mazda 6e

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.153
11.898
113
Je kdo to vozil, kakšna je v primerjavi z id7?

je to enaka kot ez6? predstavljen lani? malo zbiram info, v salonu še nisem bil.

Debata pač.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.153
11.898
113
This is a rebadged Changan Shenlan SL03. The battery, motors, software and most of the bodywork are exactly the same as the SL03. Mazda only changed the badging, the front fascia, and the tail lights.

nisem vedel da teslo 3 enačijo z ID7???? wtf a ni 3jka manjši avto

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.153
11.898
113
šel preverit, pride cez 2 do 3 mesece, na voljo bodo avti pod 45kilo, da se ujame 6500 subvencije.
Zgleda epiš, je v ožjem izboru...čeprav po hitrem guglanju nisem zasledil niti ene normalne vožnje in kak bo EU road legal verzija...
Tako da čičamo čakamo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.153
11.898
113
nisi klikal po videih? povsod je omenjena tesla 3, nisem si jaz tega zmislil...
zakaj zdaj gušiš?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.525
2.444
113
šel preverit, pride cez 2 do 3 mesece, na voljo bodo avti pod 45kilo, da se ujame 6500 subvencije.
Zgleda epiš, je v ožjem izboru...čeprav po hitrem guglanju nisem zasledil niti ene normalne vožnje in kak bo EU road legal verzija...
Tako da čičamo čakamo.

Mater si nizko padel da že Mazde gledaš, a so te vrgli na 36 urni delovnik? :fredi::evil:

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.153
11.898
113
beseda...

sicer je mazda v različnih oblikah, že pred časom bila v igri, tako da itak neb jaz bil voznik. (samo plačnik)

Ampak avto zgleda, vsaj na videu - eden redkih v današnjih časih. In je v ožjem izboru za v domačo floto.

razpon vozil je velik, ampak sem si budget zastavil, ti cajti da bi dost dal v avto so mimo (v bistvu jih nikol ni bilo), podobno kot za telefone.... roko na srce, avti so predragi , tako novi kot rabljeni. V reali se pa vedno manj vozim. Ceste v kurcu, skoz guzva vsepovsod, še veselja več ni. Tak da ...

Veliko upov sem imel za novi CLA, potem pa hladen tuš, katastrofa znotraj, tudi zunaj in od 55k€ dalje, WTF.

Upam na bezosa da Slate pripelje v EU. kupim na dan 1 pa ga z vodenkami pobarvam v camo. Case closed.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.618
980
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ravno včeri sem s kolegom, ki ima ročno avtopralnico, debatiral, da sline tečejo na novejše S klase (pač malo fantaziranja...) in mi pravi, če sem slučajno videl notranjost. Menda sama čip šit netrpežna plastika, skratka čista sramota za tako premijo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.525
2.444
113
beseda...

sicer je mazda v različnih oblikah, že pred časom bila v igri, tako da itak neb jaz bil voznik. (samo plačnik)

Ampak avto zgleda, vsaj na videu - eden redkih v današnjih časih. In je v ožjem izboru za v domačo floto.

razpon vozil je velik, ampak sem si budget zastavil, ti cajti da bi dost dal v avto so mimo (v bistvu jih nikol ni bilo), podobno kot za telefone.... roko na srce, avti so predragi , tako novi kot rabljeni. V reali se pa vedno manj vozim. Ceste v kurcu, skoz guzva vsepovsod, še veselja več ni. Tak da ...

Veliko upov sem imel za novi CLA, potem pa hladen tuš, katastrofa znotraj, tudi zunaj in od 55k€ dalje, WTF.

Upam na bezosa da Slate pripelje v EU. kupim na dan 1 pa ga z vodenkami pobarvam v camo. Case closed.

Zafrkavam te samo, ker vem da si bil vedno na nemce napaljen, sploh merklo. Tudi meni so Mazde všeč ampak ko pogledam ceno in ko se vseden not in ta minimalizem, se začnem spraševati zakaj... zraven tega jih verjetno ne zna šraufat nihče in pomojem je z deli ista fora kot pri Kiji, nek NOX senzor 1300€.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.525
2.444
113
Ravno včeri sem s kolegom, ki ima ročno avtopralnico, debatiral, da sline tečejo na novejše S klase (pač malo fantaziranja...) in mi pravi, če sem slučajno videl notranjost. Menda sama čip šit netrpežna plastika, skratka čista sramota za tako premijo.

Ja nova S klasa je čisti plastičar, imam celo nek video ki mi ga je kolega pošiljal, kako vse poka preko ležečega policaja in kako vse poka ko ga stiska na otip. Katastrofa in sramota.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi in Janch

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.153
11.898
113
merkla ima kak model ki mi je všeč, novi E mi je bomba, ampak tak da bi bil za vozit je nov 110+ rabljen bo pa 60, ne dam. ne rabim. naj majo.
vedno je še tu G, GLE in podobno, ampak vse predrago za to kaj nudijo.
upanje je še baby G. ampak že danes vemo da bo 20ke predrag glede na to kaj bo nudil.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.525
2.444
113
Že dolgo nič več vprašanje kaj je predrago, vprašanje je kaj "lahko". Jebatga, Nemec nikoli ni bil price performance.