malo delo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Imamo že itak 100 000 brezposelnih, cel žur pa bo, ko bodo na trg dela prišle te generacije, ki so zdaj v srednji šoli in začetek faksa in so razbijale pred parlamentom.

To je mularija, ki je odrasla po načelu "imam vse pravice", dolžnosti ne pozna, v šoli ga učitelj ne sme nadreti, doma ima vso potuho.

Študirali bi do 30 leta, eni že srednjo šolo 5-6 let delajo.

Ne vem, koliko se folk tega zaveda, ampak ti razgrajači pred parlamentom so večinoma sami bodoči dolgoletni klienti zavoda za zaposlovanje. Bodoči zdravniki, inžinerji...so tu huda manjšina. veliko večji % je bodočih po končni izorazbi gimnazijskih maturantov, falirancev..

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.822
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Sem gledal Šobo sedajle na 24ur, pa mi nekaj ni jasno. Vseskozi je govorila o objektivni odgovornosti (plačali bodo, če jim bo dokazana, odstopili bodo, če jim bo dokazana...), sedaj pa res ne vem. Za mene je tukaj kristalno jasno, da so 100% OBJEKTIVNO odgovorni! Za še večjo odgovornost kot objektivno pa se bodo organi pregona še odločili. Ali kot falirana, večna študentka res ne pozna niti pomena besede OBJEKTIVNA ODGOVORNOST!?
crazy1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Imamo že itak 100 000 brezposelnih, cel žur pa bo, ko bodo na trg dela prišle te generacije, ki so zdaj v srednji šoli in začetek faksa in so razbijale pred parlamentom.

To je mularija, ki je odrasla po načelu "imam vse pravice", dolžnosti ne pozna, v šoli ga učitelj ne sme nadreti, doma ima vso potuho.

Študirali bi do 30 leta, eni že srednjo šolo 5-6 let delajo.

Ne vem, koliko se folk tega zaveda, ampak ti razgrajači pred parlamentom so večinoma sami bodoči dolgoletni klienti zavoda za zaposlovanje. Bodoči zdravniki, inžinerji...so tu huda manjšina. veliko večji % je bodočih po končni izorazbi gimnazijskih maturantov, falirancev..
Jaz bi prej rekel da so to bodoči frizerji, trgovci, zidarji, slikopleskarji ipd.
smirk-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
A dejte no, a ko ga pa vlada serje in ne odgovarja za nic je pa use uredu? Ko pa nekdo pokaze nezadovoljstvo, so pa to najvecji izmecki ever....Ce zlepa ne gre, gre pa zgrda....ocitno smo ze tuki.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.180
11.093
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sem gledal Šobo sedajle na 24ur, pa mi nekaj ni jasno. Vseskozi je govorila o objektivni odgovornosti (plačali bodo, če jim bo dokazana, odstopili bodo, če jim bo dokazana...), sedaj pa res ne vem. Za mene je tukaj kristalno jasno, da so 100% OBJEKTIVNO odgovorni! Za še večjo odgovornost kot objektivno pa se bodo organi pregona še odločili. Ali kot falirana, večna študentka res ne pozna niti pomena besede OBJEKTIVNA ODGOVORNOST!?
crazy1.gif

Ta krava je očitno zamenjala besedici objektivna in subjektivna, pa se sedaj na to šlepa. Objektivno sploh ni kaj dokazovati, ker so očitno krivi, glede na to, da so skrenile s poti demonstracije, ki so jih sami organizirali.
bonk.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Te generacije poznajo res samo pravice, dolžnosti pa izvajajo po načelih najmanjšega napora. Pismeni niso, razgledani pa, ampak v napačno smer. Že to veliko pove, kaj si večina želi biti, ko 'odraste': direktor.
hysterical-1.gif

Tej mulariji pred parlamentom oz. njihovim predstavnikom pa bi dala za opravit družbenokoristno delo (remember this?), da bi za sabo počistli svinjarijo. In poplačali stroške. Svaka čast policistom, da so hladnokrvno opravili delo.
Država pa, kot vidite, gre v franže. Čestitke.
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Car pravi:
crazy1.gif

Voditelja pa tečna in nevzgojena še bolj kot včeraj mularija. Skakala v besedo, obtoževala, hotela poritni odgovor v vprašanju, skratka podn od podna.

In potem butla novinarska vprašata, kdo bo ugotavljal objektivno odgovornost. Halo? Ja sodišče... in ne ulica ali neumni novinarji na 24ur.com.

