Ampak za vstop se ne (bo)čaka(lo). Razen na prehodih.Upam, da se tisti, ki ste za podiranje ograje pocutite skrajno neumno ob cakanju za vstop na hrvasko po eno uro in vec.
Pa je za nas boljše, da jih ulovimo al je boljše da jih ne ?fizične ograje res ne potrebujemo! Da se stvari drugače rešit. Sem prepričan, da se ni niti eden obrnil in šel nazaj, ker je videl ograjo Koliko več so jih ulovili zaradi ograje, khm... na začtku morda, v tem času so pa sigurno naštudial, kje so luknje oz celo narejena vrata...
A ni najboljše, da je ograja, pa naj grejo preko xxx države naprej v Nemčijo?Pa je za nas boljše, da jih ulovimo al je boljše da jih ne ?
oz. ali je boljše, da jih spravimo v azilni dom, kjer zaprosijo za azil, ali je boljše da gredo naprej v nemčijo?
Anketo na temu desnemu forumu? Brezveze, je rezultat že vnaprej znansaj lahko tukaj kdo naredi anketo
A ni najboljše, da je ograja, pa naj grejo preko xxx države naprej v Nemčijo?
Saj če se spomnem je bil rezultat ob zadnjih volitvah kar točen.Anketo na temu desnemu forumu? Brezveze, je rezultat že vnaprej znan
Potem bi moral bit brez ljudi...Kako lep bi bil svet brez ograj, ključavnic, vrat, sefov in plenilcev.
Če je naj ostane. Če ne drugo bo odstranitev dodaten strošek. In postavljanje nove čez par let spet.
A levi pa niso za ograjo? In za prebežnike, ki jemljejo denar vsem? Pa se imajo fajn in delajo probleme? Me prav zanima...Anketo na temu desnemu forumu? Brezveze, je rezultat že vnaprej znan
A levi pa niso za ograjo? In za prebežnike, ki jemljejo denar vsem? Pa se imajo fajn in delajo probleme? Me prav zanima...
Misliš, da ko pridejo do ograje se obrnejo in gredo nazaj v grčijo in poskušajo preko Italije v Nemčijo?A ni najboljše, da je ograja, pa naj grejo preko xxx države naprej v Nemčijo?