tebi bi bilo bolj prijetno, če bi ga fasal od prijatelja ali neznanca? Sem povedal tako, da boš lažje razumel.
Zakaj sprevračaš in me označuješ, kot da delam razliko v prekršku oz. napadu? Jaz ti govorim o posledicah.
Se strinjam z napisanim, zdaj pa daj ta leva očala dol in premisli. Kaj še dam en primer?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.655
-1.371
63
Zakaj sprevračaš in me označuješ, kot da delam razliko v prekršku oz. napadu? Jaz ti govorim o posledicah.
Se strinjam z napisanim, zdaj pa daj ta leva očala dol in premisli. Kaj še dam en primer?
Sem dal očala dol, pa mi še vedno ni jasno. Pusti pri miru primerjave, da ne zabredeš še bolj.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.655
-1.371
63
jaz neom nič zabredel, ti ne razumeš in daješ vse prekrške v isti koš, ker se mu pač enako reče :bonk:
Kako ne razumem? Ne govorim o prekrških, ki jih storijo migranti. Govorimo o posilstvu, ki ga zagreši ali migrant ali mož... Ti daš pa primerjavo, o nesreči pri 50 ali 90km/h. Jst ne razumem tvoje primerjave in razlike med posilstvom.

B81

22. jul 2007
36.919
10.488
113
Kako ne razumem? Ne govorim o prekrških, ki jih storijo migranti. Govorimo o posilstvu, ki ga zagreši ali migrant ali mož... Ti daš pa primerjavo, o nesreči pri 50 ali 90km/h. Jst ne razumem tvoje primerjave in razlike med posilstvom.
ok probamo še enkrat. Torej je po tvoje enako, če dejanje stori mož ali 4 storilci? pustimo zakon, to je jasno.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Zanimiv pa, da nekak "opice z juga" ne razgrajajo cele dneve in ne serjejo po liftu kot avtohtona gamad. So pa in bojo v bodoče velik problem, če nečesa ne spremenimo.
Prosim sprehodi se veckrat okoli migrantskega doma na Vicu. Smeti, poscan, posran, lezijo po plocnikih, grmovjih, setajo se po dvoriscih, pretepajo med sabo, sprehajajo po sredini ceste...in se smejejo policajem ko jim preverjajo dokumente, ali pa se kaksni sumljivi 20metrov pred njimi obrnejo in gredo po drugi poti na mestni avtobus (seveda za njih brezplacen),.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
Prosim sprehodi se veckrat okoli migrantskega doma na Vicu. Smeti, poscan, posran, lezijo po plocnikih, grmovjih, setajo se po dvoriscih, pretepajo med sabo, sprehajajo po sredini ceste...in se smejejo policajem ko jim preverjajo dokumente, ali pa se kaksni sumljivi 20metrov pred njimi obrnejo in gredo po drugi poti na mestni avtobus (seveda za njih brezplacen),.

a policija je tam iz radovednosti, dajva se midva tako obnašat pred policijo, nalomljena bova in z plačilnim nalogom v roki, vsak legalni migrant, ki je v Evropo prišel z namenom boljšega življenja, ima danes delo in ne jebe drug folk v glavo...
ne glede na to iz kje je prišel, vse ostalo pa...

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
Scena ki sem jo gledal pred leti v Šiški pri LPP, ne rabim na Vič da vem kako zgleda in tud men ni jasno, kako je možno, da jim to pustijo. Govora je o dotičnem podhodu. Škoda pa, da nora24 ni redno na Viču s kamerami.