malo delo

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska

in zakaj nisi bil tam in poskrbel , da bi fotoaparati leteli po zraku ?
taki mojstri s takimi idejamo so vedno priljubljeni pri takih akcijah.
lastniki pa bi od tebe potem dobili čisto nov zadnji model fotoaparata, pa še država nekaj
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz

mal copy-paste. sam se splača prebrat

Koliko ima ŠOU preveč:
"38.000 € so porabili za svetovanje pri nakupu nočnega kluba Bachus
47.000 € so porabili za svetovanje o možnosti nakupa kopališča Lagune
3.000.000 € je ŠOU ponudil za nakup nočnega lokala Bachus
5.000.000 € je ŠOU ponudil za nakup kopališča
105.000 € je ŠOU plačal za 13 metrsko jadrnico
30.000 € in še malce čez je vreden BMW v katerem se vozi predsednica ŠOU
Katja ŠOBA

direktor ŠOU-a Roman Didovič je bil zaposlen kot vodja poslovalnice za
trgovanje z vrednostnimi papirji v NLB, vendar se mu je bančna plača
zdela premala in je šel delat raje v ŠOU"

In to precej pove o povprečnem IQ-ju študentarije. Namesto, da bi se uprli ŠOU golazni, se upirajo vladi, ki hoče ŠOU pristriči krila.
bonk.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ŠOU je valilnica novih politikov. to so še ostanki totalitarizma....
me zanima kako imajo to rešeno npr na oxfordu, kembriđu , MIT-u ipd tretjerazrednih univerzah v nerazvitih zahodnih demokracijah

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
pri nas lahko "študiraš" fsak letnik kot reden študent vsaj 2 leti. potem pa še absolventa vlečes par let ...
na tretjerazrednih faxih v nerazvitem zahodu narediš ali pa letiš v roku. pa še plačati moraš študij
tu na naših vrhunskih univerzah pa delajo folofax ipd jajca po deset let.
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Itaq, da jih ne. Že v OS so podivjana horda. Kdo je pa kriv, pa vsi vemo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Problem nastane, če vsak dan hodiš jest v restavracijo.
crazy1.gif

V trgovini dobiš za 1€ četrt štuce, 10dag posebne in pol litra jogurta. Če pa to dost za nekaj časa, ti pa bog pomagaj....

A to je zate kosilo? Štruca in poli salama?
hysterical-1.gif

Blagor enim, da se lahko s tem pacajo in se jim ne pozna na zdravju. Moje telo žal še vedno zahteva topel obrok. Sicer mi je pa ful zanimivo brat komentarje od ljudi, ki dela v centru še od daleč niso videli in verjetno mislijo, da si lahko v pisarnah kuhamo juhice. V pisarnah se žal ne kuha, še manj pa je tople obroke. Zato razen menze nimaš druge alternative (razen vode iz pipe seveda), če hočeš topel obrok in če moraš biti na delovnem mestu v 30 minutah. Ah ja, brez veze ...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
v zda in kanadi pa morebiti še kje, si folk topel obrok nese od doma v termoski na delo. in ko je čas malice ima tole obrok
pri nas seveda k aj takega ni izvedljivo, kaj pa bi rekli sodelavci itd

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
v zda in kanadi pa morebiti še kje, si folk topel obrok nese od doma v termoski na delo. in ko je čas malice ima tole obrok
pri nas seveda k aj takega ni izvedljivo, kaj pa bi rekli sodelavci itd

Itak da ni, ker ni dovoljeno. Sodelavci bi tudi z veseljem papcali. Je pa odvisno kje delaš seveda.

Jutri bom stlačil župo, zrezek, široke rezance, solato pa tiramisu v termosko, ti pa pridi pojest.

Sploh je pa tukaj še en problem. Vsakemu vsaka hrana ne diši in pisarna ni kraj za mešanje raznoraznih nezaželenih vonjav.

Jaz npr. bi nekoga, ki bi odprl konzervo s tunino brcnil v glavo. Nekomu pa moj šnicel nebi dišal in bi enako naredil meni.

