SUPER!!!Naj tako tudi ostane...Danes oprani dve rundi. Druga centrifuga na ful.
Napake za enkrat ne javlja.
SUPER!!!Naj tako tudi ostane...Danes oprani dve rundi. Druga centrifuga na ful.
To je šifrirano sporočilo:Edini Miele ima tudi napako F50, čungalunge je nimajo
Edini Milko ima direkten kontakt od palčkov pomagalčkov, ki ga v tvojem spanju popravijo.Danes oprani dve rundi. Druga centrifuga na ful.
Pravi satasti orginal boben.Ima edini Miele.Vsi ostali,imajo kr neki...neke valove itd...Res prave čunga lunge AndrejD
Edini Milko ima direkten kontakt od palčkov pomagalčkov, ki ga v tvojem spanju popravijo.
Upam, da ti še dolgo služi.
On je poznal tudi serviserje.
Dela, to je pa tudi vse. Če bi imel kaj z višjega cenovnega razreda, pa bi občutil tudi razvajanje, ki ti ga tak stroj nudi. Tak dober, da bi še seksal z njim!Kaj pa ni bilo v redu pri Gorenju? Moj dela kot se sika (pralni in susilni).
Te boža, centrifuga te carta, lahko spiš z njim ali pa v njem. Sosedo imaš nonstop na obisku, katera ti peče štrudl, samo da lahko gleda kak se boben nežno vrti.mene stroj še nikol ni na večerjo pelo, al kak misliš razvajanje?
Žih bi, če sem že mogla iz nove Beko hladilne omare vso hrano ven zmetat.mene stroj še nikol ni na večerjo pelo, al kak misliš razvajanje?
Poglej MieleFuna, kolegice in sosede ga redno kličejo na kavo, da malo o aparatih počvekajo. Škoda samo, da pubec zmrzne in si ga pol doma na roke pere ...aja, lahko koga na kavo povabiš in razkažeš bobn, kak je lep. to sn pozabo.
Da bog da...da crko ta moment!!!!!!Poglej MieleFuna, kolegice in sosede ga redno kličejo na kavo, da malo o aparatih počvekajo. Škoda samo, da pubec zmrzne in si ga pol doma na roke pere ...