Mali Zoki nazaj v starem mercedesu

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.021
113
kod Džej-Zija
A ni malo nenavadno, da le tebe noben ne dojame in da smo vsi proti tebi?
stupid-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
[
Mi ne živimo v pravni državi ampak v lopovski državi, kjer ti zaradi prekrška, ki ne vpliva na prometno varnost zaplenijo avto vreden 50 jurjev.

Če nekdo nima vozniškega izpita oz. ga je v tem primeru zaradi pi...rij, ki jih je delal na cesti izgubil je to sedaj prekršek,ki ne vpliva na prometno varnost???????????????????????????????????????????????

Ti RES živiš v svojem bananistanu...
Vožnja brez veljavnega vozniškega ali prometnega dovoljenja je prekršek, ni pa to prekršek zoper prometno varnost, saj z neobstojem štemplja v knjižici nikogar ne ogrožaš.
Če ne štekaš pa povej, koga konkretno je ogrožal Goršek, ki se je vozil brez veljavne prometne in bi za ta prekršek moral plačat nekaj tisočakov kazni, če nebi bile kazni za priviligirance drugačne kot za rajo.

Govorimo, da je nekdo delal pi..rije po cesti in je zato zgubil izpit - kar je po tvoje nepomemben prekršek... ne izmotavaj se in ne vozi teme drugam. Drugače pa itak... sej dugega kot to ne znaš.. ko si postavljen pred dejstvo in konkretno vprašanje čudežno "spregledaš" post oz. citiraš le tisto, kar se tebi dopade.

LP
Ne. Ne govorimo tistem o prekršku, ko je nekdo delal pi..rije po cesti, zato je dobil kazen takrat.
Govorimo o prekršku, v nekem drugem času in kraju, ko ni delal nobenih pi..rij po cesti, samo vozil je brez knjižice v predalu. razen tega ni naredil nobenega drugega prekrška. Takrat ni ogrožal pač nikogar.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
A ni malo nenavadno, da le tebe noben ne dojame in da smo vsi proti tebi?
stupid-1.gif
Nebi rekel, da so vsi proti meni.
So pa med vami tudi taki, ki pišejo pod več nicki, da izgleda da vas je več.
Svoje poglavje so pa nekateri policaji na forumu, ki sem jim stopil na žulj, in sedaj z vsemi sredstvi branijo "lik i djelo policije", četudi gre za kriminalna dejanja, korupcijo, prekrške ali ali goljufije. In s tem samo kažejo svoj nizek IQ, nezavedajoč se, da policija takšnih ne rabi in ji delajo sramoto.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
1) O tej kategoriji ne teče debata. Bi pa ob tem pripomnil, da bi morala država nudit pogoje, da vsak čimprej pridobi vozniško znanje in izpit, ne pa da nekatere pri tem omejuje in jim pridobitev znanja in opravljanje izpita celo prepoveduje.
2) 18 točk lahko dobiš zelo hitro. 6x prekoračiš za 5km/h (ko že omenjaš ravno ta prekršek) v coni 30, ki danes rastejo kot gobe po dežju. Ali pa 2x pelješ v Kranju mimo pokopališča toliko, kot je bila pred 3-leti tam omejitev.

Vožnja brez izpita po tem, ko so pridelal 18. točk prav nič bolj ne kliče po nesreči kot vožnja pri tistih, ki izpit imajo, če voziš po vseh drugih predpisih. Če si nekoč v preteklosti kršil nek predpis, ni moč sklepati, da ga boš vedno kršil.
Sem pa prepričan, da bi se se je pri vsakem od nas že napralo velikokrat po 18 točk, če bi policaji videli vse prekrške, ki jih povzročimo. Ampak eni imajo večjo srečo, drugi manjšo. Ene policaj opazi in kaznuje, če ne ustavijo npr. pri stop znaku, druge pač nikoli.
Tisti, ki trdi, da prekrškov ne dela je pač lažnjivec, ali pa ne pozna predpisov in se ne zaveda svojih napak, kar je v bistvu še slabše.
Lepo te je brat, se človek nasmeji.
grin1.gif

Eno vprašanje: dej mi povej tole. Jaz bi rad letalo pilotiral (pa nimam pojma o tem in sem totalni antitalent). A mi mora država omogočit, da to čimprej lahko delam?
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
1) O tej kategoriji ne teče debata. Bi pa ob tem pripomnil, da bi morala država nudit pogoje, da vsak čimprej pridobi vozniško znanje in izpit, ne pa da nekatere pri tem omejuje in jim pridobitev znanja in opravljanje izpita celo prepoveduje.
2) 18 točk lahko dobiš zelo hitro. 6x prekoračiš za 5km/h (ko že omenjaš ravno ta prekršek) v coni 30, ki danes rastejo kot gobe po dežju. Ali pa 2x pelješ v Kranju mimo pokopališča toliko, kot je bila pred 3-leti tam omejitev.

