Glej, jaz mislim (ni nujno da vsi), da jih je potrebno odvrnit, da grejo v Slovenijo. Ograja je nežen način. Streljanje je krut način (kot v Španiji)...Misliš, da ko pridejo do ograje se obrnejo in gredo nazaj v grčijo in poskušajo preko Italije v Nemčijo?
Kaj pa možnost, da bi nezakonite migrante, ki ne izpolnjujejo pogoja za azil poslali najprej malo v zapor, da odslužijo prekrške, ki so jih naredili, potem pa poslali nazaj v matično državo?
A levi pa niso za ograjo? In za prebežnike, ki jemljejo denar vsem? Pa se imajo fajn in delajo probleme? Me prav zanima...
Se strinjam, ampak jih bolj slabo odvračamo.Glej, jaz mislim (ni nujno da vsi), da jih je potrebno odvrnit, da grejo v Slovenijo. Ograja je nežen način. Streljanje je krut način (kot v Španiji)...
Desničarka Merklova in Juncker iz evropske EPP stranke, katere članici sta tudi sds in nsi, sta vabila migrante v evropo in vodila wilkommen politiko.Poglej kdo je za odstranitev ograje in naslednjič ne sprašuj očitnega
Res lepa "pohvala" za Slovenijo in Hrvaško.Absolutno. Še povečati jo je treba. A ti maš sboje stanovanje ves čas odklenjeno da lahko vstopi kdor ima pet minut časa? Nekaterim še vedno ni jasna razlika med legalnim in ilegalnim vstopom v državo. Za primerjavo - legalno greš avto kupit, ilegalno ga pa ukradeš.
Če hočeš pomagati krimigrantom, jim daj na svoje, ne pa na moje stroške!
Žal je res, kar si napisal...Se strinjam, ampak jih bolj slabo odvračamo.
Država jim nudi dovoljenja za bivanje, nudi zastonj bivanje, celotno oskrbo, denarno pomoč...
Evo poznam primer begunka z otrokom iz Ukrajine, doma tam čisto pri poljski meji, od doma do slovenije ima bližje kot do najbližje fronte, lepo živi tu, dela nič, plačajo ji stanovanje, dobi denar, otroka ima v vrtcu, kolega samohranilec, ki mora zjutraj v službo, pa ni dobil mesta za svojega otroka v vrtcu.
Tud ukrajinski begunci niso vsi iz vojnih območij, večina jih je kar lepo izkoristila priliko in šla v evropo zganjat socialni turizem, EU pa jim je na široko odprla vrata. So prišli čisto iz istih razlogov kot tisti iz maroka, afganistana, bangladeša....
Sem za...Misliš, da ko pridejo do ograje se obrnejo in gredo nazaj v grčijo in poskušajo preko Italije v Nemčijo?
Kaj pa možnost, da bi nezakonite migrante, ki ne izpolnjujejo pogoja za azil poslali najprej malo v zapor, da odslužijo prekrške, ki so jih naredili, potem pa poslali nazaj v matično državo?
Vsakemu, ki se strinja z ograjo, priporočam, da se pelje po cesti od Fare do Dola na Kolpi. Na večini poti poti je ob cesti ograja, mestoma podrta od same Kolpe, na drugih mestih pa verjetno od prebežnikov. Ograja dela vtis skrajne tesnobe, ker na eni strani zapira dostop do reke, na drugi strani ceste je pa hrib. Deli, kjer je namesto ograje žica, pa spominjajo na to, da je tisti konec koncentracijsko taborišče. Ni čudno, da so lokalni prebivalci absolutno proti ogradi, čeprav se ti z prebežniki najpogosteje srečujejo.Glej, jaz mislim (ni nujno da vsi), da jih je potrebno odvrnit, da grejo v Slovenijo. Ograja je nežen način. Streljanje je krut način (kot v Španiji)...
Saj meni ni ograja všeč... Je pa boljša od tega, kar se grejo drugje s prebežniki...Vsakemu, ki se strinja z ograjo, priporočam, da se pelje po cesti od Fare do Dola na Kolpi. Na večini poti poti je ob cesti ograja, mestoma podrta od same Kolpe, na drugih mestih pa verjetno od prebežnikov. Ograja dela vtis skrajne tesnobe, ker na eni strani zapira dostop do reke, na drugi strani ceste je pa hrib. Deli, kjer je namesto ograje žica, pa spominjajo na to, da je tisti konec koncentracijsko taborišče. Ni čudno, da so lokalni prebivalci absolutno proti ogradi, čeprav se ti z prebežniki najpogosteje srečujejo.
Tistemu, ki je prepeljal to pot in mu je je ograja všeč, pa priporočam obisk pri okulistu.
Podpiram tamkajšnje prebivalce, ki so proti ograji na "svojem dvorišču" in predlagam, da se jo premakne 10 km v notranjost države.Vsakemu, ki se strinja z ograjo, priporočam, da se pelje po cesti od Fare do Dola na Kolpi. Na večini poti poti je ob cesti ograja, mestoma podrta od same Kolpe, na drugih mestih pa verjetno od prebežnikov. Ograja dela vtis skrajne tesnobe, ker na eni strani zapira dostop do reke, na drugi strani ceste je pa hrib. Deli, kjer je namesto ograje žica, pa spominjajo na to, da je tisti konec koncentracijsko taborišče. Ni čudno, da so lokalni prebivalci absolutno proti ogradi, čeprav se ti z prebežniki najpogosteje srečujejo.
Tistemu, ki je prepeljal to pot in mu je je ograja všeč, pa priporočam obisk pri okulistu.
A zdaj bodo morali pa se zastonj delat....Mar nebi volja migrantskega ljudstva sama odstranila tehnične ovire, da bodo za njimi lažje prihajali ostali nesrečniki.
No prenagnil sem se. Povejo naj kje se naj jo najprej odstrani.A zdaj bodo morali pa se zastonj delat....
Lepo da govoriš v imenu tamkajsnjih prebivalcev, katere bi z ograjo postavil "izven Slovenije"... Stopi do njih, pa jim predstavi to idejo, pol pa povej, kva so ti zabili v rit...Podpiram tamkajšnje prebivalce, ki so proti ograji na "svojem dvorišču" in predlagam, da se jo premakne 10 km v notranjost države.
Saj tudi drugi govorite v njihovem imenu.Lepo da govoriš v imenu tamkajsnjih prebivalcev, katere bi z ograjo postavil "izven Slovenije"... Stopi do njih, pa jim predstavi to idejo, pol pa povej, kva so ti zabili v rit...