Citat:
Uporabnik Snaga1 pravi:
Tudi jaz sem imel enak premik k toplejšemu odtenku ob menjavi original Osram -> nove Osram, očitno so vmes malo zamenjali specifikacijo. Žarnice naročene v DE.
Žal ne bo držalo, vsaj pri nas ne.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
S tem avtom se verjetno pri nas ne bi dolgo vozil, že po sliki vidim da žarnica slepi nasproti vozeča vozila...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
S tem avtom se verjetno pri nas ne bi dolgo vozil, že po sliki vidim da žarnica slepi nasproti vozeča vozila...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
V avtomobile brez leč se NE stavi ksenon kita, bemu.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zadnjič smo se vozili v koloni in je za mano prišel en Ford Connect ali kaj že je ta mali enoprostorec od Forda. Sam nisem mogel verjeti, kako je to bleščalo. Tudi sredinsko ogledalo navzdol ni pomagalo. Ker je bil ravno semafor sem stopil do njega in ga povprašal, če on kaj vidi, ker mi pred njim popolnoma nič, tisti ki so se nasproti pripeljali pa verjetno še manj. Pa je nekaj stokal v smislu, kaj naj luči vrže ven, kaj je problem. Sem ga vprašal, če ima ksenon kit noter, pa je obmolknil
V glavnem potem me je prehitel k sreči. Tista kanta ni imela leč in je normalno vse svetilo naokrog. Isto sem doživel le še pri Octaviji 2 brez leč, ki mi je pripeljala nasproti. Moral sem se dobesedno ustavit, ker nisem videl več popolnoma nič...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zadnjič smo se vozili v koloni in je za mano prišel en Ford Connect ali kaj že je ta mali enoprostorec od Forda. Sam nisem mogel verjeti, kako je to bleščalo. Tudi sredinsko ogledalo navzdol ni pomagalo. Ker je bil ravno semafor sem stopil do njega in ga povprašal, če on kaj vidi, ker mi pred njim popolnoma nič, tisti ki so se nasproti pripeljali pa verjetno še manj. Pa je nekaj stokal v smislu, kaj naj luči vrže ven, kaj je problem. Sem ga vprašal, če ima ksenon kit noter, pa je obmolknil
V glavnem potem me je prehitel k sreči. Tista kanta ni imela leč in je normalno vse svetilo naokrog. Isto sem doživel le še pri Octaviji 2 brez leč, ki mi je pripeljala nasproti. Moral sem se dobesedno ustavit, ker nisem videl več popolnoma nič...
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
drugač pa, avto je imel še ledice iz špara, se 2 leti vozil po slo cestah, naredil tehničnega, srečeval modre angele, nikoli mi nihče ni poblendal, da bi ga moje luči motile. Alter majstr pa iz slike vidi, da ni ok
Avto ima leče, obe žarnici(xenonka in halogenka) svetita skos okoli, niso z ene strani kaj prikrite. Tko da ne vem kako bi lahko xenonka potem svetla narobeTo me resno zanima, zato prosim za obrazložitev!