malo delo

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ah, fsi ti modeli, ki so metali kocke bi radi bili pičerji ( pitcher ) pri bejzbolu. samo pri nas ni nobenega vredu bejzbol kluba, pa nimaoj kje vaditi
druga opcija pa je, da je to bila avdicija za bodoče pičerje in bodo najboljši izbrani....

ostali pa bodo potem pomožni delafci, vratarji, njihove lubice pa čistilke....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
zgodbamladenica.gif

svašta se najde na internetu... ta bo še medijska zvezda postal
Jap, novi Murko. Pa še malo podoben mu je, če pomislim. Da nista v sorodu
sprasujem se.gif
Ne se zajebavat, ta bo vse pomru.

Evo ga našega Aljaža:
http://www.ii2.org/user.php?nick=aljaz18&s=images&foldid=2078897
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ojoj, dachauc. Tega sploh ni treba pošiljat na Goli otok, ta že zgleda kot bi bil par let tam.

Pola Albanc, pol Slovenc?
sprasujem se.gif

Se mu lahko da kazen, kot napad druge države na hram demokracije ene države?
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vi se kar zajebavajte.

Ko sem prvič na hitro videl sliko, sem mislil da ga poznam.

Na las je podoben nekomu, ki vozi x3, pri 22 je imel narejeno hišo, naredil je pa 3 letno trgovsko šolo.

Pa mu denarja ni dal foter.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se strinjam, ta slika je zmagovalna.

mulec1.jpg

Kak je svet mali.
Čapca sem danes videl v Mbju. prevelika podobnost, da ne bi bil on.
Identična oblačila (enaka mikica), čez glavo je imel kapuco, obraz skrokan od pijače in pendreka, obutev prava, hlače tudi, s tisto fliko na levi hlačnici, in tudi "višina" je bila prava
smile-1.gif

Torej je bil glavni zvezdnik res štajerski plačanec, lol.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
S Sladkega vrha je doma, kokr sem nahitro razbral s tiste strani predno me je srat navilo zaradi slik.

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem sem videl pravega heroja, ker je šel iz smeri kolodvora/avtobusne.
Z neko mapo je bil, smer je bila proti Maistrovi ulici, kjer so "doma" kriminalisti
smile-1.gif

Ta je ziher šel direkt iz Lampijončkov na izlet v LJ, je moral imeti močno podlago.

Na kateri strani si gledal?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Te generacije poznajo res samo pravice, dolžnosti pa izvajajo po načelih najmanjšega napora.

Ozaveščanje (samo) "pravic" je najbolj pospešil bivši ombudsman za človekove pravice Matjaž Hanžek, ki v celem svojem mandatu, zanimivo, ni niti enkrat omenil človekovih dolžnosti. Je bil očitno plačan le za promocijo človekovih pravic...

V času njegovega mandata so prav vse minorne skupine (na čelu s cigani) naenkrat dobile absolutno NESORAZMERNE pravice, neprimerljive z vsekakor manjšimi pravicami teh skupin v (recimo) Avstriji ali Nemčiji. Predvsem pa so bile te pravice, ugodnosti, skregane z zdravo pametjo in, kot vemo, še danes vzbujajo negodovanje večine.

Tako zaščitene, kot so v Sloveniji zaščitene nekatere skupine prebivalstva, ni zaščitena niti postojnska človeška ribica.

In logično je, da si nekaj te zaščite vzame vsakdo, ki mu to pride prav.
Še bolj logično pa je, da tako visoka raven zaščite avtomatsko prinese s seboj NEodgovornost... In tako smo dobili ne tako majhen odstotek sodržavljanov, ki so popolnoma neodgovorni, tako za tisto, kar počno, kakor tudi za tisto, kar zagrešijo! In pravni sistem jim pogosto da prav...

Zato se nam ne piše prav nič dobrega in ni čudno, da si nekateri želijo novega Hitlerja, ali prevzgojne institucije, nekoč imenovane Goli otok.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lol, pa res je pravi. Ista mikica.

Vidim, da nosi križ okoli vrata. Ni čudno da je metal kamenje na parlament. Torej je RKC tudi odgovorna za tega svojega člana
smile-1.gif

Paloma iz Sladkega vrha je bila baza NSi, zdaj so spet zelene številke, ko so razgnali bando.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mene pa zanima še nekaj in sicer, zakaj hudiča teh ovir niso postavili bolj stran od parlamenta? Vodja specialne enote je sicer rekel, da to ni napaka, ampak meni se precej zdi, da bi morale ovire stati precej dlje stran, da ne bi mogli metati stvari v stavbo! Prepričan sem, da bodo naslednjič ovire daleč bolj stran.

Jaz pa sem prepričan, da naslednjih 5 -10 let v Ljubljani pristojna upravna enota študentom in di(v)jakom ne bo odobrila shoda.
Možnost pritožbe na tramvaj komando bodo sicer imeli, vendar jim bo pritožba zagotovo zavrnjena.