to še je relativna poceni vstopnica za vstop med elito. Tako da kr. Fajn se imamo tu.Fantje prepričal ste me. Jaz bom tudi enkrta v življenju Miele kupu.
Pa da vsaj približno doživim kako se tisti 1% počutijo.
to še je relativna poceni vstopnica za vstop med elito. Tako da kr. Fajn se imamo tu.Fantje prepričal ste me. Jaz bom tudi enkrta v življenju Miele kupu.
Lahko tebi razmišljat o drugih nepomembnih rečeh, ko pa imaš Mieleta. Če ne bi imel Mieleta, bi imel kup problemov.
Kot vsi ostali, ki ga nimamo.
stisni, če voziš cliota, prodaj, kupi dačijo pa mileta... jebat ga nared neki zase in družino.Lahko tebi razmišljat o drugih nepomembnih rečeh, ko pa imaš Mieleta. Če ne bi imel Mieleta, bi imel kup problemov.
Kot vsi ostali, ki ga nimamo.
Sej kokr nikol za rundo ne daš, si ga boš lohk kmal privoščil!
Za nohte nebi vedu, glavo in faco pa si po britju namazem s tapoceni hofer losjonom. Izbor pralnega stroja, pralnih sredstev in temperature pranja je seveda domena moškega. Enako kot tip kuhalisca. In pa priprava zapletenih jedi. Vse ostalo lahko -oz. mora- delati baba.6 strani teme o pralnih strojih, kjer sodelujejo 99% moški... Dejmo pol še katere vlažilne kreme za obraz uporabljate in pa, če pijete kakšne dodatke za bolj svetleče nohte?
(pa imam Mieleta doma, da ne bom čist off topic).
...potem pa po forumih nabijaš o mieletih. Ampak vseen bi loh kdo kako sliko od miele aparatov pripopal, kako lepo jim krasi 55m2 stanovanja. Da vidimo te lepote.Dejstvo pa je, da boš pred "polamano" hišo prej videl E klaso, kot Mieleta v hiši. Ker pač Mieleta ne moreš vozit okoli in se pohvalit z njim.
čista erekcija. Daš muco noter, je vsa puhasta.Satasti boben
Žametna mehkoba: posebna struktura satastega bobna omogoča, da perilo nežno drsi po tankem vodnem filmu.
Kot da bi čital 50 odtenkov sive
Fantje prepričal ste me. Jaz bom tudi enkrta v življenju Miele kupu.
Meni je zanimivo koliko ljudi ime tezave z neizpranim praskom. Tekoci ali prav prasek? Moj Gorenje nima teh tezav. Prav tako lahko povecas kolicino vode, ce zelis. Centrifuga pa dela super, ni nic za ozemati, ko je oprano.