Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Sicer pa, včeraj pozno zvečer oz. že zjutraj sva se odločila, da nardiva danes test. Vam sporočim.
Mi smo z vama...
No z vami...
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Sicer pa, včeraj pozno zvečer oz. že zjutraj sva se odločila, da nardiva danes test. Vam sporočim.
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Je pa res, da je imela zadnji teden zlo stresen, služba, fax, ostale obveznosti, ... se mi kr smil.
Ziher si mel nož v istem žepu kot kondom?Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Zaščita je bila!
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
rabimo nove člane družbe
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Jah... če nekdo na dolgo in na široko piše o zamujanju puncine menstruacije na spletnem forumu, si pač mislim svoje.
Predstavljam si, da je zadeva urgentna. Osebni zdravnik / ginekolog / lekarna in stvar bo jasna v 10 minutah. To, da ti je pa ginekologinja rekla, da naj raje počaka 14 dni, preden naredi test, pa enostavno ne morem verjeti. Ona bo prva razumela, kako zelo se mudi z "ja" ali "ne".
Sedaj ti pa prepustim temo za nadaljnje relevantne debate v zvezi z vajino zagato.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
qqqqqqqq kolk je črtic?
| |
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Če bi v prvem polju bil plus, bi bil dojenček, jaz plusa ne vidim, le črtico v desnem polju.
Čez kako uro po testu, ki je stal 8€, je dobila menstruacijo.
Skratka, odrešen sem, ... grem na per.
LP
Citat:
Moji je tud že zamujala, pa sva šla delat test-no, nasledn dan je pa začela krvavet
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Če bi v prvem polju bil plus, bi bil dojenček, jaz plusa ne vidim, le črtico v desnem polju.
Čez kako uro po testu, ki je stal 8€, je dobila menstruacijo.
LP
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi: