malo delo

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
hysterical-1.gif

(slike dildota...)

Ja, en zdaj lahko res reče, da je "jebal politike oz. parlament"
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
V bistvu gre za politično taktiko. Manipulacija ljudi preko medijev in čisto nič druga. Mi je pa zelo žal zate in za bodočo slovenijo, ker tega ne vidiš.
Policija (oziroma njihovo vodstvo) je stvar izpeljala flawless.
- minimalno žrtev (poškodb)
- nekaj škode (30 k EUR? Vsak mesec dajo pol milijona samo za plače poslancev.)
- divjaki izpadli "iz aviona" (kar ni noben presenetljiv preobrat)

Sicer bi študentska stran raje imela drug rezultat, ampak policijska stran je definitivno zmagala.

PS: A so res imeli zastonj pijačo? Alko?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Se ne strinjam
ne-ne-1.gif

S parimi flašami solzivca nebi nobenega poškodovali. Prav tako ne bi bilo škode na stavbi. Pa še drhal neotesano bi razgnali.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Koliko neumnosti iz ust "doktorice" na Odmevih....

"ne osredotočajte se na vandale in nasilneže, ker jih boste le še bolj stigmatizirali".

Najboljše da jih pobožamo " Priden si bil", pa še jurja v žep.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Malo je bilo tudi marketinga s strani države, to smo itak ugotovili že včeraj. Pač rezultat je vlada:šos 10:0
evil.gif

Verjemi, da če bi se zadeve dodatno zaostrile, bi tudi batine začele padati, solzivec pa je bil uporabljen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Minister za transport na Japonskem je pred leti odstopil, ko je iztiril vlak. Ni ga vozil. Potem bi bil morda subjektivno odgovoren. Ker pa se je zgodilo v njegovem resorju je SAM ugotovil, da je objktivno odgovoren.

To je objektivna odgovornost.

Seveda pri nas kaj takega ni možno.

Kje pa. To je politična (moralna) odgovornost, samo iz tega razloga bi lahko odstopila Šoba takoj.

Objektivna odgovornost za škodo je tu veliko vprašanje, subjektivna pa je jasno vidna
smile-1.gif

Imamo predpis, ki to ureja.

Tu je en članek, da bo lažje za razumet.
http://miha.ef.uni-lj.si/_dokumenti3plus2/192290/Pravnividikorganiziranjaprireditev.pdf

Skratka z lahkoto bodo pokazali v množici nevandalov na podivjanje posameznike. Jaz bi celo rekel, da je država soodgovorna, ker policija ni ukpreala in preprečila škode.

Hja, vodni top se je pokvaril
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.822
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mene pa zanima še nekaj in sicer, zakaj hudiča teh ovir niso postavili bolj stran od parlamenta? Vodja specialne enote je sicer rekel, da to ni napaka, ampak meni se precej zdi, da bi morale ovire stati precej dlje stran, da ne bi mogli metati stvari v stavbo! Prepričan sem, da bodo naslednjič ovire daleč bolj stran.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dobri metalci bi zadeli pritlične šipe tudi s kakega precej bolj oddaljenega mesta. Potem bi najbrž morali zapreti pol Trga republike. Verjetno pa kanonade granitnih kock niso pričakovali.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.138
3.194
113
Verjetno res niso tega pričakovali. Na prejšnih so bile ograje enako blizu kot sedaj pa so jih potem prestavili kak konkretno nazaj ker so ugotovil da jajca previsoko letijo
smile-1.gif

redTDI

Pripravnik
25. apr 2008
126
0
16
hehee..
pred očmi se mi odvija film, kako bi izgledala taka demonstracija v JUGO časih... ;o)
vsak, ki bi odvrgel kocko proti parlamentu, bi imel kupljeno nepovratno karto za goli otok
;o))

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.180
11.093
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki že nekaj časa niso več študenti, ki so prejeli ta sms. Kje si, Nataša Pirc Musar, ko te rabimo?
Saj ni telepat. Podaj prijavo.

Nič bat, sem težil naprej, naj podajo prijavo. Sploh pa, o tem se toliko govori, da bi omenjena gospa lahko že sama reagirala. Ponavadi je reagirala že za manjše kršitve, ki so bile v medijih samo nakazane.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki že nekaj časa niso več študenti, ki so prejeli ta sms. Kje si, Nataša Pirc Musar, ko te rabimo?
Kaj pa je narobe, če je nekdo prejel reklamo oz. vabilo?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Jaz bi prej rekel da so to bodoči frizerji, trgovci, zidarji, slikopleskarji ipd.
smirk-1.gif
V bodoče lahko samo dobiš po zidarsko okol kepe ,če boš postavljal v besedno zvezo poštene delovne ljudi in to drhal , ki je produkt šalabajzarov z večvrednostnim kompleksom ,kot si verjetno tudi sam!!!!!
10.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.664
3.173
113
v lokalni ostariji
policisti so med drugim tako reagirali tudi zato da se množica ni razkadila po ljubljani in uničevala vse po spisku. tako pa so bili skoncentrirani pred parlamentom, tam so vso energijo pustili in niso povzrocali skode drugje

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mene pa zanima še nekaj in sicer, zakaj hudiča teh ovir niso postavili bolj stran od parlamenta? Vodja specialne enote je sicer rekel, da to ni napaka, ampak meni se precej zdi, da bi morale ovire stati precej dlje stran, da ne bi mogli metati stvari v stavbo! Prepričan sem, da bodo naslednjič ovire daleč bolj stran.

Ker v 20 letih slovenske zgodovine (in 50 let prej kar stoji parlament) so bile vse demostracije na tistem mestu pa ni nikoli noben razbijal parlamenta ... celo demostracije za resno stvar so ble (delavske) in tudi take ki so se jih udeležili pravi anarhisti in ostale "skrajne" skupine (antiNATO).

Torej, če 20 let ni bilo problema s papirnato z bolj rizičnimi skupinami?!

Sej sedaj ne bodo več pustili, demostracije bodo v Stožicah, folk bodo zaprli na stadion in Pahor se jim bo smejal iz neprebojne častne lože!
cheer.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Jaz bi prej rekel da so to bodoči frizerji, trgovci, zidarji, slikopleskarji ipd.
smirk-1.gif
V bodoče lahko samo dobiš po zidarsko okol kepe ,če boš postavljal v besedno zvezo poštene delovne ljudi in to drhal , ki je produkt šalabajzarov z večvrednostnim kompleksom ,kot si verjetno tudi sam!!!!!
10.gif

A tebe se ni pobralo od samega gneva? Ne vem no, bodoci doktorji fizike in magistri farmacije in podobni verjetno niso bili tam, ane? Sicer pa - poglej glavno zvezdo... Se ti zdi inteligenten decko, ki bo v zivljenju nekaj naredil iz sebe?