Primerjaš hruške z ananasi. Voziš k sorodniku. A plačaš na račun, obračunan DDV in podobno? Ali je pod roko? Očitno, ker ti ne računa ne olja ne dela. Lahko jaz tja pripeljem pa dobim storitev kot ti pod ISTIMI pogoji in enakem obsegu?greš drugam? Saj nima samo amzs teh. pregledov?
Drugače pa, eno je normalen zaslužek, eno je pa pretiravanje. Sam sem vozil na pooblaščen servis, plačal pač kolikor je bil račun. Sedaj vozim k sorodniku, olja mi niti ne računa, dela isto ne...
Pa bi še vedno lahko vozil k pooblaščencu, ampak zaradi določene zadeve sploh ne grem več tja. Tudi sedaj ko sem delal glavni servis, obenem pa menjal še prirobnico in termostat sem se raje za slednje peljal 30 km kot da bi šel v omenjen servis. Pa verjetno tam tudi na zalogi ne bi imel in bi se mi vse skupaj zavleklo...
Aja glavni servis nisem delal na pooblaščencu. Zaradi deoločene zadeve sem uredil pri enem mehaniku, zadovoljen in plačal kolikor je računal. Sem mu hotel pustiti še 17€ več, pa mi jih je 15 nazaj prinesel...
Primerjava bi bila, da imaš mehanika (vseeno d.o.o. ali s.p.) ki bo vsem računal material po najcenejši nabavni ceni iz interneta, uro dela računal po 10EUR, imel vso diagnostiko, orodje, dvigalo, nadomestno vozilo gratis...
Saj vem da je to SF ampak to je očitno Alter standard in Alter zahteva.
Še ti Gatto, ki delaš v JS imaš višjo urno postavko, da ne govorim o Snecerju, ki je zlatarski pravnik. Tam ni nič gratis, še dober dan ne. Kdo je še glasen? A, Matey, zavarovalničarji so tudi zlatarji in lopovi... Pa vsi bi imeli še več...
Saj niste resni...