Seveda da ne, je pa tako, najcenejši je Leclerc, sledi Špar, Tuš in Mercator pa sta tam tam, kar se tiče diskontov pa je Hofer tam tam z Leclerom, Lidl pa s Šparom.
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
V Litiji je bolj obiskan Lidl kot Hofer, ja, ker je blizje blokom in Smartnem. Mercator je pa zraven, pa se DM in Kik.
Kartica je velik minus mercatorja. Parkrat sem že vzel, da bi izpolnil in je več kot ime, priimek in naslov. Torej nisem. Blagajna pa tečejo nenormalno počasi. Razlog je tudi neprimerna rešitev za kartice preko POS-a, tudi ko ljudje samo "nalagajo" neke "pike".Citat:
Uporabnik eazy pravi:Mercator ima tukaj zelo mocan adut in sicer kartico. Ce pride z osnovnimi zivili na ali pod konkurenco bodo diskontarji naj....
Ne razumem. Lidl, Mercator, DM in Kik so na Jezi. Zraven so bloki, Smartno pa cez hrib. Saj sem rekel, da ima Lidl zaradi lokacije vec kupcev kot Hofer. Kaj tukaj ni jasno.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
V Litiji je bolj obiskan Lidl kot Hofer, ja, ker je blizje blokom in Smartnem. Mercator je pa zraven, pa se DM in Kik.
Ah daj no...kadar bom šel v litijo ti bom fotkal parkirišča in jih tukaj objavil.
Pa te tvoje lokaciješmartno in hofer....šmartno na enem koncu in hofer na drugem in cela litija vmes
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kartica je velik minus mercatorja. Parkrat sem že vzel, da bi izpolnil in je več kot ime, priimek in naslov. Torej nisem. Blagajna pa tečejo nenormalno počasi. Razlog je tudi neprimerna rešitev za kartice preko POS-a, tudi ko ljudje samo "nalagajo" neke "pike".Citat:
Uporabnik eazy pravi:Mercator ima tukaj zelo mocan adut in sicer kartico. Ce pride z osnovnimi zivili na ali pod konkurenco bodo diskontarji naj....
V šparu sem kartico dobil v 1 minuti, nekaj časa sem imel nalepko s črtno kodo v denarnici, sedaj pa na telefonu. Hervis podobno.
Čez kake pol leta še enkrat poglej na parkirišče, ko bodo sosedovi ljubljenčki pogruntali, da jih njihov sosed odiraCitat:
Uporabnik cvinga pravi:
ha...hofer v litiji in trebnjem...parkirišča da bi lahk airbus pristal dejansko samevajo....merkator je zmerom obiskan.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Mercator poudarja da nižje cene iz prodajaln E'Leclerk po pogojih ne veljajo. Velja samo primerjava s ponudbo trgovskih družb Spar, Tuš, Hofer in Lidl v njihovih trgovinah v Republiki Sloveniji.
Ta je bla res dobra jaNe vem kak uspe Leclerku imet samo 2 trgovini v SLO, cel kup robe vozit iz FRA (in plačevat prevajanje nalepk), pa so še poceni, zgleda imajo premalo prisklednikov.
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
na drugem vogalu hlebec kruha in zraven kanta motornega olja....
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naj crkne monopolist