malo delo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Takrat bi morala policija malce bolj ostro udarit nazaj.
Pravilno, da niso. S tem so študentom in dijakom dali največjo možno kajlo - pokazali so celi Sloveniji, da so navadna pijana drhal.

Če bi se policija konkretno angažirala, bi novinarji pljuvali tudi po njih.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Policija je odreagirala pravilno .. bili so strpni ..

Četudi so študentje/dijaki poškodovali kipce na pročelju .. če bi policija "udarila" nazaj, bi bil pa kak poškodovan otrk .. po vsej verjetnosti še orto vinjen ..

Kipce se da "zakrpati", ko se banda strezni in poplača škodo bo pa tudi v redu ..

Stopnjevanje sile ne bi vodilo v (konstruktivno) rešitev, tako da policajem kar
zmaga.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Sicer nisem nek nasilnež, ampak če bi včeraj ta parlament in poslance z molotovkami napadli, pa tudi ne bi imel nič proti. Še kanto bencina bi jim častil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
en naj naredi skupino: Ko čujem Šobo na radiu me prime, da ga fuknem ven. Radio.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
včeraj zvečer na odmevih ponavljala eno in isto....potem še na 24ur, kdo je to kravo volil?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Naj študetnje delajo kolikor hočejo, če pa ne naredijo letnika pa naj plačajo davek in prispevke tako kot vsi zaposleni.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
To jim jest vseskoz govorim, pa pluvajo...

Zanimivo je, da kakšno zgražanje poslušam, klele zaradi nekaj škode... K pa politike miljarde, miljarde mečejo in zidajo stavbe v katere se potem nočjo vselt in sklepajo kilentalsko najemne pogodbe..

je pa vse ok......

Sem proti nasilju, ampak ta parlament skupaj z vsebino si zasluži da gori...... Mislim pa da je nivo IQ pjanega študenta včasih večja od marsikaterega poslanca...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Sem proti nasilju, ampak ta parlament skupaj z vsebino si zasluži da gori......
Si zdaj za ali proti nasilju?

Sicer pa, "naj prvi vrže kamen" ...

pardon, granitno kocko.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in pol gledaš spodaj in komentirajo sami otroci... valjda je fajn razbijat, ko jih še nihče ni po prstih

in kolkrat si jih ti fasou po prstih! mamina maza, k ti je keš u usta basala!
10.gif

Točno poznam take debi.lkote kot si ti, ko se ga na vseh gavdah napijejo in začnejo potem flaše metat in razbijat.
Potem pa kaka flaša prileti do nas in sledijo
10.gif
, pa sej nismo mislili...

hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Tu je še en "tarzan".

tarzan.jpg

Ta je bojda že identificiran:

(napisano 4 do 5 ur pred demo.)
Matic Cesar: Mene pa zanima, zaka niste organizirali štrajka pred parlametntom na trgu Republike?
Tam bi štrajk dobil pravi pomen, ko bi kakemu ministru lahko fuknu granit u glavo. Na prešercu ni nič.
Če lahko gre izbrisani pametovat pred parlament, bi tut tam mogu bit štrajk,če ga že delate.

matijacesar.jpg

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik reality pravi:
To jim jest vseskoz govorim, pa pluvajo...

Zanimivo je, da kakšno zgražanje poslušam, klele zaradi nekaj škode... K pa politike miljarde, miljarde mečejo in zidajo stavbe v katere se potem nočjo vselt in sklepajo kilentalsko najemne pogodbe..

je pa vse ok......

Sem proti nasilju, ampak ta parlament skupaj z vsebino si zasluži da gori...... Mislim pa da je nivo IQ pjanega študenta včasih večja od marsikaterega poslanca...

In kaj potem ko pogori in so vsi mrtvi? To je problem samo oklicanih "anarhistov", ne zmorejo razmišljati vsaj dva koraka naprej. Povej kaj potem ko pobijemo vse politike in zažgemo parlament?