Zdravnik je za zdravit, za pogovor pa je župnik ali frizer.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:zdravnike za starejšo populacijo in mladino ja... ker starejši pridejo dostikrat samo "klepetat" k dohtarju
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tvoj komentar mi je všeč... Za razliko od mladcev, ki bi radi nekaj ad-hoc in jim je mar le za lastno rit, že za rit svojega bližnjega jim je vseeno...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
eni imamo radi "osebni" stik. "dober dan, kako...) ne pa samo 12,5€ adijo.
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tvoj komentar mi je všeč... Za razliko od mladcev, ki bi radi nekaj ad-hoc in jim je mar le za lastno rit, že za rit svojega bližnjega jim je vseeno...
Kaj sedaj ti praviš, da so vsi mladci taki, da jih boli [cenzura] za vse razen za lastno rit? Ali da so takšni vsi, ki se jim v trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci?
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
to bi moral imeti še zdravnike ločeno za take, ki hočejo "osebni stik", pa take, ki bi radi čimprej na vrsto prišli pa šli naprej.
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kaj sedaj ti praviš, da so vsi mladci taki, da jih boli [cenzura] za vse razen za lastno rit? Ali da so takšni vsi, ki se jim v trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Egoizem je vedno bolj prisoten pri vseh zaradi nacina zivljenja. Pri tisti ,ki se jim v "trgovini/pri zdravniku/na avtobusni ne da klepetati z neznanci" je pa ocitno.