Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
pač sem kot zdravnik, ki govori kako je kajenje škodljivo pol pa gre na čik pavzo
Seveda je mozno ce mas zadevo zaprto v plasticni posodi. To je en mel in je pol na netu objavil "sokantne" izsledke da je hamburger po enem letu skoraj enak. Ampak to bi vsaka hrana ostala ce zvali nimajo dostopa, ce bi mel na zraku pa pac muhe pozrejo...Citat:
Uporabnik softi pravi:
ej..sam a je mozno, da meki zdrzijp leta in ostanejo isti..ne razpadejo, zgnijejo
men je pri meku vse dobr k je toplo..jabolcna pita mrzla se gre nekak..hamburger nikaor, pomfri itak ne..cocacola po enmu dnevu v hladilniku za v smeti.
Lej da se zediniva kaj razumeva pod pomom kvaliteta. Ce hoces postat dobavitelj mesa, se tvoja roba (vnaprej ti povejo kako pripravljena) po okusu ne sme razlikovat od tega kar imajo ze v ponudbi. In tega ne mores dosezt s tem da bi v te pleskavice dajal neke ostanke, nekaj cemur recemo da ni kvalitetno. Ko sva prej govorila o merjenju temperature - s tem ne ugotavljajo ali je meso dovolj peceno da ga dajo dol z grilla ampak s temi podatki lahko sledijo delovanje masine. Ce ne bi delovala in bi se ugotovilo da so temperature jedra prenizke se tocno ve koliko serij je premalo obdelanih in so lahko zdravju skodljive.Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
Ah očitno so ti lepe macove reklame z veselimi otroci sprale možgane. Kot sem že na začetku rekel greš preprosto v trgovino (lahko hofer) kupi pleskavce speči oz. da bo bolj pravilno prej zmrzni in primerjaj z macom to naredi z vsemimi proizvodi, ki jih mac ima in pol
poročaj, ker očitno kvalitetne hrane še nisi sprobal.
No, ker toliko vztrajaš s tvojimi argumenti (ki btw so trdni kot voda) mi povej po čemu ti sklepaš da ima mac kvalitetno hrano
pa ne mi zopet z nekimi standardi o istem okusu in podobne nesmiselnosti, katere nimajo veze z kvaliteto.
Sestavine pa kot rečeno oba ne poznava ampak mislim, da vsak opazi razliko med yugotom in golfom (ceno na stran).
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej si sel predalec..ker se ti sanja ne kako so pitane zivali. ker če smo glih pri tem, ti gatrantiram, da tak šrot ješ, da se ti sanja ne.
zdej pa okus, okus..okus je okus, kvaliteta pa kvaliteta. prvovrstni kalamari slabo panirani so zanič.
prvovrstna pljučna, ki je izsušena je zanič
arome..ja..arome so spet arome. pekoče po gostilnah so v večini primerov znak slabe kvalitete ali celo pokvarjenosti mesa..ampak..a je začinjena hrana slaba..ne, ni nujno. pekoča juha z rakci iz tajske je super..rakce pojem, juho pustim.
ne da se zadeve tako na hitro oceniti.
je pa neki res
mek zadevo pripelje v hladilnikih, hrani v hladilnikih..in ima standard oblačenja, higienski minimum itd..zemo v bureku..ni sans. sem tok gostiln videl iz zadnje strani, pa s tolkimi sodeloval..da ce bi vedel kaj in kako..ne bi jedel.
ce sme iskren..ene 10 let nisme ejdel zunaj..zdej jem amlce vec, nuja, pa mi je zal..edin teli portal plsoc emi ni zal..pa se to..mi bo enkrat zal