I
Izbrisan uporabnik #488
To je čredni nagon, znan iz drugih "ustanov" pri nas.
En je vrgel in so še ostali začeli metati.
En je vrgel in so še ostali začeli metati.
Folk v parlamentu mi plačujemo, da delajo škodo, dočim dijake in študente pa plačujemo, da se učijo in študirajo.Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
..ksz
ma pač so mulci nardil tistih 1k evrov škode pa kaj zej bojo pa vsi jokal? folk v parlamentu dela veliko večjo škodo dan za dnem
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Kakšno kredibilnost pa ima Pahorjeva vlada...
rdeč semafor in slenganje po tv-ju....... enkrat pržgi RTV SLO 3 in glej parlament.... Parlament bi mogl zažgat, ker ga ne rabmo in bando nagont delat...
ne pa da swingajo, pijejo zastonj kavice in žrejo zastonj kosila, ter lobirajo za lastne interese.... Nesposobna vlada je odraz ljudstva in prav je da so razfukali tisto pročelje, k ga vsako leto popravljajo za težke miljone, medtem je prej iz pediatrične cegu letu iz stavbe...
jest študentov ne obsojam....
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, takšen prispevek pa je potem rezultat evolucije "mulcev", ki so danes metali kamenje in uničevali državno=naše premoženje.
Če je že bilo-me ne brigaCitat:
Večina študentov ljubljanske univerze je prejela SMS sporočila, v katerih pošiljatelj vabi na študentske demonstracije ter k obisku spletne strani skupaj.info. Sporočila so bila poslana s številke 1919, njihovo pošiljanje pa naj bi po neuradnih podatkih naročil ŠOU.
Ali je ŠOU s tem prekršil Zakon o varovanju osebnih podatkov? Vse glasnejša so mnenja, da so si odgovorni privoščili zlorabo, saj naj bi pošiljali sporočila tudi osebam, ki niso dale soglasja za prejemanje tovrstnih propagandnih obvestil in celo osebam, katerih telefonskih številk ŠOU po zakonu sploh ne bi smel imeti.
Zakon o varstvu osebnih podatkov določa, da se lahko osebni podatki (mednje sodi tudi telefonska številka) obdelujejo toliko časa, dokler obstaja razlog, za katerega so bili zbrani. ŠOU bi tako smel obdelovati le podatke oseb s statusom študenta, a so propagandna SMS sporočila preverjeno prejele tudi osebe, ki že več let nimajo študentskega statusa.
Neuradno smo izvedeli, da naj bi nekaj prejemnikov ŠOU-ovih SMS sporočil zaradi tega v prihodnjih dneh oddalo prijavo Uradu informacijskega pooblaščenca. Bo šel "študentski denar" na koncu še za plačilo globe zaradi kršitve Zakona o varstvu osebnih podatkov?
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ne morš verjet imajo najlepše skrete, brez legionele, optimalo klimatiziranje...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Meni je najbolj zanimivo, da policaji niso posredovali bolj. Glede na slike pročelja DZ je škoda kar precejšnja.
Res se mi zdi, da nekdo zelo, zelo obvlada PR...
Poglej slike, ko npr. mulec meče kamenje in met spremlja 10 fotografov.
Komaj so čakali na met. Tudi njim bi dal kazen, da pometajo oziroma da bodo zraven
Sploh ne.Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
in a si ponosen na svoj delček parlamenta in ljudi ki sedijo v njem ??