Ma prav je tako. Ukinit študentsko delo oziroma ga zelo zelo omejit! Tudi sam sem bil študent in vem da sem imel čas delat samo med počitnicami, pa še to da sem si zaslužil za sladoled, mešanco za moped in feršterker ter boxe, za katere sem šparal cele 3 leta.
Zdaj pa je eden najbogatejših slovencev ravno lastnik ŠS, ki se po Jadranu lepo fura z svojo jahtico, na Lentu 2x z lahkoto spusti v zrak denar v obliki ognjemeta, katerega strošek znaša 5 mestna cifra ipd.
Enako je treba ukinit razne ŠOUMe, ki se preseravajo z raznimi heliodromi, ter podobnim sranjem, ki ima z študenti ravno toliko veze kot Arktika z Mehiško puščavo.
Po drugi strani pa z lahkoto lahko pozaprejo vsaj polovico kafičev v kateri kelnarce delajo preko ŠS, posledično bi se s tem zmanjšal tudi kriminal v obliki pobiranja varščin itd...
Najbolj glasni so pa sedaj večni študenti, in tisti ki se po faxsih vpisujejo samo zato da lahko vlečejo napotnice za ŠS. Tiste prave študnete, ki študirajo zato da pridejo do diplome, pa prav malo briga za to štalo okoli kater sedaj debatiramo.