Vožnja brez izpita po tem, ko so pridelal 18. točk prav nič bolj ne kliče po nesreči kot vožnja pri tistih, ki izpit imajo, če voziš po vseh drugih predpisih. Če si nekoč v preteklosti kršil nek predpis, ni moč sklepati, da ga boš vedno kršil.
Sem pa prepričan, da bi se se je pri vsakem od nas že napralo velikokrat po 18 točk, če bi policaji videli vse prekrške, ki jih povzročimo. Ampak eni imajo večjo srečo, drugi manjšo. Ene policaj opazi in kaznuje, če ne ustavijo npr. pri stop znaku, druge pač nikoli.
Tisti, ki trdi, da prekrškov ne dela je pač lažnjivec, ali pa ne pozna predpisov in se ne zaveda svojih napak, kar je v bistvu še slabše.
Lepo te je brat, se človek nasmeji.
grin1.gif

Eno vprašanje: dej mi povej tole. Jaz bi rad letalo pilotiral (pa nimam pojma o tem in sem totalni antitalent). A mi mora država omogočit, da to čimprej lahko delam?
grims-1.gif
Tebi ne, pač pa tvoji ženi, ki je vsakodnevno udeležena v letalskem prometu. ti ji samo metlo poštemplaj za tehnični.
Tistim, ki smo pa udeleženi samo v cestnem prometu, bi pa država morala nudit pogoje za pridobitev znanja in izpita.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Ne. Ne govorimo tistem o prekršku, ko je nekdo delal pi..rije po cesti, zato je dobil kazen takrat.
Govorimo o prekršku, v nekem drugem času in kraju, ko ni delal nobenih pi..rij po cesti, samo vozil je brez knjižice v predalu. razen tega ni naredil nobenega drugega prekrška. Takrat ni ogrožal pač nikogar.

Evo, to sem hotel slišat. Zakaj pa potem vlečeš v to temo še vsej kaj drugega? Aha... saj res... jaz ne smem, ti lahko...
PA eš moje mnenje... VSAK, ki je zgubil izpit iz takega ali drugačnega razloga me ogroža VSAKIČ, ko je na cesti brez izpita.

LP

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:

Evo, to sem hotel slišat. Zakaj pa potem vlečeš v to temo še vsej kaj drugega? Aha... saj res... jaz ne smem, ti lahko...
PA eš moje mnenje... VSAK, ki je zgubil izpit iz takega ali drugačnega razloga me ogroža VSAKIČ, ko je na cesti brez izpita.

LP
Zanimivo. Mene pa najbolj ogrožajo trezni z izpitom, in ti tudi povzročijo preko 90% nesreč.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.819
842
113
toti Maribor
Vsi vi frajerji, bodite pravi frajerji, pa malo skočite prek meje brez knjižice v predalu, da vidimo. Potem, pa jim dopovedujte, da nobenega ne ogrožate, ker nimate izpita. Zakaj mora biti pri nas za vsako stvar 1000 in 1 izgovor.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ampak njegovi firmi, kar je bilo na obravnavi rečeno, da se ne bo zgodilo in zato avto ni šel v prešo. ni tako?

a ločiš firmo od posameznika?

ločim, ločim.... česa tukaj pa ti ne razumeš, da je bilo sodišču zagotovljeno, da avto nikakor ne bo prišel v roke Jankoviæu ali kateri od njegovih firm in da je IZKLJUČNO ZATO avto ostal cel in ni šel v prešo? pa nima zdej veze koliko slamnatih podjetij ali pa X oseb je vmes? rečeno je bilo, da Jankoviæ ne bo prišel do njega pa pika. in temu ni bilo tako. samo to me moti, direktno prepričevanje (laganje sodišču) s figo v žepu.

očitno tvoje razumevanje prava ni ravno najboljše...Lizingodajalec je obljubil da ONI nebodo več dali jankoviču avtomobila...kako naj bi ONI zagotovili da tretji tega avtomobila nebo prodal jankoviču - NEMOGOČE...tak da počasi nehajte nakladat kdo in kaj je lagal sodišču...Lizingodajalec je svojo obljubo izpolnil in avto prodal tretjemu.-..le-ta pa ni dal sodišču nobene obljube in lahko avto proda komurkoli želi..

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, večkratna vožnja brez izpita je čisto nedolžen prekršek.

