Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Moti me edino tista urna postavka 6.8€: Če me je delodajalec pripravljen plačati 20€ na uro če od tega plačam davek potem ne vidim problema.
Študentek!
Glede na IQ, ki so ga pokazali tvoji kolegi pred skupščino in glede na komentarje ljudi, ki zaposlijo študente, je 2-3 evre za uro vašega dela popolnoma zadosti. Najbrž celo preveč. Več si pač ne zaslužite.
Kajti skoraj nihče od vas ne zna nič. Nima pojma o pojmu.
Zakaj že? Ker vam je v vaših lajfih primarno zabušavanje (študiranje od 19 - 28 leta) in žuranje (kot da je življenje namenjeno žuranju in nasploh zajebanciji).
In pojma nimate skoraj o ničemer, razen o Facebooku!
In čez 40 let boste revčki z največ 15 let delovne dobe, s penzijo največ 180 evrov in odvisni od kontejnerjev z odpadki, ter od mimoidočih (fehtanje).
Na mladih da stoji svet? Japajade...
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
![]()
Pa res z ono lepotico tam zadaj, ki mu čik drži, skup ograjo podirata.![]()
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
![]()
Pa res z ono lepotico tam zadaj, ki mu čik drži, skup ograjo podirata.![]()
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ojej, kaj pa tebi dogaja v glavi? če opravljam neko delo, za katerega ti nisi sposoben, in dobim več kot 10€ na uro, se ti še ne rabiš manjvrednega počutit, morda boš pa kdaj z rednim poklicom dobil toliko kot jaz s študentskim delom
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
![]()
svašta se najde na internetu... ta bo še medijska zvezda postal
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
A bi ti (kot zasebnik, podjetnik, firma) dal študentku za prelaganje papirjev, brskanje po spletu, ali za delo v telefonskem studiu 10 evrov na uro?
10 evrov na uro je izjema in se ne obešaj na to cifro, ki je izjemno redka.
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ojej, kaj pa tebi dogaja v glavi? če opravljam neko delo, za katerega ti nisi sposoben, in dobim več kot 10€ na uro, se ti še ne rabiš manjvrednega počutit, morda boš pa kdaj z rednim poklicom dobil toliko kot jaz s študentskim delom
KilaviKan, kaj pa tebi v glavi dogaja, da se ceniš kot študent na +10 evrov na uro?
Si manager, gospodarstvenik, svetovalec ministra, ali politik? Če nisi nič od napisanega, si najbrž zvodniček in najbrž vodiš en tak luštn študentski bordelček...
Za normalno delo, katerega opravlja lahko poleg tebe še 273 tebi podobnih študentkov, ti pač kot študentu NIHČE v tej državi ne bo dal 1800 evrov neto za 180 ur honorarnega dela...Čeprav bi plačal naročnik 10% davka na tvoj honorar.![]()
Po 1. juliju BOŠ TI po novem plačeval 29% davka na svoj honorar, ali pa boš dobil 29% manjšo urno postavko, kot si jo do sedaj.
O 10 evrov na uro torej lahko samo sanjaš!
Vkolikor seveda nisi zvodniček, ki ne plača davka....