Mali oglasi: zabavne podrobnosti

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran

POTREBAN LANAC DA SE MOŽE ZAVEZAT ZA DRVO KAD GA PARKIRATE NEGDJE NA OBALU JER NEMA RUČNE...VENTILACIJU IMA JER MU JE POD MALO PODERAN,TAK DA JE OPASNOST ISPADANJA IZ AUTA TOKOM VOZNJE SKUPA SA SJEDALOM,,,VRATA SE NEMOGU IZNUTRA OTVORITI TAK DA MORATE TO KROZ PROZOR DA OBAVITE...ZADNJI TRAP MU JE MALO RASKORACEN TAK DA JE STABILNIJI U KRIVINAMA,GUME SU DOBRE SAMO STO ŠARE NEMAJU AL TO JE DOBRO ZA RALLY VOZNJU..MOGUCA ZAMJENA ZA MERCEDES ML UZ VASU DOPLATU,OGLED AUTA JE U LJUBLJANI..ZOVITE SAMO OZBILJNI,SMJESNE PONUDE ME NE ZANIMAJU..LIJEP POZDRAV.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7836570&show=1

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
auto u odlicnom stanju,pali na čvoku,kad ga upalis ozada se nista nevidi od dima al to mehanicar kaze da je zbog jakog motora,ozada se malo trap rasirio al to je dobro za u krivine mozes uletiti 60km/h u krivinu a dali ces se izvuci iz krivine to ne garantujem,gume se dobro,šare nemaju a na jednoj zice vire,al to je dobro nista opasno,auto je ocuvan ja sam prvi vlasnik,mala potrosnja goriva auto je tip top,moguca zamjena za mercedes ml uz vašu doplatu,smijesne ponude me ne zanimaju i molim samo ozbiljni kupci...auto se moze pogledati u ljubljani..lijep pozdrav
moguce je da preuzmete lizing .
.

Gal1

Pripravnik
19. okt 2013
82
0
6

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Sej nimajo druzga dela kot viset na alterju
evil.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ko se lučka prižge gre za 20€ tankat... Potovalnega računalnika pa izgleda nima.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kok moraš bit pa hlod, da ne veš koliko ti pije lasten avto?

Meni pije med 5,6 in 7,2 - odvisno od tega, koliko ga gonim. Koliko mi torej pije avto?

Natankaš do vrha, resetiraš števec na 0, voziš do lučke, spet natankaš do vrha in deliš št. litrov s št. prevoženih km ter množiš s 100.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kok moraš bit pa hlod, da ne veš koliko ti pije lasten avto?

Meni pije med 5,6 in 7,2 - odvisno od tega, koliko ga gonim. Koliko mi torej pije avto?

Pije ti med 5,6 in 7,2, odvisno od tega, koliko ga goniš, za vsak tank posebej pa zračunaš povprečno porabo tako, kot ti je Southpark napisal. Mislim kere fore no....kok moraš bit hlod, da ne veš koliko ti pije lasten avto
rolleyes-1.gif

(že podatek o povprečnih porabah je podatek o porabi tko da sploh ne vem, kaj dejansko si hotel povedat s svojim postom)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
napisal. Mislim kere fore no....kok moraš bit hlod, da ne veš koliko ti pije lasten avto
rolleyes-1.gif

Kolk morš bit pa manično natančen, da vsak porabljen cent zapisuješ v excel tabelico?