malo delo

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Mah, se je že posral. Profila na fb ni več. Sem mogel poguglat.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
vsaj en v sloveniji ki tudi dela tisto kar govori
smile-1.gif

Mhm...
priden.gif

Izpoved na policist.si:

Citat:
Še ta trenutek mi gre na kozlanje, sem živčen jezen...... vse se je začelo z jajci, nato plastenkami, mi navadni uniformiranci
smo dobili ukaz da se pomaknemo nazaj. Prišel je PPE, seveda jih je bilo premalo....vandalizem se je stopnjeval, začeli so prebijati
ograje na vecjih mestih, grozila je nevarnost, da bi se "študenti" prebili v DZ, PPE je nujno rabil okrepitve, vse se je stopnjevalo.
Potem se je začelo...... začeli so letiti prvi tlakovci, policija ne sme ukrepati, verjetno zaradi pasivnosti policije se pridruži metanju
tlakovcev večje stevilo "studentov." Policija ne ukrepa, prepovedo jim po zvezi uporabljati solzilec, ne smejo uporabljati fizicne sile.
KAos se stopnjuje, nekaj zagori, ob tem jo spremlja toča grantnih kock, šipe padajo, granitne kocke z neposredne
blizine letijo na naše, potem začne leteti vse, stoli, transparenti , koli, polne pločevinke piva, vse pada po naših, slišim pogovor PPE, da
vodja ze ne vem kolikokrat prosi za uporabo sile, vendar mu je ne dovolijo!!! Nekaj zadane policista ppe, zgrudi se, takoj ga zvleceta dva kolega
na varno..... umaknem se, da ne gledam, ne morem več, ne morem verjet, brezveze.........
No danes so naše pljuvali, obmetavali z jajci, paradizniki, pomarančami, plastenkami, steklenicami, polnimi pločevinkami, granitnimi kockami,
koli, stoli......... mi smo pa lahko samo stali in nemo gledali. Lahko samo rečem,da se tko gnilo kot se počutim zdaj še nisem nikoli!
MAh saj ne morm pisat grem spat, ker bom preveč povedal...................................

Takole pa je eden izgledal po "akciji":

police.jpg

police-2.jpg

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
No tale tudi ne bo mogel tajit da je metal v efektu ..

In veste kako se reče tistim, ki organizirano napadejo stavbo državnega pomena? Mislim da v sloveniji pod določenimi pogoji lahko take tudi ustrelijo - vojno pravo ki se izvaja v času "izrednih razmer" to dopušča!
zmaga.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Našim policistom je za čestitat, da so ohranili mirno kri. Res, bravo.
zmaga.gif

Potihem pa upam, da so se na postaji tudi *korektno* (konkretno?) lotili tistih par cepcev, ki so delali največji kraval in so jih peljali v pripor.

Da mečeš granitne kocke v ljudi, pomeni da res nimaš vsega pošlihtanga u glavi.
13.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Nevem po slikah sodeč je v večini(razen zadnji ki je zgleda še nedorasel ter sramota študentom) mularija under 18. Me zanima povprečna starost priprtih oseb.
So si pa naredil medvedjo uslugo s tem ko so razbijal.
Drugače pa sem študent, na proteste nisem šel ker sem imel bolj pametno delo.
Glede zakona se strinjam da so potrebne spremembe, ker koliko denarja se obrne v ŠOS un ŠOU je res vredno da se zadeva uredi. Moti me edino tista urna postavka 6.8€: Če me je delodajalec pripravljen plačati 20€ na uro če od tega plačam davek potem ne vidim problema.

Nazadnje urejeno:

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Če me je delodajalec pripravljen plačati 20€ na uro če od tega plačam davek potem ne vidim problema.

Znajdi se, bodi podjeten in odpri svoj s.p. - ali pa delaj preko avtorskih pogodb. To bo počasi postala edina opcija za tiste, ki ne bodo delali preprostih del.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
recimo postavit oblast, ki bo dejansko vzpostavla pravno državo in ločit kompletno gospodarstvo od poltike. Ne pa da so politiki še gospodarstveniki, za katerimi stoji nacionalna banka itd....

Potem po vzpostavitvi reda, poenostavit postopke in uvest strogo plačilno disciplino in poenostavt postopke izvršbe, ter izoblikovat davčno politiko, da bo obdavčevale ne le tiste ki so zaposlene, ampak tiste ki imajo v lasti veliko neprimični in premičnin visoke vrednosti in se začet ukvarjat, od kod tako pridobljenjo premoženje..

učinkovitost države je na psu, spravlja pa se samo na šibkejše, medtem ko pa zaradi lastnih interesov dopuščajo plač nedisciplino in podobne mahinacije..

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
tega bo skoz več! v pisarnah ne bo tolk delovnih mest, kot jih je blo v proizvodnji :D komej čakam da se res ves slovenski narod upre in gre po LJ razbijat :D bo še zanimivo

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Dejansko anarhije noben noče, razen posameznikov a bojim se da sistem k ga fura ta država vod le v to... In če se že začne, naj se v parlamentu..

Z študenti držim samo zato, ker je oblast nesposobna popucat najprej tam, kjer je res problem torej dirketno v parlamentu in JU... ne pa da tam grejejo stolčke, sekretarji, prjatli, žlahta in ne vem kdo še... ter brezglavo zapravljanje ministrstev z kešom.....

Zakaj bi potem študente jebal, ki so v proračunskih številkah minorn problem... Dokler ne bodo pr seb poštimal, drugih reform ne bojo mogl spelat...

I

Izbrisan uporabnik #488

Slika pa legendarna. Policaj z obrazom in postavo Benny Hilla
smile-1.gif
za rokico pelja mulčka pisat domačo nalogo.

V kopici huliganov si je izbral najjačega
evil.gif

Mulec je ziher domačin (mislim na kraj bivanja), ker taka frizura vožnje ne bi prestala. Je mulec tudi identificiran?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
in kje boš ti?v ameriki, branil svojo državo! mamina mazaica
hysterical-1.gif

Sploh ne. Nase bom navlekel celado in zelvo, vzel ta velik scit, pa udri po siromaku.

Tole vceraj je bilo za kozlat... :S Policaji (BTW, vsaka čast, edini, ki so bili včeraj trezni in na mestu!) bi morali ene dve glavi odpret, pa par resnih doz solzilca mulcem spustit v glavo...