ce si zabar ali okolica jih azcnem zbirat.
pred kratkim sem vrgel stran cca 50 kosov
pogoj je, da prides iskat, ker jaz ti en bom vozil
pred kratkim sem vrgel stran cca 50 kosov
pogoj je, da prides iskat, ker jaz ti en bom vozil
Vcasih je bil kruh nas. Meso mislim da je se vedno. Glede standardov pa vem - to je bla moja prva redna sluzba pr 16Citat:
Uporabnik Success pravi:
Popravek: Kruh je bil pred časi res iz Slovenije, žal pa slovenski kruh ni dosegal standardov McDonalda, niso bili vsi kruhki enaki, zato jih dobimo iz tujine. V McDonaldu so mislim da slovenski le prelivi za sladolede.
Glede standardov pa lahko samo povem, da so zelo visoki.
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Ima kdo recept za jogurtov preliv za čez solato iz McDonalda?
Pač fin okus je, tja na solato hodit je pa mal mim
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
A McDonaldsove?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Naj tisti ki ma se recept coca cole prilima
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
solata je povsem enaka solati v vecini restavracij po sloveniji. Meso? Meso je zmrznjeno mleto meso ki dosega najvisje standarde ki jih postavi korporacija. Tezko je postati dobavitelj. Kruh? Se proizvaja v sloveniji, je pa sladkan. Zato da se ob stiku s toploto karamelizira da se omake ne vpijajo v kruh.
Dej se ti kake podatke tle gor napis no
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Naj tisti ki ma se recept coca cole prilima
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne, delal sem v macu, na skatlah videl nalepke dobaviteljev in se pogovarjal z vodstvom slo mcd o tem kak je postopek da nekdo rata dobavitelj mesa. Pustiva standarde glede higiene, gre za to, da mora meso dosegati enak okus kot povsod drugje po svetu.
Sicer pa bi rad videl kolikokrat dnevno pri tvojih pleskavicah zar mojstri preverijo tempraturo jedra. V macu se to naredi vsako uro na vsakem grillu ki obratuje.
Pises na pamet, pametujes, postavljas trditve argumentirat pa ne znas. In pol pises naj menjam brboncice. Mogoce jih moras pa ti? Ce tebi nekaj ni dobro, to ni osnova da napises da je le-to narejeno iz najslabsih sestavin, ker to enostavno ni res.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne merjenje temperature mesa se izvaja zato da ves ali je meso dovolj termicno obdelano. Cas peke je izracunan in se masine same odpirajo ko je peceno.
Dajva obnovit - ti si postavil trditev ki je ne znas argumentirat (razen da si napisal da to itak vsi vemo pa da je dokazano da je v macu vse zanic - dej nam ze link do teh dokazov no) in sedaj pricakujes da bom jaz tebi utemeljeval zakaj nimas prav. Ce je punca delala v macu jo malo vprasaj kaj in kako se ej tam delalo pa kolkrat je bila inspekcija iz hrvaskega mcd na obisku. point je da taki znalci kot si ti serjete naokoli kok je mac zanic pol greste pa v ostarijo kjer vam pleskavico naredi nek mojster ki si niti rok umil ko je z wcja prisel.
mcd je med fastfoodi pol subwaya in burgerkinga top v nasi drzavi. Tako po kvaliteti sestavin kot po higieni in ostalem
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tisti kateri zagovarjate McDonalds očitno ne znate kuhati oziroma nimate ženska da bi znale kuhati. Saj ne rečem greš tistih 3-4 letno tja notri, toda ne more se primerjati taka hrana recimo z domačim golažem....