Citat:
Še ta trenutek mi gre na kozlanje, sem živčen jezen...... vse se je začelo z jajci, nato plastenkami, mi navadni uniformiranci
smo dobili ukaz da se pomaknemo nazaj. Prišel je PPE, seveda jih je bilo premalo....vandalizem se je stopnjeval, začeli so prebijati
ograje na vecjih mestih, grozila je nevarnost, da bi se "študenti" prebili v DZ, PPE je nujno rabil okrepitve, vse se je stopnjevalo.
Potem se je začelo...... začeli so letiti prvi tlakovci, policija ne sme ukrepati, verjetno zaradi pasivnosti policije se pridruži metanju
tlakovcev večje stevilo "studentov." Policija ne ukrepa, prepovedo jim po zvezi uporabljati solzilec, ne smejo uporabljati fizicne sile.
KAos se stopnjuje, nekaj zagori, ob tem jo spremlja toča grantnih kock, šipe padajo, granitne kocke z neposredne
blizine letijo na naše, potem začne leteti vse, stoli, transparenti , koli, polne pločevinke piva, vse pada po naših, slišim pogovor PPE, da
vodja ze ne vem kolikokrat prosi za uporabo sile, vendar mu je ne dovolijo!!! Nekaj zadane policista ppe, zgrudi se, takoj ga zvleceta dva kolega
na varno..... umaknem se, da ne gledam, ne morem več, ne morem verjet, brezveze.........
No danes so naše pljuvali, obmetavali z jajci, paradizniki, pomarančami, plastenkami, steklenicami, polnimi pločevinkami, granitnimi kockami,
koli, stoli......... mi smo pa lahko samo stali in nemo gledali. Lahko samo rečem,da se tko gnilo kot se počutim zdaj še nisem nikoli!
MAh saj ne morm pisat grem spat, ker bom preveč povedal...................................