malo delo

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
A ti bi potem kar uničil parlament ker ti država in njena ureditev ni všeč? In kaj je parlament (zgradba) kriva?

To so delal na začetku industrijske revolucije, ko so se delavci znašali nad stroji ker so jim ti "kradli" delo!
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Meni je najbolj zanimivo, da policaji niso posredovali bolj. Glede na slike pročelja DZ je škoda kar precejšnja.

Res se mi zdi, da nekdo zelo, zelo obvlada PR...

Poglej slike, ko npr. mulec meče kamenje in met spremlja 10 fotografov.

Komaj so čakali na met. Tudi njim bi dal kazen, da pometajo oziroma da bodo zraven
smile-1.gif

Ker so fotografirali dogajanje? A tistemu, ki je posnel študenta, ki je ustavil tank na trgu nebeškega miru v pekingu, bi tudi obglavil na štadionu?
Kaj, a misliš, da ga niso?
hysterical-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
bil tud jest sem bil večkrat tam in nikoli ob dnevu odprtih vrat....

jest te raj vprašam, si bil kdaj v tastari pediatrični bolnišnici, ceu teden na lesenem stolu spal zraven mulca, na skret pa hodu u taspodni štuk.......

ne bluzi... da ne govorim o poceni kosilih in malicah... Predobro, mnogo predobro...

Druga stvar pa za ministrstva gradijo stavbe, grejo pa v najem, na šostvu imajo nasa center, apcjeve vodno hlajene omare za serverje in storage disk enclouserje na kup naložene ker jih ne rabjo... itd itd...itd..........

samo da porabijo proračun

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Kdo je reku, da bi jest uničil parlament... sprašujem se kva je z vami, ko obsojate in se zgražate nad enim pijanim anarhistom, medtem ko pa vas politiki lupijo in zapravljajo, da bi bil ta parlemnt lahko zlat....

Če ne vidiš, kako se znašajo z našimi financami in kako nas zadolžujejo in si v žepe pospravljajo skupno premoženje, še ne pomeni, da ne rušijo...

je pa res, da se na stavbah to ne vidi, bo se pa kmalu vidl na ulci... Enkrat ko boš v bolnici (ne privoščim), boš vidu da je petkrat preplačana bolnica čist u *****, da spiš v prevroči sobi, al pa da ti klima u ksiht ceu dan piha in da tud iz pipe vode ne smeš požret...

pa ni nobenega zgražanja... wtf....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja in tudi v predmetih. Reality bi kar požgal pa še sam ne ve zakaj.

Trenutno imamo pač sistem z volitvami za zamenjavo predstavnikov naše oblasti.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Dej ne bluzi.

V glavnem - organizatorji protesta se ne znajo it in jim je stvar ušla iz nadzora, potem so se pa "fino" distancirali od pizdarije.
Jaz, kot veliki vizionar, sem že pred dnevi napovedal (mislim da ravno v tej temi), da bo kresalka morala vodni top sprobati. In verjemi, da bi se to zgodilo, če bi bil operativen. Vse vizionarstvo pa je samo v tem, ker poznam mularijo nasplošno in pa nesposobnost vodij študentsko/dijaških nemirov.
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik reality pravi:
bil tud jest sem bil večkrat tam in nikoli ob dnevu odprtih vrat....

jest te raj vprašam, si bil kdaj v tastari pediatrični bolnišnici, ceu teden na lesenem stolu spal zraven mulca, na skret pa hodu u taspodni štuk.......

ne bluzi... da ne govorim o poceni kosilih in malicah... Predobro, mnogo predobro...

Druga stvar pa za ministrstva gradijo stavbe, grejo pa v najem, na šostvu imajo nasa center, apcjeve vodno hlajene omare za serverje in storage disk enclouserje na kup naložene ker jih ne rabjo... itd itd...itd..........

samo da porabijo proračun

saj maš nek point, samo koga bi pa dal na oblast? al je bil komunizem al klerojanševizem, popolnoma enako so delali in se gugali ter imeli fiktivne otvoritve tipične za diktaturo.

Zamenjat hočeš oblast z drugo politično opcijo? ki dela enako.

To ni rešitev.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Ok ok, in kaj ponujaš za alternativo? Sem ti povedal da imaš pasivno in aktivno volilno pravico .. voltive so pa na 4 leta, tako da!

