malo delo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Upam, da ste gledali Svet pa ostale Dnevnike. Toliko smeha pa že dolgo ne, kako se dejansko eni sramotijo pred celo Slovenijo.
hysterical-1.gif

Drugače pa je Gantar rekel, da bo Šobasta morala odgovarjati. Se mi zdi, da letos ne bo božičnic na Študentski organizaciji.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi meni se zdi, da tisti metalec na prvi in drugi sliki ne živi pomanjkanju in da se oblači v ubermodel trgovinah za skejterčke in jetseterske froce.

Tudi frizuro ima takšno, da bi ga v Mb ziher "čakali".

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
V prejšnjem letu so dijaki po srednjih šolah zavrgli hrane za približno 160.000€... zdaj bi jo pa radi zastonj
bonk.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
V prejšnjem letu so dijaki po srednjih šolah zavrgli hrane za približno 160.000€... zdaj bi jo pa radi zastonj
bonk.gif
shocked-1.gif
Pa to je za okoli 3200 prehrambenih paketov za socialno ogrožene družine.
Spet eni presranci 1x urgizne in ga celega vrže v smeti ker mu ni dober sendvič za 4€ ker ima kumarice notri. Videl na lastne uči
jezen.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
bonk.gif
shocked-1.gif
Pa to je za okoli 3200 prehrambenih paketov za socialno ogrožene družine.
Spet eni presranci 1x urgizne in ga celega vrže v smeti ker mu ni dober sendvič za 4€ ker ima kumarice notri. Videl na lastne uči
jezen.gif

Članek - dijaki zavrgli za 160.000€ toplih obrokov

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
bonk.gif

Toliko so jo zavrgli, ko so jo imeli zastonj. To zastonjkarstvo so ukinili, zdaj se pa bunijo.

Sicer pa dobra poteza PR-a. Objavit te rezultate na dan protestov. Resno, dobra poteza, kdorkoli se je odločal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Maci pravi:
bonk.gif

Da, da, prav danes se je pojavila ta novica... zanimivo...kot v starih cajtih...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ena svinjarija je to vse skup

hvala bogu, da mi ni niti na kraj pameti prišlo, da bi šel demonstrirat...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Meni je najbolj zanimivo, da policaji niso posredovali bolj. Glede na slike pročelja DZ je škoda kar precejšnja.

Res se mi zdi, da nekdo zelo, zelo obvlada PR...

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
ŠOS, ki je organiziral študentske proteste, zavrača krivdo za nasilje pred parlamentom. Pravijo, da škode, ki je nastala, ne bodo krili, saj zanjo niso krivi, krili bodo le stroške organizacije. Enako pravijo predstavniki dijakov.
Seveda ne bodo krili stroškov škode, z jahto je zdajle pred sezono preveč stroškov.
crazy1.gif

ŠOU Ljubljana je kupo jadrnico, ne ŠOS.. ŠOU Ljubljana je SD podmladek.. Provocirajo, na način, ki najbolj deluje..

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Meni je najbolj zanimivo, da policaji niso posredovali bolj. Glede na slike pročelja DZ je škoda kar precejšnja.

Poglej slike, ko npr. mulec meče kamenje in met spremlja 10 fotografov.

Komaj so čakali na met. Tudi njim bi dal kazen, da pometajo oziroma da bodo zraven
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Seveda so čakali. To fotograf dela. Čaka na motive za slikat. Vandali so dober motiv..., sploh če se niti ne trudijo skriti identitete.

Policisti in vladni PR se je dobro pripravil na te demonstracije. Organizatorji slabše. Niso tega pričakovali.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

meni je zanimivo, da je glavna študentka stara 26 let in še vedno študentka neke geografije in sociologije, kar bi morala diplomirati najmanj 2 leti nazaj...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Seveda so čakali. To fotograf dela. Čaka na motive za slikat. Vandali so dober motiv..., sploh če se niti ne trudijo skriti identitete.

Policisti in vladni PR se je dobro pripravil na te demonstracije. Organizatorji slabše. Niso tega pričakovali.

to je tako kot cestna služba vsako zimo, ko 1 teden napovedujejo sneg, potem pa ga pade 20cm čez noč, pa je drugo popoldne še vedno cel na cesti..

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

zmaga.gif

Študentje in dijaki so si v treh urah zapravili čisto vso kredibilnost v očeh javnosti (kolikor so je še imeli). Pravzaprav sem presenečen, da niso pričakovali takšnega razpleta dogodkov.

Nadaljnji dialog je seveda sedaj neizvedljiv. Bodisi utihnejo ali pa nadaljujejo z nasilnimi protesti.

V prihodnjih dneh najbrž sledi pozaprtje nekaterih vandalov (ce bodo seveda lahko ugotovili njihovo identiteto...
evil.gif
) in malo medijskega pompa okoli tega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Vendar kamenjanje DZja nekaj le sporoča.
Danes smo imeli "Peking".

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Bomo videli kako bodo "kolaboracijski" sindikalisti komentirali zadevo. Študentov itak noben ne jebe, sindikalisti pa imajo malce večjo bazo ...

Se bodo kvizlinško distanciral?
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vendar kamenjanje DZja nekaj le sporoča.
Danes smo imeli "Peking".

Ja, sporoča da jutri ne hodit z bejbo, ki ima visoke petke po čopovi in prešercu!
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi doma bo veselo pri "metalcih", ko bodo starši morali za deco poplačat škodo.

24ur pa tipično neumna naslovnica popoldne... "specialci varovali..."...

Heh.