Mercator niža cene

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
to bi moral imeti še zdravnike ločeno za take, ki hočejo "osebni stik", pa take, ki bi radi čimprej na vrsto prišli pa šli naprej.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:zdravnike za starejšo populacijo in mladino ja... ker starejši pridejo dostikrat samo "klepetat" k dohtarju
Zdravnik je za zdravit, za pogovor pa je župnik ali frizer.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Če boš vidu za šalterjem fajn piičko...jo boš obgovoril al ne ? če je res faj piička se men nikamor ne mudi
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tvoj komentar mi je všeč... Za razliko od mladcev, ki bi radi nekaj ad-hoc in jim je mar le za lastno rit, že za rit svojega bližnjega jim je vseeno...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Lastniki ga pa prodajajo zato, da bodo za pol leta rešili lastno rit (Laško&Co.). Potem bodo oni na vrsti. Še najkasneje bodo banke (NLB in ostale lastnice).
Prodajanje česarkoli nekomu, ki je dolžan še več (in kupuje kolikor toliko solidno firmo samo za to da jo bo izmolzel in uničil da reši svojo rit = nima vizije kaj početi z nakupom in sam s sabo) za vsako ceno pa je zelo
stupid-1.gif

Ker na koncu bo isto... Država bo morala zaradi lastne nesposobnosti in pogajalskih spretnosti (ter lastniških VIPov in soliranj le-teh) na koncu metati denar v M, katerega bo scuzal nov lastnik v zameno pa ji bo ostalo vsaj polovico brezposelnih delavcev M.
Win2Win kombinacija, samo za koga...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
špar ima zdaj že vsakih 14 dni po 2x 25% off na kartico. Še kar lajkam. Sploh ko kupiš žganice itd.

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tvoj komentar mi je všeč... Za razliko od mladcev, ki bi radi nekaj ad-hoc in jim je mar le za lastno rit, že za rit svojega bližnjega jim je vseeno...

Kaj sedaj ti praviš, da so vsi mladci taki, da jih boli [cenzura] za vse razen za lastno rit? Ali da so takšni vsi, ki se jim v trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Kaj sedaj ti praviš, da so vsi mladci taki, da jih boli [cenzura] za vse razen za lastno rit? Ali da so takšni vsi, ki se jim v trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci?

Verjetno je mislil to, ko sem napisal, da je Mercator edini, kjer vidiš prodajalke nad 40 let. In ravno zaradi tega občasno zavijem k njim (če ne drugače takrat ko imajo -20% za izdelek), ker vem, da starejše zelo težko dobijo delo. Krivi pa so v določeni meri kupci, ki na blagajni gredo tja, kjer je luštna blagajničarka
rolleyes-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
to bi moral imeti še zdravnike ločeno za take, ki hočejo "osebni stik", pa take, ki bi radi čimprej na vrsto prišli pa šli naprej.

Takim se recejo "normalni"... Tisti ,ki vidijo v 1m cakanja na blagajni mazohisticno mucenje, kasiranje pa sportno disciplino bi pa morali dobiti posebne blagajna na katerih bi si merili tice....erm... ego. Clovek porabi pol ure v prometu, pol ure wc-ju, pol ure za cigarete in bla bla bla. Pri hitrostnem kasiranju pa dozivlja orgazm.
bonk.gif
Verjetno se zavedate da to hitrostno kasiranje ima svojo ceno? Pa ne mislim na denar ampak trgovke.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Egoizem je vedno bolj prisoten pri vseh zaradi nacina zivljenja. Pri tisti ,ki se jim v "trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci" je pa ocitno.

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Po tvoje je nekdo egoist samo zato, ker mu ni do pointless chitchata? Saj če mene ogovori nek neznanec mu čisto lepo in vljudno odgovorim nazaj. Še kakšno debato o vremenu lahko udariva. Ampak meni so takšne interakcije odveč. Če sem po zaradi tega po tvoje egoist...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Egoizem je vedno bolj prisoten pri vseh zaradi nacina zivljenja. Pri tisti ,ki se jim v "trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci" je pa ocitno.

Egoist je zame tist, ki pride k zdravniku chitchatat in zaradi njega vsi cakajo.

Si do pocasnel na cesti tudi tako strpen ali si sele z leti prisel k pameti?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa saj z nobenim ne klepetajo, ki ne želi. Pač rečejo kakšno besedo z znancem, je sigurno bolj 'naravno' kot v drugih trgovinah, kjer te (vaj izgleda da) morajo bolj ali manj ignorirat, rečt dober dan, na koncu nasvidenje in to je to.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Kaj jih pa tiskajo. Naj denar za kataloge namenijo v znižanje cene, katalog naj si pa kupec kupi in naroči na dom, ali pa ga naj vzame v trgovini.
Sicer pa trgovskih centrov je premalo, zastareli so in niso na pravih lokacijah.

Nazadnje urejeno:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Malce off....meni pa gre na polno na živce Hofer stil kasiranja. Dekle šiba izdelke, da jih sploh ne folgam v vozek metat, kaj šele zlagat v torbo.

Vem, da ni ona kriva, ampak katero teslo je naumilo da imajo tako normo, še posebaj če sem sam v trgovini!! In zdaleč nihče ne čaka za mano...

Podobne teme