Mali oglasi: zabavne podrobnosti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz uporabo tega spodbujam - čimveč neprivezanih cepcev se spravi iz ceste, bolje je. Problem je edino takrat, ko se ne ubijejo in delajo stroške z zdravljenjem.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Kaksenkrat pride prav, da ti ne piska ko zmesano, pa da delas dosti poti in se ne vezes vsakih par minut. Bi mi ze prislo prav, pa se ne bi vozil po cesti. Recimo da bi dal taksen primer, en kup pocasnih poti gor in dol pa avtokampu.

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Zavežeš pas in je in se ti na njega daš, tako majo poštarji
wink-1.gif
:D

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Kaksenkrat pride prav, da ti ne piska ko zmesano, pa da delas dosti poti in se ne vezes vsakih par minut. Bi mi ze prislo prav, pa se ne bi vozil po cesti. Recimo da bi dal taksen primer, en kup pocasnih poti gor in dol pa avtokampu.

Hja, saj vemo za kaj bo to folk kupoval - da se bodo lahko neprivezani vozili naokoli, mogoče par % za to, kar pišeš.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
wink-1.gif
redface-1.gif
Saj je logično. Naj se proba kdo izmed nas pri vsaki hiši in bloku privezat in odvezat. Pa po možnosti še izstopit iz avta. Ja pa kriminalno kaj se dela s poštarji. Pošta nabavlja avte brez klim, najcenejše možne zimske gume, ......

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
wink-1.gif
redface-1.gif
Saj je logično. Naj se proba kdo izmed nas pri vsaki hiši in bloku privezat in odvezat. Pa po možnosti še izstopit iz avta. Ja pa kriminalno kaj se dela s poštarji. Pošta nabavlja avte brez klim, najcenejše možne zimske gume, ......
Klima veliko pomaga pri, kot sam praviš, izstopanju pri vsaki hiši ali bloku...

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
wink-1.gif
redface-1.gif
Klima veliko pomaga pri, kot sam praviš, izstopanju pri vsaki hiši ali bloku...

Sem delal na pošti kot študent več kot eno leto, takrat so na lokalni pošti dobili ta novega Kanguja. Jaz osebno sem se imel uredi, pač delal sem tam kjer živim in mi ni bilo problema pa še visoko je tako da poleti ni preveč vroče, tisti kateri pa delajo pri 30+ stopinjah bi morali obvezno imeti klimo v avtih. Da ne govorim v roku enega leta kolikokrat sem ga moral peljati na popravilo ( senzorji abs, 1x leva stran elektronika crknila, potem desna stran, 2x šel dvižni sistem pri šipi). Skratka katastrofa od avtomobilov nabavljajo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Zunaj +30, v avtu klimo na 18, pa vsakih 100m ven iz avta za minuto in potem za minuto nazaj v avto...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če nekdo ne zna uporabljat klime (piše v vsakih navodilih kako nastavit temperaturo), je to problem uporabnika in ne podjetja.

Tak kot tisto, ko so se pri nas začeli pojavljat avti s klimo, pa je folk, ki si je ni mogel privoščit rekel, da ''si je ni kupil, ker si s klimo nonstop prehlajen''
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Če se vsakih 100m ustavljaš in izstopaš iz avta, je najbolje imeti povsod enako temperaturo. Notri in zunaj. Če daš takšnim v roke klimo, bo porast bolniških ogromna. Izjema so alter strokovnjaki. Ti obvladajo. Bo Snecer povedal, kako je to urejeno pri dvovaljnikih, po občutku.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No, par stopinj razlike ne bo nikomur škodilo, pa da seveda ne piha v telo. Ampak nihče pri 30 stopinjah zunaj ne bo nastavil klime na 27 v avtu...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pusti ti alter strokovnjake. Pejt delat v avto, potem pa govori. Po tej logiki tudi pozimi ne bi bilo dobro kurit v avtu!? Naj se kar v mrazu vozim, da se ne prehladim, ko skočim iz toplega avta na mraz? Maš prav, bom pošti predlagal naj kupuje avte brez gretja.