Mali oglasi: zabavne podrobnosti

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Tole je pa najverjetneje razlog, zakaj ga prodaja:

"cena je zato taka, ker ima obnovljene šobe jurčka €, nov akumulator, neko novo cel, k je bla draga ko da je iz platine ... vse skupaj dal v njega 1500€ v 1 letu"

1500 EUR v 1 letu, pa še enkrat toliko v prihodnje, pa ... no, ne bom pisal.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
všeč mi je da je dal novo cel noter, upam da so ostale celi ceve
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pravi nikoli vožen pozimi, servis je pa januarja delal. Kaj so ga tja z avtovleko peljali,sproti so pa še servis za dva jurja naredili.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Ampak
shocked-1.gif
efekt pešcev pred 20 leti, ko se je tole pojavilo na cesti med vsemi jugači, golfi in R5 campusi je bil vseeno večji, kot če se danes S 65 AMG pripelje mimo.

V bistvu upam, da ga ne bo uspel prodati, ker je videti res v nulo. Če ga proda, preden postane starodobnik, je v nevarnosti, da ga kupi kakšen "nesmemnapisatdanebomizpadelnestrpendomanjšin" in stlači notr turške tepihe, ga spusti v poden in natakne gor 20 colske spinnerje, zatemni šipe, zmontira ksenonke + ledice ...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
http://www.bolha.com/avto-moto...1291039610.html

KUPI ZDAJ! AVTO Z ZGODOVINOM!

Rojen leta 2000 v Nemčiji, šest let reševal življenja v Avstriji, prestal oživljanja, porode, izpiranja želodcev, tragične izdihljaje. Profesionalno pot zaključil 2006 v Griffenu na avstrijskem Koroškem.
Prvič sva se srečala na Fundgrube, v živo pa nekega večera pred gasilskim domom in zgodba se je začela. Šest mesecev dela in neprespanih noči, veliki napori in iskrice v mojih očeh so ga pripravili na nove avanture. Postal je osebno-bivalno vozilo. Za zunanjo podobo z rožicami in kiti sva poskrbela s Chiaro, mojim sladkorčkom, ki nosi priimek po mami, glavni mecenki družinske ideje na štirih kolesih. S pomočjo njiju in mnogih sovoznikov sem ga naredil še bolj ljudskega od potice, njegova pot pa je bila, če nadrobneje pogledamo, skoraj bolj zvezdniška od Magnifica. Videl je Cote d'azur, Meteoro v Grčiji, Ližnjan, Toskano, Rovinj, Krakow, Dunaj, Frankolovo, Gradec, Ohridsko jezero, Golo Brdo pri Rovinju, Logarsko dolino, Izolo, Kozjansko, Strunjan, Bratislavo, Gračišče, …
V živo je slišal Marilyna Masona, Pearl Jam, Rammstein, Thirty seconds to Mars, Kiss, Deichkind, Seed, Kings of Leon, Linkin Park, Metallico, Die Toten Hosen, The Offspring, Limp Bizkit, Machine Head, … Ko sva bila sama pa so ga razvajali Bob Marley, Djavan Gasparian, Yun Mijake, Šaban Bajramoviæ, Seu Jorge, Arto Lindsay, David Bowie...

Prevažal je velike ljudi prijaznega ega. V avtu sta skupaj spala galerist Matija Plevnik, bosanski umetnik, učenec Josepha Beuysa, Jusuf Hadzifejzoviæ, ki mi je ukradel kimajočega psa in je dobri prijatelj slikarja Narcisa Kantardžiča. Narcisove slike sem poleg del umetnikov Manje Vadla, Kylea Milnea, Massima Premude in Marka Požlepa peljal na Art exchange v Rovinj. Tam je avto takoj opazila tudi glavna organizatorka Dubravka Svetličič, ki se je rokovala z Rogerjem Watersom, mokrimi sanjami Andreja Vovka, ki ga imam vseeno rad, kakor je imel on rad svojega Range Roverja, pomembnega akterja v filmu Facca di Angelo.

Med snemanjem filma Walser (2014) je po bovških cestah vozil slavnega poljskega umetnika Zbigniewa Libero, prehlajenega poljskega igralca Krzysztofa Stroiñskega ob boku direktorja fotografije Adama Sykore, prijatelja Hane Vodeb in Charlotte Rampling ter priljubljene maskerke Poljakov, Urške Grahovac.