Lool, samo to je lep fa.kič pravni državi. Še en dokaz kje živimo.
Vožnja brez izpita (ob upoštevanju drugih pravil, kot je bil slučaj pri Jankoviču) je s stališča varnosti povsem nenevaren prekršek.
Zaradi knjižice ali brez knjižice v predalu pač ne voziš nič drugače, nobenega več ne ogrožaš.
Ma nemoj.
No, dejva pogledat zakaj normalna oseba nima izpita:
1.) ga ni naredila, torej lahko sklepamo, da ne NE pozna CPP predpisov, desnega pravila, stop znaka, itd.
2.) ga je naredila, a so ji ga odvzeli (verjetno zato, ker je vozila 5 km/h prehitro, a ne?
grims-1.gif
)
Obe možnosti pa kličeta po nesreči.
Ali imaš ti še kakšen tretji razlog?

jankovič je IMEL izpit ampak ga ni imel s SEBOJ...velika razlika

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.021
113
kod Džej-Zija
Da nisi brihten, že vemo, ampak tebe še statistika resno jebe. Seveda trezni z izpitom naredijo skupno največ nesreč, ker jih je daleč največ. Če bi pa preveril skupno število vseh pijanih voznikov in številonjihovih nesreč, bi hitro ugotovil, da so pijanci bistveno večja grožnja prometni varnosti. Enako velja za tiste, ki jim je bil izpit odvzet.

Ampak že vnaprej vem, da tebi ta argument ne bo "všečen" in boš spet kako bedarijo kot zagovor iz riti potegnil.
stupid-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.751
1.535
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Vožnja brez izpita (ob upoštevanju drugih pravil, kot je bil slučaj pri Jankoviču) je s stališča varnosti povsem nenevaren prekršek.
Zaradi knjižice ali brez knjižice v predalu pač ne voziš nič drugače, nobenega več ne ogrožaš.
Ma nemoj.
1.) ga ni naredila, torej lahko sklepamo, da ne NE pozna CPP predpisov, desnega pravila, stop znaka, itd.
2.) ga je naredila, a so ji ga odvzeli (verjetno zato, ker je vozila 5 km/h prehitro, a ne?
grims-1.gif
)

Po podatkih evidence UE Jankovič nikoli sploh ni naredil B kategorije
confused-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:

LP
Zanimivo. Mene pa najbolj ogrožajo trezni z izpitom, in ti tudi povzročijo preko 90% nesreč.

Res zanimivo... sploh, ker spet nekaj bluziš, odgovoru si se pa zopet povsem izmaknil
priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.060
11.163
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Ma nemoj.
grims-1.gif
)

za to se ne odvzema avtomobila, če papirja nimaš s seboj.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
hnja, to je ze res...samo se mi zdi enostavno nepojmljivo da sploh nebi imel izpita ded...

se mi je zdelo da sem nekje prebral da ni imel izpita s seboj :D

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.117
16.330
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
očitno tvoje razumevanje prava ni ravno najboljše...Lizingodajalec je obljubil da ONI nebodo več dali jankoviču avtomobila...kako naj bi ONI zagotovili da tretji tega avtomobila nebo prodal jankoviču - NEMOGOČE...tak da počasi nehajte nakladat kdo in kaj je lagal sodišču...Lizingodajalec je svojo obljubo izpolnil in avto prodal tretjemu.-..le-ta pa ni dal sodišču nobene obljube in lahko avto proda komurkoli želi..

saj zato pa pravim, da so nategnili sodišče. po besedah medijev se je le-to odločilo za vrnitev in ne za prešanje samo in izključno zaradi vztrajnega prepričevanja, da avto ne bo prišel v roke jankoviæu in ko so jih to prepričevali, so imeli več kot očitno figo v žepu. to mi je jasno, da ne sme biti potem kupec direktno Jankoviæ ali pa kakšna njegova firma ampak potem bi pa na drugačen način prepričevali sodišče, ne pa s tako izjavo, ki jo zlahka obrneš v svoj prid, kar so tudi nemudoma storili. legalen nateg. popolnoma nič novega pri družini Jankoviæ. še ko bodo uradno vsi bankrotirali jim tega tudi približno ne bom verjel, tisti, ki jim pa res nebi smeli, jim pa bodo. ampak ker bo vse po črki zakona (baje), je to vse ok.
počasi bo čas za kakšne odrede smrti, kakršne imajo v brazilskih favelah, pa da naredijo mir
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Ma nemoj.
grims-1.gif
)

hysterical-1.gif

In sedaj se vozi kot sopotnik zato ker čisto vedno nima knjižice s seboj.
aplauz.gif