Ah dej no. Pri vsakem poslu fajn zaslužijo, če dolgov ne vrnejo jim pa tudi gre v plus.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sicer bo pa jankote njihov dolg pojedel ne pa prometni prekrski.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ampak njegovi firmi, kar je bilo na obravnavi rečeno, da se ne bo zgodilo in zato avto ni šel v prešo. ni tako?
a ločiš firmo od posameznika?
O razlogih za vraæilo avtomobila ti ne moreš govorit, samo sodnik ve, zakaj se je tako odločil, kot se je.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
in ta avto bi dejansko šel v prešo, če se nebi sodišča na vse pretege prepričevalo v nasprotno in na polno zagotavljalo, da Jankoviæ pa že ne bo prišel do njega, to je bil EDINI razlog za vračilo avtomobila. sej drgač me boli kita za ta avto, na jetra mi gre samo tako očitno zavajanje sodišča, nekateri pa to še na polno podpirate. kar me v bistvu sploh ne preseneča, zagovorniki ste isti, kateri tudi trdite da je Jankoviæ (tokrat Zoran) sposoben, večkrat že izkazan menedžer in bi mu predali še državo v vodenje.
In tvegaš, da se ti bo kdo pritožil na vrhovno/ustavno ali evropsko sodišče, potem boš pa vrnil avto in odškodnino in še plačal kazen, ker tak zakon vsaj po mojem mnenju ni v skladu z ustavo. Pa ne samo da boš plačal za ta primer, še pri drugih, za katere veš da se ne bodo tožili do konca si zajebal lopovski biznis.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Meni ni jasno zakaj je treba avte prešat. Zarubiš, prodaš na JAVNO OBJAVLJENI dražbi in izkupiček šibneš v proračun.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
O razlogih za vraæilo avtomobila ti ne moreš govorit, samo sodnik ve, zakaj se je tako odločil, kot se je.
In močno dvomim, da je to kar pišeš vzrok za vračilo avtomobila, še manj pa edini. Tisti vzrok o čemur ti pišeš so samo zgodbice za ovce, da so bile s sodbo vesele in zadovoljne.
Ni pa noben sodnik tako naiven ali pa neumen, da nebi vedel, da če nekomu vrne avto, da je potem tisti polnopravni lastnik in ima vso pravico razpolagat z avtom po svoji presoji in avto lahko proda komurkoli.
Tisto domnevno zagotavljanje, da vozilo ne bo prišlo nikoli več Jankoviču v roke nima nobene večje teže in pravne veljave kot pa tvoja zagotovila policaju/sodniu, da ne boš nikoli več prehitro vozil, potem ko te je policaj ujel na radar in misliš da ga boš s takimi izjavami prepričal, da bo odstopil od kazni.
Vožnja brez veljavnega vozniškega ali prometnega dovoljenja je prekršek, ni pa to prekršek zoper prometno varnost, saj z neobstojem štemplja v knjižici nikogar ne ogrožaš.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
[
Mi ne živimo v pravni državi ampak v lopovski državi, kjer ti zaradi prekrška, ki ne vpliva na prometno varnost zaplenijo avto vreden 50 jurjev.
Če nekdo nima vozniškega izpita oz. ga je v tem primeru zaradi pi...rij, ki jih je delal na cesti izgubil je to sedaj prekršek,ki ne vpliva na prometno varnost???????????????????????????????????????????????
Ti RES živiš v svojem bananistanu...
A če pa avto sprešajo pa ne tvegaš nič od tega?Citat:
In tvegaš, da se ti bo kdo pritožil na vrhovno/ustavno ali evropsko sodišče, potem boš pa vrnil avto in odškodnino in še plačal kazen, ker tak zakon vsaj po mojem mnenju ni v skladu z ustavo. Pa ne samo da boš plačal za ta primer, še pri drugih, za katere veš da se ne bodo tožili do konca si zajebal lopovski biznis.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Meni ni jasno zakaj je treba avte prešat. Zarubiš, prodaš na JAVNO OBJAVLJENI dražbi in izkupiček šibneš v proračun.
Država dobro ve, da je bolje Jankoviča in podobne spustit in potem naprej kasirat ovcam, kot pa da bi Jankovič šel s pritožbami do konca, in potem še ovcam nebi več smeli avte zaplenit če bi se izkazalo da je takšno plenjenje vozil protiustavno. ,
Ma nemoj.Citat:
Vožnja brez izpita (ob upoštevanju drugih pravil, kot je bil slučaj pri Jankoviču) je s stališča varnosti povsem nenevaren prekršek.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, večkratna vožnja brez izpita je čisto nedolžen prekršek.
Lool, samo to je lep fa.kič pravni državi. Še en dokaz kje živimo.
Zaradi knjižice ali brez knjižice v predalu pač ne voziš nič drugače, nobenega več ne ogrožaš.
Obe?Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Pozabi, da boš temu posebnežu to dopovedal. Smo mu poskušali že mnogi, pa:
[*]nas ima za norca in samo provocira;
[*]je totalen tepec, nesposoben dojeti.
Katera od alinej velja, ve samo on.
1) O tej kategoriji ne teče debata. Bi pa ob tem pripomnil, da bi morala država nudit pogoje, da vsak čimprej pridobi vozniško znanje in izpit, ne pa da nekatere pri tem omejuje in jim pridobitev znanja in opravljanje izpita celo prepoveduje.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ma nemoj.Citat:
Vožnja brez izpita (ob upoštevanju drugih pravil, kot je bil slučaj pri Jankoviču) je s stališča varnosti povsem nenevaren prekršek.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, večkratna vožnja brez izpita je čisto nedolžen prekršek.
Lool, samo to je lep fa.kič pravni državi. Še en dokaz kje živimo.
Zaradi knjižice ali brez knjižice v predalu pač ne voziš nič drugače, nobenega več ne ogrožaš.
No, dejva pogledat zakaj normalna oseba nima izpita:
1.) ga ni naredila, torej lahko sklepamo, da ne NE pozna CPP predpisov, desnega pravila, stop znaka, itd.
2.) ga je naredila, a so ji ga odvzeli (verjetno zato, ker je vozila 5 km/h prehitro, a ne?)
Obe možnosti pa kličeta po nesreči.
Ali imaš ti še kakšen tretji razlog?
V resnici gre zaCitat:
Uporabnik mosseero pravi:
Pozabi, da boš temu posebnežu to dopovedal. Smo mu poskušali že mnogi, pa:
[*]nas ima za norca in samo provocira;
[*]je totalen tepec, nesposoben dojeti.
Katera od alinej velja, ve samo on.
Citat:
Vožnja brez veljavnega vozniškega ali prometnega dovoljenja je prekršek, ni pa to prekršek zoper prometno varnost, saj z neobstojem štemplja v knjižici nikogar ne ogrožaš.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
[
Mi ne živimo v pravni državi ampak v lopovski državi, kjer ti zaradi prekrška, ki ne vpliva na prometno varnost zaplenijo avto vreden 50 jurjev.
Če nekdo nima vozniškega izpita oz. ga je v tem primeru zaradi pi...rij, ki jih je delal na cesti izgubil je to sedaj prekršek,ki ne vpliva na prometno varnost???????????????????????????????????????????????
Ti RES živiš v svojem bananistanu...
Če ne štekaš pa povej, koga konkretno je ogrožal Goršek, ki se je vozil brez veljavne prometne in bi za ta prekršek moral plačat nekaj tisočakov kazni, če nebi bile kazni za priviligirance drugačne kot za rajo.