Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.433
3.744
113
zakaj možakarja niso pustili, al je bilo fake vse skupaj?

Policisti so ob prihodu na kraj zavarovali okolico in oba moška pozvali, naj izstopita iz vozila, vendar teh ukazov nista upoštevala. Na kraju so nato posredovali tudi policijski pogajalec in pa policisti specialne enote policije, ki so nato opravili prijetje voznika, drugi moški iz Maroka pa je sam izstopil iz vozila in se zatekel v azilni dom, kjer so ga prijeli varnostniki.

Policisti so ugotovili, da je oseba v vozilu z glasnim predvajanjem molitve vznemirila ljudi v bližnjem objektu, pri tem pa ni izrekla nobenih groženj.

Pri pregledu oseb in vozila Policija ni našla nevarnih predmetov. Z voznikom, 35-letnim slovenskim državljanom, so na kraju izvedli postopek in prve nujne preiskovalne ukrepe, nato je bil izpuščen.

- Nobene grožnje z razstrelitvijo v azilnem domu...
- Nobene radikalizacije...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.523
3.897
113
Ljubljana
hmpg.net
"Treba je pokazati razumevanje za navadne ljudi. Lahko je živeti v vili v Murglah in govoriti o bratstvu. Nekaj drugega pa je živeti ob imigrantih,"

Ampak to ziher ne drži, ker:
On je en, od šmrklja ves zasran krëten, uradno pa je to od komunistov priznani filozof.
In kdo sploh je Slavoj Žižek, razen preglorificiran pljuvajoč filozof?? Kakšna je njegova dodana vrednost v realnem svetu? Razen mešanje megle seveda??

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.552
113
Notranjska
Ali si že nabavil orožje, kot priporoča maršal X? Potem se bom tebe bolj bal, kot kakega bradača.
Orožje je v hiši po PS-u zaklenjeno v trezorju. Ljudje ki gobcajo po forumih mi ne predstavljajo grožnje. Občasno iritirajo občasno so pa zabavljači. Brado imam pa tudi sam v primeru, da se ne brijem vsaj en teden, torej sem raspuščen kot migrantska banda.
Kdo je pa zdaj maršal? Enega ste imeli vendar je že mrtev, res potrebujete novega?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Kolk gre dnevno teh jebivetrov ilegalno v SLO. Potencialni dilerji in posiljevalci. Ma jj kr prou. Orožje bo potrebno v roke vzet

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.700
113
Ma jj kr prou. Orožje bo potrebno v roke vzet

Ma lahko on hovori, ma kje je kakšna razdeljevalnica

kemb

Majstr
7. okt 2018
800
818
93

Zanimivo. V Sloveniji je vse dovoljeno oziroma se zavedajo, da lahko počnejo vse...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Zanimivo. V zgornjem članku je slika protesta. Al sem jest nor, ali te nevladniki nimajo osnovne šole dokončane. Tam je en pro izraelski transparent, tisti o apartheidu.

f0dfbe2faa286b0af1e5-shod-v-podporo-palestini.jpeg

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Izkoriščevalci poštenih državlanov. Seveda, pozabljeni v mikrovalovki, kdo pa drug.