Mercedes in nesreča

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Mimogrede, če bi kdo prebral natančno prebral članek, bi lahko ugotovil, da pokojni ni sam kriv za svojo smrt (če izvzamemo neprilagojeno hitrost). Nastopa še ena oseba.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Če bi ga mulo sam zaslužu bemfla bi 2x pomislil kdaj ga bo stisnu.

Še na facebooku si je moral sliko za volanom dat.
bonk.gif

http://sl-si.facebook.com/people/an-Brelih/1381142748

a to je ta benfla? Klik
ma tudi sliko, ko z benflo drifta skozi ovinek
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ne da zagovarjam mularijo (kar je iskal je dobil) ampak...
V zadnjem času se precej ljudi na AC ubije zaradi ograj.(ni rečeno da bi ta živ ostal, ampak ograja bi morala enega starega compakcta zdržat...) ne pa da jo odpre kot konzervo na dolžini xy metrov.

Sem mislil da so samo motoristom nevarne ograje, sedaj pa vidim da tudi avtomobilisti.....
Točno tako. Ampak policaji tega seveda ne bodo opazili ... Roke cestarjev so pa vedno bolj krvave.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Kot sem jaz prebral sta oba z BMW........če so dirkali lahko pove le tisti v bolnici in pa DARS-ove kamere.

Piše pa da je vozilo z voznega pasa vrglo pred vozilo na prehitevalnem...........se pravi da je povzročitelj v bolnici ,ta drugi ki je prehiteval je pa mrtev.

Praktično, če ne bi šlo za dirko in če bi namesto njega bil tam normalen družinski avto s 4 člansko družino...........kaj bi pa potem rekli?

Mi se zdi neumo da vsi komentirajo samo mrtvega ,ker ta drugega se pa sploh ne omenja (komentarjii na 24ur).

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Tako je, pizdr sta oba naredila, "manj kriv" (če lahko tako rečem) je pa najeb..

Itak nič novega, take pizdr se dnevno delajo,s amo da je tokrat počlo.

Tolk o radarjih na AC (ja vem provociram
grin1.gif
).

BTW: ker ne vem ins e mi ne da brat, je res da na BMW forumu delajo mučenika iz modela?? In da jih ne moti tako gonjenje po AC
bonk.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
BTW: ker ne vem ins e mi ne da brat, je res da na BMW forumu delajo mučenika iz modela?? In da jih ne moti tako gonjenje po AC
bonk.gif

2 x ne

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
malo sem prebrskal to temo in ni videt da se komu zdi čudno njuno početje
stupid-1.gif
sicer pa hvala bogu da sta se sama skenslala in da ni kdo drug nastradal

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Lahko bi se organizirala kakšna poslovilna vožnja, da bi ga bmw-jaši pospremili v večnost, več ljudi s foruma ane. Jst ga nism poznal osebno ali karkoli, bi se pa udeležil takšnega sprevoda.

Pa glejte, da boste šli dovolj hitro!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
ne ne bodo... so se zmenili, da bo počasi in tiho, brez hrupa....
beri vse... ne samo tistko kar hočeš videt
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
No, zdaj sem prebral celotno temo. Kot sem domneval, je večina gor prepotentnih mladičev, ki imajo avto za podaljšek nečesa, nekaj je pa tudi povsem normalnih ljudi. Je pa očitno, da je bil pokojni poba res fejst dečko, saj ni najti niti enega slabega komentarja, le množico dobrih. Hitrost je res qrba.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
pobec je bil mnde fejst fant. pač so ga zanimali BMWji in hitrost. Tko kot nekoga zanima nevem padalstvo. To da bodo šli na njegov pogreb je prou fajn gesta kar s emene tiče. Bil je del družbe, in niso vsi na BMW forumu prepotentni mladci.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Tip je bil klasičen prepotenten mladec. No, oba udeležena v drag racing nesreči sta bila takšna. In končalo se je tragično. Tle ni kaj za glorificirat. Tip je drugače lahko bil super dec. Če ga je sral po cesti, ga je pač sral in s kancem smole je pač potegnil ta kratko.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej je lahko bit pameten,samo super poba gor ali dol, zgleda da v glavi ni bilo vse poštomano če gre take počet na AC. Žal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Nekoč pred kakšnim mesecem smo se tule čudli refleksom nekega "nemca" v nekem audiju kako je odreagiral na AC. Ta ni imel takih refleksov. kljub temu da so ga vsi imeli za odličnega voznika...

Mogoče se bo kdo od njegovih znancev zamislil