Vzameš izdelek na kartico in plačaš pozneje?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kartica je plus in vedno vecj plus bo ,ker ljudje nimajo denarja in se kreditirajo na kartico.
Zložiš nazaj v voziček... ko plačaš, se odmakneš od blagajne in po potrebi preložiš robo v vrečko. Ni položnic, ni penzionističnih debat o sosedovih mačkah, itd... Na blagajni sem zato, da plačam, kar sem kupil in konec.Citat:
Uporabnik jab1 pravi:
Vzameš izdelek na kartico in plačaš pozneje?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kartica je plus in vedno vecj plus bo ,ker ljudje nimajo denarja in se kreditirajo na kartico.
Ali ravno obratno: preplačaš, pa potem enkrat pozneje dobiš del denarja vrnjen?
PS: Glede blagajn Lidl/Hofer mi ni jasen vaš strah. A začne izdelke na tla metati, če ne pospraviš?
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Imam enosmerno vozovnico Lidl, pa mogoče Hofer, nabereš -... plačaš in adijo brez kakšnih nategunskih pik/točk in podobno, večina ljudi tudi prisega na Lidl/Hofer.
Verjetno v Celovcu blagajničarka ni tako obremenjena z možnostjo izgube službe zaradi premajhnega števila 'obdelanih' kupcev.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Skorajda ti zmeče po tleh. In ja, v tujini imajo nekateri zaposlene da ti zlagajo v vrečke. In v Celovcu se mi ni zdelo da bi tako norela za blagajno...
Mogoče so avstrijski šefi zadovoljni z manj skeniranimi artikli na minuto kot slovenski. Potemtakem je slovenski šef bolj sposoben in o tem piše na alterju.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Skorajda ti zmeče po tleh. In ja, v tujini imajo nekateri zaposlene da ti zlagajo v vrečke. In v Celovcu se mi ni zdelo da bi tako norela za blagajno...
Da bo še več ljudi na cesti...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Preprosto predrag je in prav je , da se ga bojkotira
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Ne vem, v Mariboru sem do sedaj še vedno naletel na študente, ki izdelke obračajo okrog in okrog, da najdejo črtno kodo, v Šparu Qlandija MB tudi.... V takem primeru pa res dobiš popizditis.
.