ksz...
ko vidim kako imate nekateri težave pri malici se jaz nimam kaj pritoževat... Mi imamo odprto menzo v isti stavbi, kot je podjetje (odprta pomeni, da je pod privat in da lahko notri malca kdor hoče).
Pa nismo zadovoljni z odnosom osebja, zato že kako leto raje hodimo v menzo v sosednji stavbi. Pred kratkim nam je začelo rahlo presedat tudi tam, tako da sedaj punce večkrat prinesejo solato od doma in si v jedilnici (kjer imamo pravo malo kuhinjo - hladilnik, omarce, razni grelci za vodo) kar sami pripravita za jest. Danes pa smo si naročili kitajsko hrano.
Če gremo jest v menzo, se moramo štemplat, 30 minut nam "časti" firma/država, kar je več, pa gre avtomatično nam v minus. Če gremo v jedilnico, pa štemplanja ni. Smo dovolj odgovorni, da se natempiramo za tistih 30 minut. Se da pojest v 20ih minutah + 10 minut za kofe.
V pisarnah pa imamo še dodatni mini kofi kotiček za gretje vode in kuhanje kave. Kavomate in avtomate s pijačo/sendviči imamo na več koncih, med drugim tudi v zgoraj omenjeni jedilnici.
Seveda pa nikoli nisi zadovoljen s tem kar imaš - tako se sodelavke pritožujejo, da kao nismo družinam prijazno podjetje, saj morajo 1. septembra v službo, namesto da bi lahko pospremile otroke na prvi šolski dan...
Ko sem že pri tem, v službi "moram" biti v povprečju 8 ur na dan, "obvezno" med 8:30 in 15:00, če bi v tem vmesnem času bil rad privatno odsoten, pač od nadrejenega dobim podpisan zelen pildek, brez vprašanj kam grem sredi dneva. Tudi če kdaj pa kdaj zamudiš tisto 8:30, ni nobene panike, le da je na koncu meseca skupaj manj kot 8 ur minusa. Pa tudi takrat ni panike, le avtomatično ti vzamejo en dan dopusta. Kar tudi ni tako slabo, saj lahko drug (ali katerikoli naslednji) mesec dodelaš 8 ur viška in ti to spremenijo nazaj v en dan dopusta.
I love my job. <3