Mehanik leta 2017

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Ja samo tukaj je Hanzi, ve kaj je narobe ampak rajši hodi nazaj in joka da mu gre dan in nafta v luft.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Danes na servisu odpravili napako in se je mehanik 2x opravičeval za sitnosti.
Mislim da jih bo nekdo slišal.

Naj jim bo, tokrat se je dobro izšlo ker sem bil zraven in sem videl napako. Ko ti kaj podobnega naredi kak vajenec z nekim senzorjem okol motorja (in ti tudi kasnješe gledanje pod prste nič ne pomaga pri iskanju napake) zna biti pa večja veselica. Sploh če ni več garancije.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Ja samo tukaj je Hanzi, ve kaj je narobe ampak rajši hodi nazaj in joka da mu gre dan in nafta v luft.
da ne boš preveč pameten.
Napako sem ugotovil nekaj dni po popravilu popravila, ko zadeva še vedno ni delala tako kot bi morala
Danes so napako, (katero so sami povzročili, odkril pa jaz) odpravili in kot napisano se opravičili.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Večina alterja bo rekla da oni menjajo olje na 30k in da se avtu nič ne pozna zna zna...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Isto razmišlja tudi sosed z 2016 Dusterjem...no 1997 Landcruiserca lepše teče kot pa tist praktično nov "jeep"

Ko ga kresne si lahko za bajto pa veš da sosed nekam gre...ker zaropota ko razštelan klavir (dCi) :fredi:

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Zato ker to ne prizadane prvega lastnika, ampak drugega, tretjega... in jasno ko je vozilo že davno iz garancije, tudi če je 7 letna.

Povprečen avto na cesti je star blizu 10 let, torej lahko rečemo da se 15 let od avta danes že normalno pričakuje, pomislite to je 3x toliko kot je ponavadi garancija. BK proizvajalca, če avto krepne ko je star 10 let, za kupca novega se pa to pokaže samo kot malo več izgube vrednosti, ker je tak avto pač na trgu rabljenih vreden malo manj.

Mi je pa tole od tega mehanika naravnost smešno:
0f53d88b5d978145a532.jpeg

Ne vidim problema svojega materiala, v kolikor imaš urno postavko dovolj visoko. Se mi je pa tudi že zgodilo da kakšen bolj specifičen del moj mehanik ni znal dobit drugje kot pri pooblaščencu, v takem primeru dvomim da bi kdo kaj kompliciral.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Malecky

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.523
955
113
Zato ker to ne prizadane prvega lastnika, ampak drugega, tretjega... in jasno ko je vozilo že davno iz garancije, tudi če je 7 letna.

Povprečen avto na cesti je star blizu 10 let, torej lahko rečemo da se 15 let od avta danes že normalno pričakuje, pomislite to je 3x toliko kot je ponavadi garancija. BK proizvajalca, če avto krepne ko je star 10 let, za kupca novega se pa to pokaže samo kot malo več izgube vrednosti, ker je tak avto pač na trgu rabljenih vreden malo manj.

Mi je pa tole od tega mehanika naravnost smešno:
0f53d88b5d978145a532.jpeg

Ne vidim problema svojega materiala, v kolikor imaš urno postavko dovolj visoko. Se mi je pa tudi že zgodilo da kakšen bolj specifičen del moj mehanik ni znal dobit drugje kot pri pooblaščencu, v takem primeru dvomim da bi kdo kaj kompliciral.

Tale mehanik bo s takim pristopom do strank kmalu lahko samo še svoj avto šraufal.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Lepo se vun mečejo s svojimi idiotizmi in napihnjenostjo. Takega glupana jaz odjebem na daleč ...