malo delo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
ŠOS, ki je organiziral študentske proteste, zavrača krivdo za nasilje pred parlamentom. Pravijo, da škode, ki je nastala, ne bodo krili, saj zanjo niso krivi, krili bodo le stroške organizacije. Enako pravijo predstavniki dijakov.
Seveda ne bodo krili stroškov škode, z jahto je zdajle pred sezono preveč stroškov.
crazy1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
ZA - malo delo
PROTI - demonstracijam za malo delo
ZA - da se poslancem pokaže da je v tej državi nekaj res narobe, mogoče bodo dojeli ob razbitih oknih

Nekak tak. To razbijanje je samo odraz splošnega gneva proti vsemu kar se v državi dogaja in proti državi sami.

In ne, nisem bil na demonstracijah ker nimam časa za to.

Oprosti, proti čemu pa ima lahko mularija, ki hodi v srednjo šolo ali pa morda začetek faksa in za katere dobrobit skrbijo starši, gnev??

Razumel bi, če bi proetstirali njihovi starši, ki financirajo to državo.Mulci pa naj bodo tiho, ker se nimajo kaj usajat.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Tisti ki gremo pa v trgovino tedensko in kupimo stvari za čez teden pa... verjetno težko pojem celo škatlo riža v enem dnevu, 5 kg krompirja, nekaj piščančjih filejev, kakšno kilo paradižnika, 9 litrov vode
Zakaj pa toliko vode?
Aja, z Ljubljane si, si rekla. Sožalje.
frown-1.gif
(kje je zdaj oni Jarec???)

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Pa mi preračunaj en povprečen jedilnik:
- 6.20 zajtrk: muesli + mleko
- 10.00 malica: sendvič s piščančjo salamo
- 15.30 kosilo: prejšnji dan skuhan riž in piščanec + solata
- 17.00 malica: pusta skuta
- 20.30 večerja: solata z jajcem

Kaj misliš, koliko to znese? Pa to je najbolj osnovna varianta, brez kakršnihkoli priboljškov. Niti ne štejem zraven vitaminov, sadja, kave, sokov, ipd.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Največji hec je, ko zdaj nekateri mislijo, kako da so pokazali državi, da je stanje v državi resno.

Ne me hecat, enako bi namreč lahko rekli za nogometne huligane.
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ti si itak en poseben primerek dečka iz centra na visokem nivoju.

Zelo veliko dobre hrane se v trgovni dobi za 150€, ampak ko enkrat "znaš" kupovat in veš kje kupovat. Dva komot s tem preživiva in zelo dobro jeva. Pa ves čas je poln hladilnik.

Torej za 2,5 evra na dan zelo dobro jesta, obenem pa gresta nekajkrat še ven? kam pa, a na kebab medvode al pa un kiosk zravn štirih mačk? Ahahahahahah! A ma tvoj tip 40 kil ti pa 35 al kako???
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Pa mi preračunaj en povprečen jedilnik:
- 6.20 zajtrk: muesli + mleko
- 10.00 malica: sendvič s piščančjo salamo
- 15.30 kosilo: prejšnji dan skuhan riž in piščanec + solata
- 17.00 malica: pusta skuta
- 20.30 večerja: solata z jajcem

Kaj misliš, koliko to znese?

Tak obilen jedilnik je dovoljen samo ob nedeljah.
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če bo sila, boš preživel tudi 1 EUR na dan...

Seveda si kaki Bill Gates to ne more predstavljat, ko porabi 1000 EUR na dan (samo za hrano).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.464
3.835
113
davorinm.wordpress.com
Saj to je point. Če je sila, se da vse. Z normalno prehrano pač ne za ta denar.

Res ne podjebavam glede tega...mi res ni jasno kako lahko oseba normalno je ob takem budgetu. Sploh če hodiš na šiht, kjer moraš nekaj pojest med 9 in 16,17...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.723
1.228
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
ZA - malo delo
PROTI - demonstracijam za malo delo
ZA - da se poslancem pokaže da je v tej državi nekaj res narobe, mogoče bodo dojeli ob razbitih oknih

Nekak tak. To razbijanje je samo odraz splošnega gneva proti vsemu kar se v državi dogaja in proti državi sami.

In ne, nisem bil na demonstracijah ker nimam časa za to.

Oprosti, proti čemu pa ima lahko mularija, ki hodi v srednjo šolo ali pa morda začetek faksa in za katere dobrobit skrbijo starši, gnev??

Razumel bi, če bi proetstirali njihovi starši, ki financirajo to državo.Mulci pa naj bodo tiho, ker se nimajo kaj usajat.

