Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
(slike dildota...)
Ja, en zdaj lahko res reče, da je "jebal politike oz. parlament"
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
(slike dildota...)
Policija (oziroma njihovo vodstvo) je stvar izpeljala flawless.Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
V bistvu gre za politično taktiko. Manipulacija ljudi preko medijev in čisto nič druga. Mi je pa zelo žal zate in za bodočo slovenijo, ker tega ne vidiš.
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Minister za transport na Japonskem je pred leti odstopil, ko je iztiril vlak. Ni ga vozil. Potem bi bil morda subjektivno odgovoren. Ker pa se je zgodilo v njegovem resorju je SAM ugotovil, da je objktivno odgovoren.
To je objektivna odgovornost.
Seveda pri nas kaj takega ni možno.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj ni telepat. Podaj prijavo.Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki že nekaj časa niso več študenti, ki so prejeli ta sms. Kje si, Nataša Pirc Musar, ko te rabimo?
Kaj pa je narobe, če je nekdo prejel reklamo oz. vabilo?Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki že nekaj časa niso več študenti, ki so prejeli ta sms. Kje si, Nataša Pirc Musar, ko te rabimo?
V bodoče lahko samo dobiš po zidarsko okol kepe ,če boš postavljal v besedno zvezo poštene delovne ljudi in to drhal , ki je produkt šalabajzarov z večvrednostnim kompleksom ,kot si verjetno tudi sam!!!!!Citat:
Jaz bi prej rekel da so to bodoči frizerji, trgovci, zidarji, slikopleskarji ipd.
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Nekje piše, da ima mesečno 2700 evrov neto. Mogoče pa še kaj zasluži s šobo...
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mene pa zanima še nekaj in sicer, zakaj hudiča teh ovir niso postavili bolj stran od parlamenta? Vodja specialne enote je sicer rekel, da to ni napaka, ampak meni se precej zdi, da bi morale ovire stati precej dlje stran, da ne bi mogli metati stvari v stavbo! Prepričan sem, da bodo naslednjič ovire daleč bolj stran.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
V bodoče lahko samo dobiš po zidarsko okol kepe ,če boš postavljal v besedno zvezo poštene delovne ljudi in to drhal , ki je produkt šalabajzarov z večvrednostnim kompleksom ,kot si verjetno tudi sam!!!!!Citat:
Jaz bi prej rekel da so to bodoči frizerji, trgovci, zidarji, slikopleskarji ipd.