Če ni konfliktov, potem ja. Če so, potem moramo vedeti za njih.Aja to povezuješ in gledaš na to (oboroževanje civilnega prebivalstva) kot nepotrebno in odvečno dejanje, ok.
Če je strelno, imaš prijavljeno?S prvim delom se strinjam. Kar se pa drugega tiče bi pa rekel, da je na meji (trenutno) manj scen ampak so pa drugje (v ciljnih državah migrantov) in vse več in več stvari pride na dan in narod dejansko se oborožuje. Jaz osebno vem za nekaj takih primerov pa sigurno jih je še kaj za katere ne vem in to samo med prijatelji in znanci. Moram priznati, da imam tudi sam doma en kos, ki pa si ga nisem omislil izključno zaradi migrantov ampak ja, narod se oborožuje tudi po mojih info.
p.s. Kaj imam ti pa ne povem, ker bom pol pa še bl naci
Narobe si razumel. Se pa strinjam s tistim kar je Erlah napisal leta 2015.Wtf? Ti si želiš več konfliktov na obmejnem območju ali sem te narobe razumel?
Narobe si razumel. Se pa strinjam s tistim kar je Erlah napisal leta 2015.
Kaj je napisal?Narobe si razumel. Se pa strinjam s tistim kar je Erlah napisal leta 2015.
Kje vidiš otroke? Sicer se jih je veliko učilo v isis šolah, tako da jim ni tuje rezati vratove.Upam, da se javiš, da boš ti za mitraljezom in da boš najprej popokal otroke.
Ves kaj je konflikt? To, da je zenska sama doma na jugu drzave in ji pridejo tile trkat na vrata.Čist resno in ne kot provokacija - kako pa bi ti pomagal ta podatek oz. kaj bi z njim v primeru, da bi izvedela da je konfliktov malo morje ali pa da konfliktov praktično ni (in meni se zdi da je v realnost blizu temu)?
Bi bilo pa v tem primeru tudi fino definirat kaj konflikt sploh je, ali je to že manjši spor/nesporazum ali se pod to šteje absolutno zavračanje ukazov s strani policije/vojske itd.
kire otroke?Upam, da se javiš, da boš ti za mitraljezom in da boš najprej popokal otroke.
Potem pa pojasni zakaj to sploh potrebujejo. Ve se da meje ilegalno ne sme nihče prestopat in ve se, da pred priselitvijo v neko državo moraš uredit vse papirje, ponavadi tudi zaposlitev in stanovanje ter imeti s sabo neka finančna sredstva za nekaj časa. Če ti ne odobrijo, nimaš kaj hodit tja.OZN - Migracijski pakt = Marakeška deklaracija.
Jo je kdo (razen mene očitno) prebral?
Ker tole dragi Capl je popolna laž, razen ugotovitve, kdo pri nas pakt podpira.
če moraš nekaj takega samoumevnega podpisat, potem veš da so notri zankeTorej si prebral in še vedno tako sprašuješ?
Ali pa NISI prebral in sploh NE VEŠ kaj piše noter, pa vseeno VEŠ da ni prav?