V avtu je spal celjski šarmer in slikar Tomaž Milač, katerega sliko Pink Flamingo so kupili in razstavili Kitajci v galeriji Barbican v Londonu. Prav tako pa je svoje ležišče v njem našla velika kustosinja Maja Antončič (183 cm), ki si je prav tega Flaminga želela v svoji dnevni sobi. V njem so se prevažali svetovljanska lisičja ustvarjalka Mia Špindler, njen pes in prav tako nadležni umetnik Jure Cvitan, ki je nekoč po naključju našel izgubljeni nož prijatelja umetnika Marka Požlepa. Na Metelkovi sta po uspešni izvedbi Markovega in Juretovega projekta Napalm your Personal disco v avtu slabo spali tudi mladi fotografinji Ana Straže in Katja Bele. V avtu je našel prenočišče Blaž Pečnik, ki že celo večnost odpira svojo gurmansko gostilnico, prepevala jazz pevka ter oboževalka Blaževih kanapejev Nuša Ofentavšek s kriminalistko Ano Plevnik, ki nikoli več ne sme k Rankotu v Ližnjan. V Wohnwagen so sedli še moja harwardska sestrica Alja Črnej, erotična kiparka Bojana Križanec, verjetno pa tudi kritični knjižničar Samo Roš in mnogi drugi dobri ljudje ter živali. Lila Prap, žena še bolj slavnega Borija Zupančiča se je nekoč spraševala, zakaj Wohnwagen in ne Wohnvagina in če tu morda celo malo ne smrdi po nekakšnem seksizmu.
Sam Goran Bojčevski, nekdanji varnostnik v KMŠ, mojster Full Contact-a in klarineta je obljubil, da bo sedel vanj. Lokalnega Dj-a Mohorja Hudeja pa to še čaka.

Podoben avto ima tudi moj dragi prijatelj Boštjan Verdnik, ki je ovekovečil vozilo s ptičje perspektive. Hvala.

Avto je na ogled od 12.12. do 23. 12. 2013 v Umetniški četrti, kjer se bo prelevil v Kombi prodajalno umetniških del Kupi zdaj. Preizkus vožnje bo mogoč po 23. decembru.
KONTAKT: 070 877 769 Tomaž Črnej
Za 7769€, lahko več, če že moram tudi manj, boš dobil(a) avto, ki pije dizelsko gorivo in ni prevozil niti 320 000 km, deluje enkratno, registriran je do julija. Jermen je pred kratkim zamenjal njegov zvesti mehanik Ivan iz Drenskega rebra na Kozjanskem, ki popravlja avtomobil Mii Žnidarič, zamenjal je sklopko, malo rje pa še ni poflikal. Prostora je uradno za 5 oseb v sedečem položaju. Ima dve in pol ležišči, odvisno od namena. Oprema je malo rabljena. Ima hladilnik, umivalnik, svežo in odpadno vodo pod avtom, mix pult z mikrofonom, 6 zvočnikov in woofer z radijem.
Kupec dobi poleg nove turbine, nakupljene po neumnosti, velikega predšotora in senčnika še venček česna, ki je avto vsa leta uspešno branil pred vampirji in liter vina.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7904011
PRODAM ZELO DOBRO OHRANJEN TER VZDRZEVAN MOTOR.MOTOR IMA NOVE GUME KATERE SO SE V GARANCIJI VSI RACUNI
MOTOR SE PRODAJA V CELOTI Z VSO DODATNO OPREMO KOVCEK YAMAHA,SCITNIKI ZA ROKE,DODATEN JEKLEN SCITNIK MOTORJA TER DODATNO KLJUCAVNICO ZA DISK.
VSI ORIGINALNI KLJUCI TER VSI DOKUMENTI.
MOZNA JE MENJAVA ZA AVTO VENDAR JE CENA VISJA.
CE KLICETE DA SPUSTITE CENO ME SPLOH NE KLICTE KER BOM SAMO PREKINIL POGOVOR.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Men je bolj zanimiva ta izjava: Možna menjava za avto, vendar je cena višja - najdeš jo skoraj v vsakem oglasu, kjer je omenjena menjava.

Torej če ta tip prodaja motor za dva jurja in ga kontaktira nekdo, ki prodaja avto za dva jurja, v oglasu pa ima ravno tako napisano, da je pri menjavi cena višja, a to pomeni, da če sta opravila menjavo, sta se v bistvu zdilala za 2.200 - 2.300?
smile-1.gif