Poslovni partnerji bi bili vsi preveč zadovoljni, ko bi si rezal čebulo in v kotu kuhal golaž.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
pri nas lahko "študiraš" fsak letnik kot reden študent vsaj 2 leti. potem pa še absolventa vlečes par let ...
na tretjerazrednih faxih v nerazvitem zahodu narediš ali pa letiš v roku. pa še plačati moraš študij
tu na naših vrhunskih univerzah pa delajo folofax ipd jajca po deset let.
bonk.gif

Na 50% slovenskih dipl.uni. se poščijem, oprostite izrazu. Ker imajo papir, mislijo da so nekaj. Jaz ga imam in trdim, da je uporaben samo zato, da imam višjo plačo. Res žalostno. Delam namreč nekaj povsem drugega, kar sem študiral.

In imam precej izkušenj z diplomiranci, ki so v praksi popolnoma nesposobni. Pa imajo višje plače kot sposobni kolegi brez diplome. Fail Nr. 2.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
crazy1.gif

V trgovini dobiš za 1€ četrt štuce, 10dag posebne in pol litra jogurta. Če pa to dost za nekaj časa, ti pa bog pomagaj....

hysterical-1.gif

Blagor enim, da se lahko s tem pacajo in se jim ne pozna na zdravju. Moje telo žal še vedno zahteva topel obrok. Sicer mi je pa ful zanimivo brat komentarje od ljudi, ki dela v centru še od daleč niso videli in verjetno mislijo, da si lahko v pisarnah kuhamo juhice. V pisarnah se žal ne kuha, še manj pa je tople obroke. Zato razen menze nimaš druge alternative (razen vode iz pipe seveda), če hočeš topel obrok in če moraš biti na delovnem mestu v 30 minutah. Ah ja, brez veze ...

Topel obrok je ena navadna floskula. Kje piše, da moraš jesti samo toplo hrano? Povsem normalno se da živeti tudi od ne-tople hrane.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
crazy1.gif

hysterical-1.gif

Če bi prebrala vse, bi videla da je bil to moj predlog za malico
cheer.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
crazy1.gif

hysterical-1.gif

Topel obrok je ena navadna floskula. Kje piše, da moraš jesti samo toplo hrano? Povsem normalno se da živeti tudi od ne-tople hrane.

Baje, da ti itak sploh ni treba jest, tako da je problem rešen.
smile-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
crazy1.gif

hysterical-1.gif

cheer.gif

Kaj se pa potem zgodi s kosilom?

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Rebel without a cause. To je nekaj najhujšega.

Upam da bo organizator protesta odgovarjal za nastalo škodo. Na parlament pa se ja ne meče kamenja, okna lahko menjaš kaj pa oni kipci ob vhodu? Takrat bi morala policija malce bolj ostro udarit nazaj. Ampak joj mene joj da nebi kje provocirali tele ultra odločene in organizirane huligane. Ena dimna in se nekdo zadere solzivec pa bi se vsi razbežali.

Najbolj patetično se je čez vse pritoževat in ponavljat neke nesmiselne parole. Ponuditi bi morali rešitev oziroma alternativo. So res mislili da bodo kaj dosegli? Kretenom bi še premoženje zaplenil in ga namenil za študente, itak je kao vse njihovo.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
crazy1.gif

hysterical-1.gif

cheer.gif

Kaj se pa potem zgodi s kosilom?

Pa kaj ti ni jasno no
bonk.gif

Moj odgovor se je nanašal na nekoga, ki je trdil, da v teh časih ne dobiš več malice za 5€.....ti pa zdej tukej serješ neke bedarije....
crazy1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tale komentar je zmagovalen!
Citat:
Janja Benčina No no.. Res je da Itak s to demonstracijo ne bi nč do segl.. so si pač pa dal mal duška.. pač dokazal so da je naša država nesposobna in ne zna spoštovat tuje lastnine oz. drugih .. ampak zakaj? zato ker mamo take nadrejene.. k nč dejansko ne nardijo za državo.. sedijo na najdražjem stolu na najdražji jahti in majo zravn še najdražji hotel rezerveran z najdražjo sobo.. Ni prou da je to preraslo u tko kruta dejanja.. ampak se mi pa zdi.. da vseen ni prou od države Da jebe NAS u glavo k dejansko še sami zase komej poskrbimo.. in pol grejo nas s takimi stvarmi jebat..
hysterical-1.gif
13.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Pa kaj ti ni jasno no
bonk.gif

Moj odgovor se je nanašal na nekoga, ki je trdil, da v teh časih ne dobiš več malice za 5€.....ti pa zdej tukej serješ neke bedarije....
crazy1.gif

Tvoj odgovor se nanaša name. Vsaj tako piše.