Na zadnji 146-ti strani te teme ni niti ene (NITI 1 !!!) zabavne podrobnosti. Pejte se kregat v SVOJ peskovnik ....
Nazadnje urejeno:
Kako poznajo oboji? Enim se tudi sanja ne, koliko mesečno zagonijo za stanovanje, pač položnice se ''plačajo'' na trajniku in to je to. Potem pa bereš poste, da ima par 60 EUR elektrike mesečno za plačat in jim je to normalno.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Vsakemu svoje, nekateri pač tankajo in plačujejo. Nekateri tudi vse stroške stanovanja pišejo, drugi jih pač enostavno plačujejo.
Ampak višino teh stroškov pa poznajo oboji, tako da je to neprimerljivo s tem stricem, ki "ne ve", koliko mu pije avto.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
nissan sunny 1987 za 4700€
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7901749&show=1&avto=
Citat:
Moč: na papirju ma 155 konjeu, verjetno je kakšen že umru, ampak potegne pa še vedno k da bi jih meu 154.
Izgled: pa lep je, majke mi. ok, ma par prask, pač je nekaj let že na cesti.
Informacije: do lani julija ko sem ga kupil je bil nonstop na Obali ni poznal soli.
nizka poraba, trenutno 5.1 L kombinirana vožnja, a več po mestu.
gume so 16 col in ne 17, to pa zato, ker so cenejše, udobnešje in manjša poraba
podvozje in amortizerji so športni, tak so mi rekli
če kdo rad googla ... barva je E9D, tip motorja QJBA, teža 1403 kg
senzor za dež dela kot se njemu zazdi, ampak je vseeno kul
cena je zato taka, ker ima obnovljene šobe jurčka €, nov akumulator, neko novo cel, k je bla draga ko da je iz platine ... vse skupaj dal v njega 1500€ v 1 letu.
Marketinške fore:
moški: predstavljite si da na fotkah na njemu leži bjonda z velikimi joški na pol naga to baje ful pomaga pri nakupu, res.
ženske: am, pač avto je lej, ma rezervno gumo tut
Zaključek:
Prodajam samo zaradi finančne situacije, menjave za traktorje, druge avtomobile, par kubikov drv ... me ne zanimajo. Menjam samo za denar, državne obveznice, delnice Googla..
Pojma nimam kaj naj še napišem.
Ta se je zajebal hotel je napisat 47,00€Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
nissan sunny 1987 za 4700€
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7901749&show=1&avto=