malo delo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Sem mnenja, da si je danes ŠOS zabil zadnji žebelj v krsto in nobena vlada jih več ne bo upoštevala kot resnega partnerja pri kakršnihkoli pogajanjih.

Preveč je eskaliralo to danes, folk je besen, berem bloge, forume..ŠOS podpira vedno manj ljudi.

rezultat teh demonstracij je, da je ŠOS dolgoročno popušil in izgubil še zadnjo kredibilnost.

Nazadnje urejeno:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.284
1.813
113
40
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Gledam Odmeve.

Serem se na take študente. Živijo ko bubreg u loju, pol se pa grejo kvazi revolucijo. Pojma nimajo o življenju, kaj šele o problemih.

To bi jas vse s pendrekom.
zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.720
1.226
113
Titograd
Predvčerašnjim sem tudi jaz dobil tale sms. Verjetno študentski servis, itak vsakega na mobilnik obveščajo o zaslužkih, torej imajo kar veliko bazo mobilnih številk.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Študentom štipendije in naj študirajo, delali bodo potem, ko bodo končali fakulteto. Štipendije omejiti na dobo študija, recimo petih let, v kolikor študent prekine s študijem oz. ga ne konča v tem obdobju, pa je potrebno štipendijo vrniti.

Tem vandalom pa poslati račun za popravljeno škodo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
in pol gledaš spodaj in komentirajo sami otroci... valjda je fajn razbijat, ko jih še nihče ni po prstih

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in pol gledaš spodaj in komentirajo sami otroci... valjda je fajn razbijat, ko jih še nihče ni po prstih

in kolkrat si jih ti fasou po prstih! mamina maza, k ti je keš u usta basala!
10.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com

Nekaj komentarjev iz te grupe (analiza pismenosti faliranih študentov)
Citat:
Jernej Štirn - zdej bojo politiki saj mal pomislni

Citat:
Nedo Grgic - ce bom placu pac bom, zdj bom saj vedu da bom placu okna pa vrata na parlamentu, bolj to k pa da jim placujem njihova draga potovanja pa njihovo preseravanje z bogim narodom

Citat:
Klemen Planko - čist prou so nrdil!

Tale komentar je zmagovalen!
Citat:
Janja Benčina No no.. Res je da Itak s to demonstracijo ne bi nč do segl.. so si pač pa dal mal duška.. pač dokazal so da je naša država nesposobna in ne zna spoštovat tuje lastnine oz. drugih .. ampak zakaj? zato ker mamo take nadrejene.. k nč dejansko ne nardijo za državo.. sedijo na najdražjem stolu na najdražji jahti in majo zravn še najdražji hotel rezerveran z najdražjo sobo.. Ni prou da je to preraslo u tko kruta dejanja.. ampak se mi pa zdi.. da vseen ni prou od države Da jebe NAS u glavo k dejansko še sami zase komej poskrbimo.. in pol grejo nas s takimi stvarmi jebat..
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
evo zadeva je mimo. Najbolj bodo nasrkali tisti ki so s svojimi projektili poskodovali policiste. Vse se je snemalo tko da bodo fajn tozbe. Drugace je bila pa v akciji 1/4 sil ki so bile sklicane tako da niti ni bilo tako divje

Kaj a zaščitna oprema ne zadrži teh kockic? Sicer pa to res ni bilo neko hudo divjanje, nekaj pijane mularije je metalo predmete in ene par jih je malce tolklo po ščitih z nekimi palčkami...vseeno pa seveda upam, da nihče od policistov ni huje ranjen in jim želim čimprejšnje okrevanje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
No pa sej... če se ga študentje neb napil, bi se ga pa nezaposleni
smirk-1.gif
Edino za kar mi je žal je, da me je bilo na koncertih skoraj malo sram, da sem študent. Se človek zamisli, ko vidi kako lahko je prepričat bodoče slovenske intelektualce s poceni političnimi slogani...
študent != intelektualec
("ni enako", za neprogramerje)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
To so faloti, upam, da je dosti posnetkov, slik itd, da ujamejo kretene.
Če so oni dve "šoping" najstnici iz Beograda, pol mogoče tudi tele.
smile-1.gif

(ko sta me izgredi leto-dve nazaj, lepo obleke jemali, ko so drugi razbijali vse, en pa jima je sledil in vse na mobitel snemal)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.526
7.735
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
evo zadeva je mimo. Najbolj bodo nasrkali tisti ki so s svojimi projektili poskodovali policiste. Vse se je snemalo tko da bodo fajn tozbe. Drugace je bila pa v akciji 1/4 sil ki so bile sklicane tako da niti ni bilo tako divje

Kaj a zaščitna oprema ne zadrži teh kockic? Sicer pa to res ni bilo neko hudo divjanje, nekaj pijane mularije je metalo predmete in ene par jih je malce tolklo po ščitih z nekimi palčkami...vseeno pa seveda upam, da nihče od policistov ni huje ranjen in jim želim čimprejšnje okrevanje.

problem je v kineticni energiji letecega objekta. Te sicer ne rani, ti pa recimo premakne vretenca...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.838
562
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

problem je v kineticni energiji letecega objekta. Te sicer ne rani, ti pa recimo premakne vretenca...
Ja ali pa recimo pretres možganov.
Mi je pa zanimivo, da stekla parlamenta niso bolj zaščitena. Proti-vlomna folija pa ja ni toliko draga in ziher zdrži granitno kocko ali pa par. Si ne predstavljam kaj bi naredila s kakšno firbčno tajnico ob oknu.

Ali pa tale mladoletni slovenski anarhist s 3m dolgim kolom, ki ne more spravit 2 stavka skupaj brez skrbi ga imam že shranjenega na disku, če bo avtor šel brisat.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ti si itak en poseben primerek dečka iz centra na visokem nivoju.

Zelo veliko dobre hrane se v trgovni dobi za 150€, ampak ko enkrat "znaš" kupovat in veš kje kupovat. Dva komot s tem preživiva in zelo dobro jeva. Pa ves čas je poln hladilnik.

Jaz ti verjamem. Ker trije porabimo manj kot 200€ na mesec za hrano in pijačo. Ampak kupujem v Hoferju, Lidlu in včasih Intersparu. Za začetek.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Najprej bi moral tile fotoaparati letet na parlament. Ne razumem, da ni noben mogel po pomoti brcnit v kak fotoaparat če so bili med njimi. Jebeš tako študentsko solidarnost. Najprej se znotraj skupine spuca.
tongue-1.gif