Sem bil dosti v bolnicah; recimo na lj onkologiji (stara stavba) kjer je zgledalo kot da smo v srednjem veku - še huje pa da je nova stavba totalno neuporabna zaradi šlamparij gradbenikov denara je šlo pa ohoho.

Pa tu ni tema o tem kdo kje krade, ampak tema o študentariji ki želi luksuz pa ne ve zakaj .. oz. demonstracije katere so same sebi namen ob katerih se zgodi največji napad na parlament v vsej njegovi zgodovini! In ja, če so študenti "cvet inteligence" potem bog nam pomagaj kako šele bo!
tongue-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
[censored] k bi ti vidu Janšo in Pahorja, k sta u parlamentu na kavici in se režita, al pa Jelinčiča, enkrat je še men častil z vsemi možnimi levimi...

Pol bi u resnici vidu kok je ura... Čist vsi so glih. Klele se pa kregate levi in desni.... Jurij pa vabi z bratom na jadrnico na swing party, še sina je spotoma potegnu v parlament...

in voila.... Mi ovce pa se kurčimo, čez par pijanih anarhistov, k so zmetal par kock v parlament... pred šajbe bi mogl še une prasice prepotentne zvezat...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Človek moj point ni v vandalizmu, (če si bi na onkologiji v bivši konjušnici, kjer je smrdelo prou po dreku) ampak, da se vsem populacijam jebe in da noben noče popustit, ker sama vlada dela razsipno, zato tud v JU čivkajo, da na njih se ne bo šparalo, penzjonisti gonjo svoje, študenti svoje, servisi podžigajo, zaradi lastnih interesov....

in ja zato se ne zgražam

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik reality pravi:
[censored] k bi ti vidu Janšo in Pahorja, k sta u parlamentu na kavici in se režita, al pa Jelinčiča, enkrat je še men častil z vsemi možnimi levimi...

Pol bi u resnici vidu kok je ura... Čist vsi so glih. Klele se pa kregate levi in desni.... Jurij pa vabi z bratom na jadrnico na swing party, še sina je spotoma potegnu v parlament...

in voila.... Mi ovce pa se kurčimo, čez par pijanih anarhistov, k so zmetal par kock v parlament... pred šajbe bi mogl še une prasice prepotentne zvezat...
In zakaj jih niso? Organiziral bi, da bi jih, pa bi še jaz prišel kak kamne vržt.
Kot rečeno - ne znate se it.

I

Izbrisan uporabnik #488

A, gledam Odmeve.
Zdaj so pa krivi plačanci iz Štajerske, ki so imeli opremo za izkopavanje granitk... ja super glupi novinarji.

Je pa res da so edini usposobljeni za te zadeve navijači Viol.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
zarad mene tud šalabajzer.......... isti ti je k_urac.... pomoje, dobiš več lih od zadnjega

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
evo zadeva je mimo. Najbolj bodo nasrkali tisti ki so s svojimi projektili poskodovali policiste. Vse se je snemalo tko da bodo fajn tozbe. Drugace je bila pa v akciji 1/4 sil ki so bile sklicane tako da niti ni bilo tako divje

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
takrat pičke skup stopjo...... lastni interesi, po izgubi poslanske funkcijo vlečejo, potem grejo v JU in spet vlečejo...

zanimiva štorija - ministrstvo za kmetistvo, bivši član SNS Sašo Lap, kasneje se spunta z Jelkotom ustanovi se SND, stranka propade u moment, dobi politično vodja IT na kmetistvu

ga vprašamo, kakšen je pa hostname enga serverja.. pa prav čak čak, kva pa je to...

drgač pa

jest nebi bil zato, da bi jih kamenjali, ampak da bi oni kamne zbijali.... in to par let na normo...

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
sej so šele dons začeli, mogoče bo naslednjič kaj boljše
smile-1.gif

glede javne škode bo pa vrjetno taka kot je vsak teden v ljubljani zaradi pijanih študentov tko da ni nič hudega, je pa lepo vidit da se kdo upa spravit nad simbol slovenske vlade pa čeprav pijan
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
U parlament spustit pjane štajerce pa politike v zelen napravt.......

Matr, bi ble javne finance takoj rešene in naša država vzor eu skupnosti...... in opomin drugim..

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.822
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik reality pravi:
U parlament spustit pjane štajerce pa politike v zelen napravt.......

Matr, bi ble javne finance takoj rešene in naša država vzor eu skupnosti...... in opomin drugim..
Dej vzem en tablet, pa se mal pomir! Itak si se ra.zpičkal v napačni temi!