Še pred zasutjem dokončat neko delo iz prejšnjega stoletja.
Ja za žrtvami tja zmetati še njihove krvnike z nasledniki vred...
Še pred zasutjem dokončat neko delo iz prejšnjega stoletja.
Ok, to se strinjam, ne vem kako je vam, ki živite s to ograjo, ampak vseeno bi morali mejo strogo varovati in jih že s tem, vsaj nekatere odvrniti.če se ne motim si iz Lj. Potem tisto pot ob žici dejansko oživimo nazaj ?
fizične ograje res ne potrebujemo! Da se stvari drugače rešit. Sem prepričan, da se ni niti eden obrnil in šel nazaj, ker je videl ograjo Koliko več so jih ulovili zaradi ograje, khm... na začtku morda, v tem času so pa sigurno naštudial, kje so luknje oz celo narejena vrata...
Ali jaz prav razumem, da ste eni za to, da ograja ostane? pa v medijih ni niti 5% tega, kolk jih migrira mimo ograje vsak dan. Z ograjo ali brez, bo isti drek... Ob vsej tehnologiji mislim, da jih je še celo lažje najdet, kot pa upat, da jih bo ograja ustavila... Pa čas bi že bil, da ne ponvaljamo zgodovine in ne gradimo zidov in žice... ali pač bi si nekateri želeli, da kdo ostane od mrtvih pa naredi kako čistko? ali pa uvedemo "purge" vsake toliko pa se kar lepo sami med seboj "zmenimo"...
Na meji bi moralo biti tako kot je napisal Erlah. 90 odstotkov migrantov iz Afrike, Azije in 100 odstotkov iz šiptarije si ne zasluži bivati v našem svetu.nikjer in nikdar nisem napisal, da jih podpiram, da si jih želim... isto me motijo kot tebe in vse ostal! Samo pravim, da v letu 2022 se da stvari rešit drugače. Kot sem že napisal, kdor želi, bo našel pot preko. Če ne tukaj, pa 200m bolj levo/desno... Pa še to srečo imamo, da smo v veliki večini samo prehodna država. In koliko slišim zgodbe jih največ ujamejo ravno tam kjer ni ograje - hriboviti gozdovi. Ob kolpi in skozi vasi dvomim, da je res hud naval teh "turistov". Pa tudi, če kdo pride, ta ograja ima vrata in to tisti kjih čakajo za prevoz naprej, dobro vejo kje so ta vrata.
Pač ni mi všeč fizična ograja in glede na zgodovino sem pričakoval, da je več istomislečih...