Masterchef-Slovenija

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Lej mogoče doma... verjetno...
Vendar v showu razen par izjem, je večina kuharjev pod povprečjem... gre se pa za MC ne pa za to ali zna kuhati a ne. Resnično sem na podlagi gledanih oddaj iz ZDA, Avstralije, Italije... od naših tekmovalcev pričakovala več. Moja napaka...
 

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.381
313
83
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Pa da umirim debato, povabilo velja...

Če že on noče, a lahko jest pridem?
pozdrav.gif
 
Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.063
1.276
113
42
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Lej mogoče doma... verjetno...
Vendar v showu razen par izjem, je večina kuharjev pod povprečjem... gre se pa za MC ne pa za to ali zna kuhati a ne. Resnično sem na podlagi gledanih oddaj iz ZDA, Avstralije, Italije... od naših tekmovalcev pričakovala več. Moja napaka...

Govorim ti za oddajo ,ne doma. Doma nevem kako kuhajo....
 

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ne goba ne kuhajo dobro ... to je moje mišljenje... razen par izjem...
Poglej si druge oddaje... lej če nisi kuhar se ti vsak, ki kuha zdi dober... vendar žal to ne drži...
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.063
1.276
113
42
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ne goba ne kuhajo dobro ... to je moje mišljenje... razen par izjem...
Poglej si druge oddaje... lej če nisi kuhar se ti vsak, ki kuha zdi dober... vendar žal to ne drži...

No jaz v življenju nism ocenjeval hrano glede na izgled. Men je važn okus.

Pa nekaj je dobr kuhat neki je pa odlično kuhat .
 

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
No vidiš v nečem sva si enaka... tudi meni je važen okus... tako, da dvomim, da bi ti bila všeč napol kuhana jagnjetina in nesoljen in nenaoljan kus kus...
jemo pa seveda tudi z očmi.
 

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali upoštevaš tajming? Ena ura za dve ali več jedi? Če imaš dovolj časa, je verjetno tudi rezultat drugačen.
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali upoštevaš tajming? Ena ura za dve ali več jedi? Če imaš dovolj časa, je verjetno tudi rezultat drugačen.

Nima veze. Gledal sem dvakrat po 20 minut, pa je vsak ta drug rekel, da ni tega še nikoli delal. Pa so bile take osnovne stvari, kot je jagnjetina, špargljeva juha itd. Zadnjič so delali kremšnite in so jim dali RECEPT?!!?

Tega še nikjer drugje nisem videl.
 

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.381
313
83
Huda je bla, k je model učer probavu špinačo, pa ni vedel kaj je, čeprav so jim pred začetkom povedali sestavine, ki jih imajo. No, na koncu se je zgovarjal na prehlad in vprašal če je motovilec
frown-1.gif
 

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali upoštevaš tajming? Ena ura za dve ali več jedi? Če imaš dovolj časa, je verjetno tudi rezultat drugačen.

Nima veze. Gledal sem dvakrat po 20 minut, pa je vsak ta drug rekel, da ni tega še nikoli delal. Pa so bile take osnovne stvari, kot je jagnjetina, špargljeva juha itd. Zadnjič so delali kremšnite in so jim dali RECEPT?!!?

Tega še nikjer drugje nisem videl.

valda, jagnčka ti zna nardit vsak šlosar.....
bonk.gif
 

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Barvica, ne boš verjela, ampak v tej temi se s tvojimi posti strinjam 120%. 3/4 jih nima pojma o kuhi. Če ne znaš sfilirati ribe (či bi bilo pomoje bi jim dal celega, neočisščenega brancina) potem ne moreš tekmovat za masterchef-a.
Nekdo se je obregnil v kremšnito - slaščičarstvo ne gre brez receptur, tu so važni grami. In tega ne zna na pamet nihče, mogoče kak profi slaščičar. Ampak ribo pa moraš znat sfiletirat na pamet in približno vedet, koliko časa se bo pekla:) Kaj pa so delali z jagenčkom včeraj... vse bi jih nabrcal v rit.