ja, rabo bi več, ampak sem skromen.200m......ti ti ti kulak!
Nepomemben medklic:Ker eni tako radi obujajo spomine na skup o državo. Na zunanjih mejah jugoslavije res da ni bilo bodeče žice je bila pa vojska ki je tudi streljala.
V nobenem primeru ne bom niti nevesel, niti vesel...Saj tudi drugi govorite v njihovem imenu.
Sicer pa, če si dam prestaviti ograjo okoli moje vukojebine boš tudi nevesel?
Moti te pa. Čeprav se te direktno ne tiče.V nobenem primeru ne bom niti nevesel, niti vesel...
Vsakemu, ki se strinja z ograjo, priporočam, da se pelje po cesti od Fare do Dola na Kolpi. Na večini poti poti je ob cesti ograja, mestoma podrta od same Kolpe, na drugih mestih pa verjetno od prebežnikov. Ograja dela vtis skrajne tesnobe, ker na eni strani zapira dostop do reke, na drugi strani ceste je pa hrib. Deli, kjer je namesto ograje žica, pa spominjajo na to, da je tisti konec koncentracijsko taborišče. Ni čudno, da so lokalni prebivalci absolutno proti ogradi, čeprav se ti z prebežniki najpogosteje srečujejo.
Tistemu, ki je prepeljal to pot in mu je je ograja všeč, pa priporočam obisk pri okulistu.
Migrant, ki je prepotoval nekaj tisoč kilometrov, se pa take ograje res na smrt ustraši. Še nikogar ni zadržala. Južna meja je dolga 600 km, ograje je 200 km. Migranti so pa preneumni, da bi se ji znali izogniti, kajne? Če že nimajo ene deke, da bi jo vrgli čez žico in splezali čez.Na razpolago imaš eno malo sranje (grda ograja) ali ogromno sranje (Slovenijo polno krimigrantov). Če ti je druga opcija bolj všeč kot prva, financiraj krimigrante sam. Vključno z dodatnimi stroški varovanja.
tocno zato ne vem, zakaj toliko govora o ograji, ce je pa tako zelo neucinkovita ...Migrant, ki je prepotoval nekaj tisoč kilometrov, se pa take ograje res na smrt ustraši. Še nikogar ni zadržala. Južna meja je dolga 600 km, ograje je 200 km. Migranti so pa preneumni, da bi se ji znali izogniti, kajne? Če že nimajo ene deke, da bi jo vrgli čez žico in splezali čez.
Take ograje naj imajo naši sosedje.tocno zato ne vem, zakaj toliko govora o ograji, ce je pa tako zelo neucinkovita ...
tocno zato ne vem, zakaj toliko govora o ograji, ce je pa tako zelo neucinkovita ...
Jaz kar sam razmišljam, ti pa blejaš unisono s čredo.na kloju so mu dali pildek kaj more trajbat, ni on tu da bi razmisljal.
Migrant, ki je prepotoval nekaj tisoč kilometrov, se pa take ograje res na smrt ustraši. Še nikogar ni zadržala. Južna meja je dolga 600 km, ograje je 200 km. Migranti so pa preneumni, da bi se ji znali izogniti, kajne? Če že nimajo ene deke, da bi jo vrgli čez žico in splezali čez.
Jaz kar sam razmišljam s čredo.
Presneti troll, ne ponarejaj mojih zapisov Sicer pa ne smem zameriti, to v tvoji kleti tako stalno počnete in revše drugega ne znaš.Nič ne rabijo deke....čreda prileti v stampedu in se sploh ne zavedajo da je žica vmes...
Poglej priponko 57801
Hmm, ali je za to kriv Janša ali Golob?Tukaj je lep primer, kako so vas polne goflje dobrodošlice, ko pa je treba kaj narediti, saj to ni njihov cilj
https://rumble.com/v1cpvfv-dc-mayor...looded-with-buses-of-illegals-from-texas.html