Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.727
5.885
113
Ja zagotovo so 4 slovenci bili... obstajata dve možnosti. Ena je izmišljena zgodba, druga je resnica, ki je verjetno niti ne bomo izvedeli.
Daj ajlo... v nekaj kratkih stavkih, daj nam razloži zakaj tako vneto zagovarjaš to gamad? Kaj imaš od tega?

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
In če ni res? in če so bili 4 Slovenci? Boš objavil epilog, upam.
aljiča moram prevesti mislil je 4 čefurčke z slovenskim državljanstvom...
Ma pa prav, možnost je sicer majhna, ampak eno ali drugo.....

Levičarke še nosite spreje v torbicah, pa ne za lase...
Ljubljana je to kar opankar predstavlja....

1698295989568.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.654
-1.371
63
Ja zagotovo so 4 slovenci bili... obstajata dve možnosti. Ena je izmišljena zgodba, druga je resnica, ki je verjetno niti ne bomo izvedeli.
Daj ajlo... v nekaj kratkih stavkih, daj nam razloži zakaj tako vneto zagovarjaš to gamad? Kaj imaš od tega?
Zagovarjam? Iz česa kar sem objavil, sklepaš da zagovarjam posilstvo oz. po tvoje, da zagovarjam to gamad?
Za vsako pi.z.darijo ki jo nekdo naredi, se vedno okrivi migranta, cigana, čefurja... samo Slovenci smo ene take perle, pridni, delovni (razen levičarji ;) marljivi, lepi, svetlolasi in rjavolasi...
Naj opravijo svoje delo tisti, ki so pristojni, ti in osmice, optič, mavričar... pa počakajte z zaključki. Razumeš razliko?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: tomi, bizi in jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.690
9.480
113
Dej nam ti v nekaj kratkih stavkih razloži, kaj bo dobrega iz tega, da se verjame vsakemu šitu, ki prileti na X? Misliš da to rešuje problem, ki dejansko obstaja in postaja zelo resen? Mal plašnice dvignit, z glavo začet mislit, pa bo šlo.
Prejšnjič se je osemka spraševal, okol skakanja po glavi, seveda prikladno priloži star posnetek iz Amerike, kjer črnec to počne. Štirje tvoji sokrajani, čistokrvni Slovenci so pred leti lokalu s skakanjem s šanka na glavo lokalnemu pijančku le tega ubili, eden izmed omejencev je bil mladoleten. In? To sam črnci počnejo, al je to praksa gamadi vseh ralov kože? Kot rečeno, plašnice sovraštva ti meglijo realen pogled na svet.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Zagovarjam? Iz česa kar sem objavil, sklepaš da zagovarjam posilstvo oz. po tvoje, da zagovarjam to gamad?
Za vsako pi.z.darijo ki jo nekdo naredi, se vedno okrivi migranta, cigana, čefurja... samo Slovenci smo ene take perle, pridni, delovni (razen levičarji ;) marljivi, lepi, svetlolasi in rjavolasi...
Naj opravijo svoje delo tisti, ki so pristojni, ti in osmice, optič, mavričar... pa počakajte z zaključki. Razumeš razliko?
Zadnjih javnih posilstev (ne govorim v družinskem okolju), boš statistično podkrepil tole kozlanje....
da boš nadaljeval z svojimi zaključki?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.654
-1.371
63
Zadnjih javnih posilstev (ne govorim v družinskem okolju), boš statistično podkrepil tole kozlanje....
Če že, je tvojega kozlanja polno v vsaki temi, v katero se vtakneš. Spoznaš se pa praktično na vse. Daj, reši nas iz te luknje, kamor nas je poslala ta vlada. Desnica rabi take sposobne ljudi kot si ti. :valjamse:

Statistični podatki obstajajo za to? Pa me ti prepričaj v nasprotno, pa prosim brez tebi ljubih objav iz tik toka in twiterja.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

B81

22. jul 2007
36.912
10.482
113
Hja l3j, glede statistike... tiste stare 80 letne in migranta....pa prejsnjega 4 na 1 ...to niti v medije ne bi prislo, ce ne bi nekateri desni sami zbrskali...tako da tvojo statistiko si lahko nekam....

• Všeč mi je
Reactions: nacek in Kamele0N

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.690
9.480
113
A to, da en objavi na X "V Tivoliju posilili žensko, vir je zanesljiv" je zate že migranti so javno posilili žensko? Tko da kozlat nehaj ti.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.654
-1.371
63
Hja l3j, glede statistike... tiste stare 80 letne in migranta....pa prejsnjega 4 na 1 ...to niti v medije ne bi prislo, ce ne bi nekateri desni sami zbrskali...tako da tvojo statistiko si lahko nekam....
A sem objavil kake številke?

Še enkrat zate in tiste ki ne razumete na prvo, ne delam zaključkov iz neke X objave.

• Všeč mi je
Reactions: B81

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
A to, da en objavi na X "V Tivoliju posilili žensko, vir je zanesljiv" je zate že migranti so javno posilili žensko? Tko da kozlat nehaj ti.
Kdo pa bo objavil policija*?
ps ti živiš v Sloveniji..

Zadnjič je en zumba od ženine sodelavke hčerko po glavi z kamnom....
Nikjer nobne objave.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Če že, je tvojega kozlanja polno v vsaki temi, v katero se vtakneš. Spoznaš se pa praktično na vse. Daj, reši nas iz te luknje, kamor nas je poslala ta vlada. Desnica rabi take sposobne ljudi kot si ti. :valjamse:

Statistični podatki obstajajo za to? Pa me ti prepričaj v nasprotno, pa prosim brez tebi ljubih objav iz tik toka in twiterja.
Seveda obstajajo, a jih skrivajo. Kar v javnost pricurlja. In mediji od policije zahtevajo.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: MrDaco in aljoman

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
4 letnica, štorasta gor dol.

Ta podatek si pa iz riti potegnil?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.654
-1.371
63
  • Haha
Reactions: Ateis in map

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Si nalimal kar ti paše..
1698311152942.png

ker se zgovarjamo o migrantih..
Aljič bo šlo sedaj...

200% porasta zaradi levičarskega wellcame...... a je z namenoma za ženske...
se pol na redditu o obupnem stanju na Viču vsi lažejo?

Boš posodil svojo, da jo u miniču pošljeva zvečer tam na sprehod, mogoče bo uživala?

experiment, pa še bomo videli če bodo poročali?