Merkur super 10+

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Max na 25 let, ceno pa si sam izračunaš.. 11e za ta nezgodni paket + minimalno 29e za naložbeno življ. zav z ZV ne vem kakšno.

Torej 40€
smile-1.gif

A sem tebe spraševal?

Nima veze,jaz sem ti odgovoril. Sem želel da prideš prej do željenega odgovora.

Pa ne bodi odrezav pa neki frajer. Saj je svoboda govora.
smile-1.gif

sistematik: Se strinjam s tabo
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Torej:
Invalidnost 120.000€, Nezgodna smrt 60.000€, Dnevno nadomestilo 20€
= 11,11€/mesečmo
Življensko zavarovanej Hibrid
=29€
Skupaj mesečno 40€

Iz kje pa si?

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sodelavec dela na premozenju. Naceloma ob sklenitvi hibrida lahko da popust na avtu DO 50%( isto ZM ). Mislim da je odvisno od tega kaksen popust ze imas, sigurno gre pod ceno vsake zavarovalnice...

ps
evo ker Mare ni tako odziven kot bi hotel, sem sam dobil redno ceno, pa jo bo kasneje mare potrdil. Individualna nezgoda pri zm z istimi kritji pride 45,81 e. Kaj se pol bol splaca ?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.759
113
pri taščici
Kolektivna nezgodna zavarovanja so priblizno pol cenejsa kot individualna. Ce imate moznost in o tem razmisljate izkoristite to opcijo. Ugodno ponudbo ima tudi mobitel poleg dzabesta. Vsaj meni se je zdela ko sem iskal nadomestek kolektivnemu. Potem sem se preko zene kolektivno. Prej pa je bila ona preko mene.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Sodelavec dela na premozenju. Naceloma ob sklenitvi hibrida lahko da popust na avtu DO 50%( isto ZM ). Mislim da je odvisno od tega kaksen popust ze imas, sigurno gre pod ceno vsake zavarovalnice...

ps
evo ker Mare ni tako odziven kot bi hotel, sem sam dobil redno ceno, pa jo bo kasneje mare potrdil. Individualna nezgoda pri zm z istimi kritji pride 45,81 e. Kaj se pol bol splaca ?
A ti pa ne delaš premoženjskih zavarovanj?

Aja, kaj se splača? Sklenit nezgodo kje drugje, kjer je cenejša in kjer ni potrebno sklenit tovrstnega življenjca...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ni mi do bedastih kregarij, zato brišem post...

Nazadnje urejeno:

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ti si mal zasel.

Vsaka norma je kasneje tudi merljiva tako kvalitativno kot kvantitativno. Sam kaj ma to veze s to nezgodo o kateri mi govorimo.

Bod tak car pa povohuni pri drugih zav. glede doticnih kritij / ceni za njih, potem se zopet oglasi. Da bos res DOJEL o cem jaz govorim.

lp
M

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Mi je po svoje vseeno... Ni mi do tovrstnih bedastih kregarij, zato sem post zradiral.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ker ce ti ne bos tak car, bom pa jaz in bom na random zavarovalnicah poiskal premije, samo za to da bos dojel...

ps
zt nezgoda na žz za ista kritja 40,2 e ( samo za nezgodno zavarovanje )

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Glej, mi je vseeno.... Si svoje povedal s tem, da delaš samo osebna zavarovanja, premoženjskih pa ne.
Toliko o kredibilnosti zavarovalnega zastopnika.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Hehe

Te moram razocarat da tudi tega ne delam, pa naj ti tisti, ki me bolje poznajo povedo se to. Ce nekdo prodaja samo hruske je verjetno bolj kredibilen kot nekdo ki prodaja sadje in zelenjavo. Zavarovalnistvo je tako sirok pojem da je specializacija dobra za stranko, iz vidika prodaje in nenazadnje kot podjetje ki je dober player kot smo videli iz vidika ponudbe. Konec koncev bodo tukaj se drugi ki bodo ocenili produkt z vidika cene/kritja.

Bolj ko sem hotel da dojames napisano in izkljucit sebe kot pisočega z argumenti, bolj je bilo brati driskarije s tvoje strani. Ce bos sel nazaj bos videl na kateri POST sem se oglasil in se vedno stojim za tem. Sigurno bo prilika in bo kdaj debata nanesla na DOBRO nezgodno zavarovanje, te bom spomnil takrat. Verjetno bos se vedno sral po forumih. Bod zdej car pa iskren pa povej ce imas sam te stvari sploh urejene tako kot treba in koliko za to placujes. Aja dzz nima teh kritij.

Skoz vsa leta prisotnosti na forumu sem se navadil da se vedno najdejo nergači katerim nikoli ni nic prav. Dopoldan so jezni nase popoldan pa na cel svet.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
torej, da mi narediš kolektivno nezgodno zavarovanje, mi pogojuješ s tem, da moram še posebaj narediti še življensko zavarovanje,
ki pa z slednjim nima nobene veze?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
@Mare2, mislim, da sem prav napisal?

Katere bolezni pa so izključene iz te police? Tam...saj veš...spodaj...v drobnem tisku?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Aha, ok, ker noben ne odgovori; če se ne motim, so izvzeti so vsi najpogostejši raki tako pri ženskah (dojke, maternični vrat, ...), kot pri moških (moda, prostata, ....). Al se motim?