"Sem mislil, da bo bolj problem, ker nima skoraj nobenih gumbov,"
Tudi tiste mazdine verzije i-driva nima?
Kaj naj bi to bilo?
"Sem mislil, da bo bolj problem, ker nima skoraj nobenih gumbov,"
Tudi tiste mazdine verzije i-driva nima?
Kitajci ne poznajo karavanov.Je karavan v planu? Tisto bi blo zanimivo
Divja barva. A je to alkantara?
Škoda... Vsaj ta bi lahko ostal...
So vsaj knofi na volanu obično mehanski?
Ker pri mazdi 6e je treba poudariti 2 stvari, omenjene tudi v Motoreviji, ceno 34k in dolžino skoraj 5m... Avto je cenovno ugoden in velik. Še kak gorenc bi ob tem šel vzet čekovno iz žepa :-D
Še to: kako dobra je zvočna izolacija (hrup vetra, hrup koles, hrup ko povoziš luknjo / voziš po dežju, hrup avtov na sosednjem pasu,...), recimo v primerjavi z obično mazdo 6?
Divja barva. A je to alkantara?
Ta generacija multimedije s temi gumbi in implementacijo Apple Carplay/Android Auto je dejansko ena od najbolj varnih (za uporabo) in uporabnih multimedij v avtomobilih. Na vrhu z Audi MMI ali BMW iDrive (preden so šli v touch zadeve). Vsaj po mojem mnenju.
Kakrsn kol infotainment, k omejuje delovanje toucha z carplay/aa je imo en velik pogreb. Cel point in UI teh zadev je narejen okol toucha in karkoli druga silit nardit user experience en velik pogreb.Ta generacija multimedije s temi gumbi in implementacijo Apple Carplay/Android Auto je dejansko ena od najbolj varnih (za uporabo) in uporabnih multimedij v avtomobilih. Na vrhu z Audi MMI ali BMW iDrive (preden so šli v touch zadeve). Vsaj po mojem mnenju.
Kakšen je občutek na volanu in kako je nastavljeno podvozje? Se pelje odlično kot se mora Mazda ali ne? Ker glede na nežno omenjanje novinarjev, da je avto udoben in nobene omembe, da se pelje odlično, predvidevam da je daleč od Mazde.
Kaj imas realno za prčkat po infotainmentu k se vozis? Musko lahk salta tut na volanu...
No, dej mir... bolj papeški od papeža. Če se ti rolajo osmtrnice, boš prestavil. če boš moral gledati v ekran zato, ker od prstov ni feedbacka, se boš zaletel...
človek ima kar ene par čutil, tip zelo prav pride v marsikateri situaciji, čeprav se strinjam, da je vid en pomembnejših. ampak vseeno ni edini.