Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Screenshot_20181108-193228_Facebook.jpg

• Všeč mi je
Reactions: capl

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zgolj v info:
Alah in Bog (in Jahve) je isti bog.
capl
Mohamed se je rodil okoli 570 v Meki in je 618 pobegnil v Medino, Da bi takrat "muslimani" prosperirali?
Pred muhamedom ja. Zaradi ugodnejših vremenskih pogojev, bi nas mogoče prehiteli v razvoju.
vpraši jagababo.....arabske številke pa to....pa izum očal mi je enkrat naprej metala.....pa ne vem ka vse....
pa vpraši jo, kje je ta baba nadležna, ko bi jo rabil je pa ni nikjer
daj si duška Jagababa, zdaj imaš priliko govorit o njih

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.468
113
'Tudi oni so od nekoga otroci. Ne morem vsem pomagati, a me zanje boli duša'

Pred zaprtimi vrati Evrope, v Bosni in Hercegovini, živijo tisoči prebežnikov v mrazu in človeka nevrednih razmerah. Nekateri bežijo pred vojno, drugi v boljše življenje, v Bosni in Hercegovini pa so že nekaj časa ujeti v kaos, v katerem skušajo nekako preživeti. Pomagajo in razumejo jih tisti, ki imajo tudi sami malo - mnogi prebivalci BiH, ki se še dobro spominjajo vojne na njihovih tleh, mnogi so bili tudi sami pred leti begunci, mnogi od njih tudi sami čutijo revščino.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj so jih pa spustili noter? Zahvalijo se naj svoji vladi, ki je tako čuteča in prelaga tisto "čutečnost" na svoje državljane. Sedaj bi novinarji radi, da smo še mi tako čuteči? Mi za tretjo mejo? Mi ki še za svoj spodnji srednji razred ne znamo poskrbeti - kaj šele za spodnjega! ?

Dragi moj erikson, daj, ne delaj zmede še ti!

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Lej, Erikson, če so se zakalkuliral, ko so mislili, da grejo na boljš, grejo še zmeri lahko nazaj domov. Tam jim ne bo treba živet v mrazu in človeka nevrednih razmerah. Do tačas, ko se obrnejo nazaj, bodo pa že preživeli s kreditnimi karticami, ki jih meni noben ne tala na lepe oči. Lahko jim pa ti kupuješ kartice. Kolk boš dal? 20, 50, 100 na mesec? Se ti ob spodnjem pozivu nič ne zgane srce?

Thousands of refugee families are desperately waiting for assistance.
You can give them the funds they need to survive.
Thousands of refugee families are living outside of camps in towns and urban centres. There, they must pay for everything, just like you and me. Most of these refugees, however, aren’t legally allowed to work and any funds they managed to bring with them have already dried up. They simply don’t have enough money to scrape together to pay the rent and buy food, medicine and other necessities of life.
With cash assistance, you can give families who have left everything behind the lifeline they need to survive: it will restore their dignity and allow them to meet their families’ unique, most immediate needs, whether it be rent, food, medication or warm clothing.
$93 of every $100 donated goes directly to a family in need.
With no overhead or administrative fees, except for minimal bank charges, cash assistance is one of the most direct and effective ways to help refugees.
Please, give generously to UNHCR today. Refugee families can’t wait much longer.

Choose Your Donation

• Monthly Donation
  • One Time Donation

Še mal info, kdo konkretno jim tala kartice

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in capl

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113

Pred zaprtimi vrati Evrope, v Bosni in Hercegovini, živijo tisoči prebežnikov v mrazu in človeka nevrednih razmerah. Nekateri bežijo pred vojno, drugi v boljše življenje, v Bosni in Hercegovini pa so že nekaj časa ujeti v kaos, v katerem skušajo nekako preživeti. Pomagajo in razumejo jih tisti, ki imajo tudi sami malo - mnogi prebivalci BiH, ki se še dobro spominjajo vojne na njihovih tleh, mnogi so bili tudi sami pred leti begunci, mnogi od njih tudi sami čutijo revščino.

Zakaj pa potem domačini štrajkajo in komaj čakajo da spokajo naprej ?Najboljše da organiziraš koncert v Lublani kot je bil pred leti za prizadete v poplavah v bih, ker za domače ljudi vem da neboš.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

BOŽČKI...

Bosanci jih bl malo razumejo, samo nič ne morejo. Na svoj dom jih noben ni vzel.
Revni pa so, bolj kot ilegalci z najnovejšimi mobiteli...

Dobro, da jim Hrvati omogočajo hitri nakup novejših modelov. Pa vsak gre takoj po novega.
Dobr da majo oprance like you, da jamrajo po forumu, čeprav samo lapajo in nič ne naredijo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.