Nisem gledal, a na isti dirki v kaki drugi etapi?Par dni nazaj pa obratno. Ampak takrat si bil tiho.
Da se razumemo, oba sta carja, najboljša kolesarja na svetu. In to je vse, kar je meni pomembno. Pa tudi ostali naši so občudovanja vredni.
A po dveh ali treh padcih, od katerih vsaj eden ni bil nedolzen?Nisem gledal, a na isti dirki v kaki drugi etapi?
Ker važno je seveda na koncu...
Že videno na touru kaj mu je naredil
Za tako slaboumne očitne provokacije brez kančka znanja o športu bi moral biti takoj benan. Kretenoid.Nisem gledal, a na isti dirki v kaki drugi etapi?
Ker važno je seveda na koncu...
Že videno na touru kaj mu je naredil
Samo novico sem prebral, kako je vse spral v Lombardiji.Groza, da človek ne loči etapne od enodnevne dirke, obenem pa ima občutek, da je njegovo mnenje relevantno.
Važno, da trolaš, veš itak o nobeni stvari nič.Samo novico sem prebral, kako je vse spral v Lombardiji.
Drugo mi ni poznano o teh tekmah.
Glavno da je Rogliča spral, za luziranje na oi mu bo vrnil na turu naslednje leto.
Očitno si narobe prebral. Na prejšni enodnevni dirki Tadej ni mogel slediti Primožu. Takrat je Primož močno deklasiral vse. Včeraj se je na zadnjem večjem klancu Tadej fenomenalno odlepil od glavnine, kjer je bil tudi Primož. Pri spustu ga je ujel domačin s katerim sta kolesarila do konca. Glavnina pa je zopet nekaj "bluzila" prišla že do samo 30s razlike nato pa konec. Šele na koncu so se ruknili med seboj kjer je Primož zopet dal plin, vendar ga ja Adam za malenkost prehitel.Samo novico sem prebral, kako je vse spral v Lombardiji.
Drugo mi ni poznano o teh tekmah.
Glavno da je Rogliča spral, za luziranje na oi mu bo vrnil na turu naslednje leto.
vrtenje pedal je kvantna fizika... tu pa res rabiš znanje jaVažno, da trolaš, veš itak o nobeni stvari nič.
različne prioritete, nič drugegaOčitno si narobe prebral. Na prejšni enodnevni dirki Tadej ni mogel slediti Primožu. Takrat je Primož močno deklasiral vse. Včeraj se je na zadnjem večjem klancu Tadej fenomenalno odlepil od glavnine, kjer je bil tudi Primož. Pri spustu ga je ujel domačin s katerim sta kolesarila do konca. Glavnina pa je zopet nekaj "bluzila" prišla že do samo 30s razlike nato pa konec. Šele na koncu so se ruknili med seboj kjer je Primož zopet dal plin, vendar ga ja Adam za malenkost prehitel.
Kot vedno se samo čudim kako brezvezno življenje imaš, da greš trolat na forum o temah o katerih nimaš pojma in te zanimajo manj od lanskega snega.vrtenje pedal je kvantna fizika... tu pa res rabiš znanje ja
je več medicine not kot športa
saj glavno, da si ti trolasto odgovoril in da si sedaj pomirjen
jaz pa čakam tour 2022, ko bo roglič spet šolan
tretjeligaške tekme so zgolj opravljeno delo po pogodbi in novec
Koliko tourov si osvojil v karieri, da lahko zvišeno modruješ v tej temi?Kot vedno se samo čudim kako brezvezno življenje imaš, da greš trolat na forum o temah o katerih nimaš pojma in te zanimajo manj od lanskega snega.
Dejansko prizadet.