Menstruacija - ali drži, da ...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Sicer pa, včeraj pozno zvečer oz. že zjutraj sva se odločila, da nardiva danes test. Vam sporočim.
cheer.gif

Mi smo z vama...
cheer.gif

No z vami...
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če boš dal sinku ime stardec ali, če bo hčerka starbaba, obljubim, da bom šel jaz za krstnega botra!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ma dj, ne sekiri se!

Moji je tud že zamujala, pa sva šla delat test-no, nasledn dan je pa začela krvavet
evil.gif
.
2x zamujala, 2x isto... Preprost je to samo stres...
wink-1.gif
.

Če pa že ni... Jah, srečno Ata.
grims-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Aja, q^7, glej na vse skupaj še iz druge, bolj pozitivne plati: rabimo nove člane družbe, da bojo nam, nekoč starejšim občanom, plačevali penzije.
grims-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Jah... če nekdo na dolgo in na široko piše o zamujanju puncine menstruacije na spletnem forumu, si pač mislim svoje.

Predstavljam si, da je zadeva urgentna. Osebni zdravnik / ginekolog / lekarna in stvar bo jasna v 10 minutah. To, da ti je pa ginekologinja rekla, da naj raje počaka 14 dni, preden naredi test, pa enostavno ne morem verjeti. Ona bo prva razumela, kako zelo se mudi z "ja" ali "ne".

Sedaj ti pa prepustim temo za nadaljnje relevantne debate v zvezi z vajino zagato.

Evo, to je bil najboljši odgovor v tej temi
aplauz.gif

Lp.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
KSZ

če bo dons zvečer q na 7 (al kolk, se mi ne da štet) na alterju, pol bo verjetno samo ena črtica, če bosta pa črti v paru
evil.gif
, bo pa pomojem kolaps ... njegov, seveda

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
grin1.gif

slika003.jpg

Če bi v prvem polju bil plus, bi bil dojenček, jaz plusa ne vidim, le črtico v desnem polju.
cheer.gif

Čez kako uro po testu, ki je stal 8€, je dobila menstruacijo.
jezen.gif

Skratka, odrešen sem, ... grem na per.
nahrung002.gif

LP

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
grin1.gif

slika003.jpg

Če bi v prvem polju bil plus, bi bil dojenček, jaz plusa ne vidim, le črtico v desnem polju.
cheer.gif

jezen.gif

nahrung002.gif

LP

Citat:
Moji je tud že zamujala, pa sva šla delat test-no, nasledn dan je pa začela krvavet

Živci, sm ti reku
wink-1.gif

Naj ti tekne
nahrung002.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
grin1.gif

slika003.jpg

cheer.gif

jezen.gif

nahrung002.gif

LP

Klsičen pojav ko dobi nek dokaz da ni noseča; se sprosti, napetost pades, stres se umiri,...

Pa že teče,...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
tudi jaz potrjujem to teorijo. cakas cakas cakas, zivcnost na vrhuncu, test negativn, pa je cez pol ure tu tardeca
cheer.gif

tak pac je to. cestitke da se nisi ata (na avtorja)
cheer.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Ja seveda, potem pa svizec zavije čokolado.

Če ima noseča ženska menstruacijo - se temu reče SPLAV (razen če bi slučajno bila izvenmaternična nosečnost, ampak tudi tam je zaradi povišane koncentracije hormonov praktično nemogoče, da bi prišlo do menstruacije).

Ti si zamešal z vgnezditveno krvavitvijo, ko plod požene krvne žile v maternico, ki pa je običajno zelo majhna in jo samo zelo obupane lahko zamenjajo za menstruacijo. Pa še to je samo enkrat in NE večkrat.

Nazadnje urejeno: