Menstruacija - ali drži, da ...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
qqqqqqq Jr.
grin1.gif
Moj nick je naključje, ker me ni hotelo registrirat z željenimi nicki.

ynos,

tepu ga že nebo nihče, vsaj ne zarad imena, kvečjemu zarad karakterja, ampak če bo po fotru, sm namreč eden od tistih, ki je tepel druge, pravzaprav vse.
evil.gif

No, jaz mam en fajn predlog za ime če bo (nisem bral teme do konca) res ratu otrok in če bo moški in sicer - GRAMR. Se ful hudo sliš, sam je pa jeba, če pol otrok ne more izgovarjat r-ja tko k kahl...drugač pa, preživnina je nekje 200 evrov mesečno če imaš povprečen dohodek...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Čestitke!
zmaga.gif

Ni lepšga, kot držat par kg štručko v naročju, ko ne veš, kako bi prijel, da ne boš kaj odlomil in se dere, prdi in serje, ti pa od sreče ves pijan sliniš tisto malo glavico in ne veš ali jokaš od sreče ali streha spuša, tastara te pa vsa ganjena zaljubljeno gleda in si misli, kako srečo ima, da je ujela tako čustvenega moškega - a ne ve, da so se moški prve trenutke pred dojenčkom pripravljeni odpovedati vsemu, tudi lastnemu jazu.
Kasneje za vse vpletene pride streznjenje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik janezdelac pravi:
DA ali NE, prosim hitro. Čisto sem na trnih trudiva se že dve leti!!!???
Iz slike je razvidno, da je dama zelo verjetno res noseča, ni pa ravno razvidno če je res s tabo.
smirk-1.gif

Vseeno pohvale za tvoj trud.
zmaga.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Ja..že na prvem pregledu se lahko vidi da so dvojčki (ni pa nujno).
Prvi pregled maš nekje 8-10. teden
lp

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Ne, na prvih tednih se pa skoraj ne vidi, če sta dvojčka. Možno pa je. Nama je ginekologinja na UZ kar naprej za spol govorila, da se ne vidi, ker je je otrok vedno tako obrnil, da se ni videlo. Ampak jaz sem videl lulija. In na koncu je res bil fant. Sicer sva rekla, da ni važno, a bo punčka ali fantek, samo da bo pob zdrav. Malo heca.