Sem že gori napisal, da bi bili objektivno odgovorni brez debate, če bi kdo umrl ali bil huje telesno poškodovan.

Pa butca novinarska spet... Kdo bo plačal škodo?
Halo, poglejta si fotografije in video in si obkrožita storilce... storilci so znani.

Jaz bi vprašal neumna novinarja, če sta morilca, ker imamo v Sloveniji tudi morilce...

Isto je bilo včeraj ko je par huliganov naredilo škodo, zdaj so pa komplet vsi huligani in krivi.

Podpiram pa seveda ukinitev študentskih servisov in teh "profesionalnih" voditeljev š. organizacij, ki imajo bajne dohodke...
Enkrat so jim morali stopiti na prste.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.704
3.952
113
Ljubljana
hmpg.net
Minister za transport na Japonskem je pred leti odstopil, ko je iztiril vlak. Ni ga vozil. Potem bi bil morda subjektivno odgovoren. Ker pa se je zgodilo v njegovem resorju je SAM ugotovil, da je objktivno odgovoren.

To je objektivna odgovornost.

Seveda pri nas kaj takega ni možno.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
A sam odstopil je al kaj a ubil se ni? hec hec.

Gremo stave pobirat nihče ne bo za nič odgovarjal. S tem mislim na ŠOU in žlahto.
Kakšen mulc bo dobil pogojno in to bo to.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Druga ne kot sramoto so nam naredli glupi študenti, ki sploh ne vejo zakaj so tam bli. Njim je blo glavno, da so se ga lahko nažrli pa nakadili in svoje komplekse reševali z nasiljem proti policistom in državi. SRAMOTA!!

Policaji bi jih mogli vsakega posebej spokat potem pa še solzivec po njih, da se malo reda naučijo ne pa da mislijo, da lahko delajo kaj jim paše. Premalo pooblastil imajo policisti-to je problem.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kdaj je pa pr nas že kdo prevzel odgovornost za kaj? Zdravniki, politiki? Sami brezmadežni.
10.gif
Še posebej, če so v igri milijoni.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Druga ne kot sramoto so nam naredli glupi študenti, ki sploh ne vejo zakaj so tam bli. Njim je blo glavno, da so se ga lahko nažrli pa nakadili in svoje komplekse reševali z nasiljem proti policistom in državi. SRAMOTA!!

Policaji bi jih mogli vsakega posebej spokat potem pa še solzivec po njih, da se malo reda naučijo ne pa da mislijo, da lahko delajo kaj jim paše. Premalo pooblastil imajo policisti-to je problem.
1. Besedo "študenti" zamenjaj z "dijaki". Študentov je bilo namreč le za vzorec
2. Zakaj je policija pustila, da so pubeci razgrajali? Takoj ko je prvi granit letel čez ograjo bi lahko razgnali množico s solzilcem brez kakršnihkoli posledic. Zakaj niso? Zakaj so pol sploh bli tam?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
1. Besedo "študenti" zamenjaj z "dijaki". Študentov je bilo namreč le za vzorec
No, ja ta vzorec glede na videno ni bil tako majhen, so pa res to bili povečini še bruci ipd.

Sicer si pa predstavljam, kaj bi ti pisal, če bi se policaji dejansko zapodili proti razgrajačem pa jih nekaj prebunkali. Sigurno bi poslušali samo o policijskem terorju. Policaji so včeraj dejansko naredili najboljše možno: bluzatorje so postavili pred dejstvo, da so navadni divjaki (pa tudi če niso vsi
smirk-1.gif
) in jih s tem osramotili pred Slovenijo.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
V bistvu gre za politično taktiko. Manipulacija ljudi preko medijev in čisto nič druga. Mi je pa zelo žal zate in za bodočo slovenijo, ker tega ne vidiš.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki že nekaj časa niso več študenti, ki so prejeli ta sms. Kje si, Nataša Pirc Musar, ko te rabimo?
Saj ni telepat. Podaj prijavo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
zgodbamladenica.gif

svašta se najde na internetu... ta bo še medijska zvezda postal
Jap, novi Murko. Pa še malo podoben mu je, če pomislim. Da nista v sorodu
sprasujem se.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bodočo Slovenijo si videl včeraj. Če je to naša prihodnost, potem so današnji Zidarji, Bavčarji in Šroti najbrž šala mala proti prihodnjim rodovom.

Glede manipulacije je pa ŠOS popušil po dolgem in počez. Končno enkrat, te politične barabe so mi šle na živce že od vedno (torej vsaj od prvega letnika faksa).