Če so ti stari loaded, vreji, se ti pač hebe. Če ne, pa imaš že celo pri takih letih, ko si ti študiral samo o babah, drogi in alkotu, pun kufer vsega. Stari se ubijajo na šihtu za dobesedno miloščino, po čudežu od bogvekje presegaš cenzus za mišjo dlako in evo ga.... mularija ni tiho in se usaja. Za razliko od Alter jamBračev, ki jamBra samo tukaj, sicer pa rep med noge.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Se mi je kar zdelo, da bo pizdarija na protestih. Kaj pa je drugega za pričakovat. Na vsaki študentski fešti v zadnjem mesecu (Majske igre, Škisova tržnica...) so po cele dneve moril s tem zakonom o malem delu. Še med koncerti debiIi niso dali miru in so iz odra podžigal pijan folk s političnimi neumnostmi in si tako s pomočjo zabave in alkohola naredili odlično reklamo za še eno fešto sredi mesta. To pa itak veste, da večine študentov ni težko v neki prepričat, če jim ponudiš mal zabave pa velik alkohola.

No pa sej... če se ga študentje neb napil, bi se ga pa nezaposleni
smirk-1.gif
Edino za kar mi je žal je, da me je bilo na koncertih skoraj malo sram, da sem študent. Se človek zamisli, ko vidi kako lahko je prepričat bodoče slovenske intelektualce s poceni političnimi slogani...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.260
4.231
113
Upam da poleg organizatorja, povračilo škode terjajo tudi od mamice tegale:

.. in tegale:

... tale je pa npr. zgled kako se mirno demostrira, a še vedno precej nelegalno:
evil.gif

Prvima dvema bi najprej prijazno razložil da cunje ki jima jih kupuje mama ne spadajo pod "malo delo" (v stilu ker sem pomil posodo dobim čokolado) - potem bi jim pokazal za 20 let za kaj sta se borila -> vsak dan full time job v kamnolomu na soncu! In na koncu bi jima še razložil kakšno umetniško vrednost ima pročelje parlamenta (če je že steklovina "zastonj") ...

Jutri bi dal vsem dijakom ki so bili danes odsotni, tudi 12 ur obveznega prisostovanja pri pouku državne vzgoje, kje bi jim razložil da je zmeljivka "Vlada, j*** si mater" vulgarna in da se kot taka lahko uporabi doma ali za šankom ne pa na ulici pred parlamentom. Potem bi jim tudi povedal da:
a. vlada in parament nimata veliko skupnega oz. je sedež vlade drugje kot pa tam kamor so metali kamnje
b. da je vladina "mater" če smo že na tem "ljudstvo", in naslednjč ko bodo volili (čez 4 leta ko dobijo volilno pravico) naj kar pojebejo volilno skrnjico na zabavo vseh prisotnih

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.260
4.231
113
Verjetno so imeli taka navodila, pač kako naj drugače preprečiš pijanemu dijaku da te polepi kot s silo. Aja slike so s siol.net .. (bejb nisem limal je pa par fajnih za ljubitelje najstnic)

Pa še to, na portalu uprave RS za zaščito in reševanje je bil vnešen tak dogodek:
Teroristični napadi, demonstracije, množične migracije, vojne (19.5.2010)
demonstracije
LJUBLJANA

.. načeloma spadajo te "demonstracije" bolj pod ostale kategorije!
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tega "tarzana" sem mislil, ko je skočil čez ograjo in so ga ujeli.
Goščavje mu naj porežejo pa bo kazen vzgojna.

tarzan1.jpg

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.839
562
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Upam da poleg organizatorja, povračilo škode terjajo tudi od mamice tegale:

.. in tegale:

... tale je pa npr. zgled kako se mirno demostrira, a še vedno precej nelegalno:
evil.gif

Prvima dvema bi najprej prijazno razložil da cunje ki jima jih kupuje mama ne spadajo pod "malo delo" (v stilu ker sem pomil posodo dobim čokolado) - potem bi jim pokazal za 20 let za kaj sta se borila -> vsak dan full time job v kamnolomu na soncu! In na koncu bi jima še razložil kakšno umetniško vrednost ima pročelje parlamenta (če je že steklovina "zastonj") ...

Jutri bi dal vsem dijakom ki so bili danes odsotni, tudi 12 ur obveznega prisostovanja pri pouku državne vzgoje, kje bi jim razložil da je zmeljivka "Vlada, j*** si mater" vulgarna in da se kot taka lahko uporabi doma ali za šankom ne pa na ulici pred parlamentom. Potem bi jim tudi povedal da:
a. vlada in parament nimata veliko skupnega oz. je sedež vlade drugje kot pa tam kamor so metali kamnje
b. da je vladina "mater" če smo že na tem "ljudstvo", in naslednjč ko bodo volili (čez 4 leta ko dobijo volilno pravico) naj kar pojebejo volilno skrnjico na zabavo vseh prisotnih
467716-post_slo.gif

TELI LULČKI USRANI in PIJANI SI UPAJ VSE DOKLER NISO STARI 18 LET.
Obleke pa imajo za 200-500€ (tko na blef sem napisal) njim prav nič ne manjka v življenju.

Jaz podpiram.
Podpiram malo delo s spremembami naj ostane, da se ti šteje v delovno dobo davka pa koliko lahko največ na leto zasluži bi se pa blo treba usest pa zment.